Nintendo Wii

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod hrtak 16. 12. 2006 23:17

Jj na HW odchazejici generace jde rozchodit skoro cokoliv (viz GTA, RE4, GT, Morrowind, GoW). O minule generaci to rict neslo. Nevytvorili jste na tom obrovsky uveritelny svet. Co jsou Gears of War, nb Resistance? Kombinace HL2 a dejme tomu Ghost Reconu - nekolik let starych her. Co je Pinata? Lehce stvoritelny koncept v HD grafice (imho pokud nemate HDTV, tak je skoro fuk, jestli mate Wii nb PS3). Navic ja furt verim, ze do dalsi generace nintendo nastoupi jako prvni uz za nejake 4roky. Bude to zajimave a uz ted je jasne, ze tato valka bude nejvyrovnanejsi

MajklBig: Za dva tri roky az budou hodne pokrocile engine, tak urcite, jenze v soucasnosti je to naopak a ty prvni dva roky muzou byt rozhodujici. Kdyz prodas 40milionu systemu, tak to vydavatele nebudou ignorovat. Vydavatele jdou ciste za penezma a ty jim poskytne zejmena dominantni system na trhu.
Naposledy upravil hrtak dne 16. 12. 2006 23:26, celkově upraveno 1
Zamysli se nad tím, budeš chtít, aby Howard volil mezi sexem a Halo.
NE! Budu chtít, aby volil mezi sexem a Halo 3.
Leonard vs Sheldon. Big Bang Theory.
hrtak
Rampage

Odeslat příspěvekod Majklbig 16. 12. 2006 23:18

mr_wawra: Takže je/byla podle tebe nějaká jiná konzole, která by přinesla hry, které nebyly jen technologicky lepší než hry na předešlé generaci?
Naposledy upravil Majklbig dne 16. 12. 2006 23:23, celkově upraveno 1
Majklbig
Killing Spree

Odeslat příspěvekod mr_wawra 16. 12. 2006 23:23

Majklbig:

No, vono je rozdil co nabizi konzole a jaky hry na ni vychazej. Jak jsem rekl, konzole je jenom nastroj pro to nejdulezitejsi - dobry hry. A jinak nejrevolucnejsi konzole byla stejne ta uplne prvni :)
HC Slavia Praha - to je moje radost!
Kultura kriplů vydrží vše
mr_wawra
Dominating

Odeslat příspěvekod Majklbig 16. 12. 2006 23:27

No blbě sem to napsal, de mi o to, že téměř na každou konoli vyjde plno her, které jsou furt to samé jen graficky hezčí, v tom máš pravdu, ale taky vyjde vždy několik her, které prostě jsou zajímavé, dobré a nesázejí jen na technickou stránku.

Tím chci říct, že se tu o Wii mluví jako o jediném spasiteli na poli hratelnosti, ale já po předchozích zkušenostech očekávám, že i na ostatních konzolích vyjde určitý počet zajímavých/originálních/netradičních her a nevěřím tomu, že na Wii jich bude o moc víc.
Právě hraju:
Jak & Daxter: The lost frontier (PSP)
Majklbig
Killing Spree

Odeslat příspěvekod mr_wawra 16. 12. 2006 23:30

pravda, samotna konzole neni samospasitelna, nicmene Wii mi pripada nejzajimavejsi.
jinak na x360 me dosti laka Bioshock a Fable 2 napriklad, takze nudit se nebudu.
HC Slavia Praha - to je moje radost!
Kultura kriplů vydrží vše
mr_wawra
Dominating

Odeslat příspěvekod spajdr 17. 12. 2006 01:12

Mě na Xbox360 nebo PS3 neláká vůbec nic a důvod? nesnáším to debilní zaměřování pomocí gamepadu nebo že se zaměřovač když je poblíž cíle přilepí na cíl, případně když je člověk poblíž něčeho a blikne mu dole info co má zmáčknout aby se schoval, přijde mi to jako zjednodušení pro blbečky, tak to vidím já, to zaměřování u Wii je prostě geniální :)
Tež tě tak bolí hlava Waltr? ... :D
Blbec, ignorant a pan důležitý na funkci nejvyšší - to je jd - z games.tiscali.cz :-)
spajdr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Paar 17. 12. 2006 09:31

je to launch, neblaznete. Wii zvladne vsechny hry, co ostatni konzole, jen to chce schopne vyvojare.
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod Smoke 17. 12. 2006 09:49

Tak tak.....možná to ovládání beru jako samozřejmost, ale pořád je to pro mě něco šíleného, nového, dobrého...Nevidím rozdíl v čase před 3 týdny a teď....pořád to samé.
Nenávist je přítěž.

The future belongs not to those who wait...
Smoke
Dominating

Odeslat příspěvekod OBR 17. 12. 2006 10:25

Paar píše:je to launch, neblaznete. Wii zvladne vsechny hry, co ostatni konzole, jen to chce schopne vyvojare.

Hehe, v rozliseni 640*480p asi tezko, probud se - Wii je hracka pro deti, nic vic .... a navic s opravdu 5 let starou grafikou ... i u AAA titulu ...
Desktop - E6700 (3.9GHz), eVGA nForce 680i SLI, 2x 1GB Corsair 8500C5, 2x PoV 8800GTX SLI, 2x WD Raptor 150GB RAID0, Audigy X-Fi Fatality FPS, Enermax Galaxy 1000W. Notebook - Alienware Aurora mALX - Turion™ X2 TL-56, 2x 512MB, 2x Nvidia 7900GTX 256MB, Raid 200 GB HDD, DVD-RW.
OBR
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Paar 17. 12. 2006 10:27

OBR: bude lepsi, kdyz nebudes nic psat, pak nebudes za troubu.
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod davee 17. 12. 2006 10:30

OBR píše:
Paar píše:je to launch, neblaznete. Wii zvladne vsechny hry, co ostatni konzole, jen to chce schopne vyvojare.

Hehe, v rozliseni 640*480p asi tezko, probud se - Wii je hracka pro deti, nic vic .... a navic s opravdu 5 let starou grafikou ... i u AAA titulu ...
Budu parafrazovat Cimrmany: Prosim te, uz sem nepis a pokud mozno, nepis vubec.
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Majklbig 17. 12. 2006 11:09

pravda, ale schopni vývojáři nejsou samozřejmostí

A fakt si myslíš, že Wii zvládne všechny hry? Prostě některé hry nejdou downgradovat do nekonečna...
Majklbig
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Logan007 17. 12. 2006 12:07

Prosím pana OBRA, aby se už tu nevyjadřoval, já se tu válím smíchy. :-D :lol: Demence některých lidí je velká!
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Majorus 17. 12. 2006 13:11

davee píše:
OBR píše:

Budu parafrazovat Cimrmany: Prosim te, uz sem nepis a pokud mozno, nepis vubec.

jj, se srdečným pozdravem, nepište mi a pokud možno nepište vůbec :lol: :lol: :lol:
Můj Twitter-> Majorus_hw

Můj web se skrývá na ikonce planetky, pod avatarem ;)
Majorus
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Logan007 17. 12. 2006 13:43

Takže jsem se rozhodl, že si asi koupím i Red Steel... Celkem mě to láká, pak taky CoD3,Zelda, Rayman a MarvelUltimate Aliance...
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Předchozí stránkaDalší stránka