Nintendo Wii

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Logan007 13. 12. 2006 08:23

Tak ten prográmek Wii video je fajn. Jen by mě zajímalo, jestli se na tom dá třebas koukat na film. Co? PSK nebo tak, zkusíte to? No a jinak dneska bych ho měl mít, tak ho k večeru až dojdu domů testnu!
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Paar 13. 12. 2006 08:40

dalsi screeny z Alien Syndrome. detail modelu nic moc, ale barevna hloubka se mi zamlouva. snad to bude dobra gamesa.

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod Logan007 13. 12. 2006 08:52

To vypadá jako na N64... :-(
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Paar 13. 12. 2006 08:58

spis bych rekl, ze toto vychazi z PSP verze, mozna to jeste vyladi.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod Smoke 13. 12. 2006 09:05

Ten program je super. Teď ho du instalovat...
Nenávist je přítěž.

The future belongs not to those who wait...
Smoke
Dominating

Odeslat příspěvekod Logan007 13. 12. 2006 09:16

Paar píše:spis bych rekl, ze toto vychazi z PSP verze, mozna to jeste vyladi.

No a nebo tak, ale každopádně to nevypadá jako next gen - i když wii neoplývá takovým výkonem tak přeci je několikrát výkonější než GC a moc her (žádná?) to zatím nepředvedla. Já si třeba teď budu užívat GC hry, ale časem bych chtěl hrát i nějaké kvalitní tituly na Wii a tak doufám, že to nebudou samé PS2 a PSP konverze... Třeba takové CoD3 má převzané textury z PS2 verze. Jen ty efekty a animace postav jsou její... Je to prostě hnus, jak tohle Nintendo může snášet. Mají až moc flegmatický přístup!
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod OBR 13. 12. 2006 09:55

Vsechny AAA hry na Wii (Zelda, Call Of Duty 3) jsou graficky PREDPOTOPNI! Opet se nejaci chytraci v teto diskusi navazeli do grafiky na PC, ale pokud mate grafiku 8800GTX nebo X19xxx plati srovnani NEBE a DUDY, vsechny hry na vasich oblibenych konzolich (GC, Wii) vypadaji jak hry na PC pred peti lety! Amaterska a lacina grafika - hnus! Jak muze Zeldu nekdo vychvalovat za grafiku .... vzdyt to je jen onanie nad necim co vubec ta hra neobsahuje - grafiku!

PS. Wii je jinak super, od manzelky mam tejden pokoj - furt to hraje a to mi za tech 8000Kc stalo!
Desktop - E6700 (3.9GHz), eVGA nForce 680i SLI, 2x 1GB Corsair 8500C5, 2x PoV 8800GTX SLI, 2x WD Raptor 150GB RAID0, Audigy X-Fi Fatality FPS, Enermax Galaxy 1000W. Notebook - Alienware Aurora mALX - Turion™ X2 TL-56, 2x 512MB, 2x Nvidia 7900GTX 256MB, Raid 200 GB HDD, DVD-RW.
OBR
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Adam Bernau 13. 12. 2006 10:12

Peter S. Kenedy píše:Nevím neznám ho

A už funguje ethernet USB pro Wii...stačí jakýkoliv...akorát nevím že by se něco takového prodávalo ale asi jo http://gonintendo.com/?p=10254c/quote]

tak v toto jsem doufal! Diky za link!. Uz jenom neco takoveho sehnat.
Naposledy upravil Adam Bernau dne 13. 12. 2006 10:14, celkově upraveno 2
Adam Bernau
Killing Spree

Odeslat příspěvekod janosicek 13. 12. 2006 10:12

Ja by som sa so slovami 'amaterska a lacina grafika' nestotoznoval.
Na niektorych miestach vidiet nedostatok polygonov, ale to je podla mna viac nez vyvazene osvetlenim (niekde su naozaj krasne svetelne efekty -- spirits of light napriklad)

Kazdopadne hru/konzolu nerobi dobrou primarne grafika, ale hratelnost :)
Jedna z najlepsich hier na PC je podla mna napr. Deus Ex :) A to je Unreal engine, asi tak 6 rokov stary...
janosicek
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Adam Bernau 13. 12. 2006 10:16

na dobre vypadajici hry mam PC a na super zabavu + hry budu mit Wiiiiiiii (kdybych chtel i graficky super hry na konzoli tak jdu do XBox360)
Adam Bernau
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tenebrae 13. 12. 2006 11:06

Lloyd.Irving píše:Ted vubec už nevim co si mám koupitláká mě Wii, ale ted také (po přečtení preview Assasin Creed na Doupě ) sem se zamiloval do X 360
Mimochodem Elebits se celkem vyvedli, a grafika není taky špatná.. IGN 8,3n/quote]

Assasin's Creed, Mass Effect, Blue Dragon, Viva Piňata.......jasná volba-Xko! :wink:
Tenebrae
Killing Spree

Odeslat příspěvekod janosicek 13. 12. 2006 11:07

Mam dotaz na vlastnikov Wiicka:
Mali ste v krabici od Wii tu karticku na Nintendo VIP 24:7 program so stieracim kodom, ktory vam da body na ich webe? Ja som to mal v hrach, ale ku konzole som to nedostal...
janosicek
Killing Spree

Odeslat příspěvekod JayTee 13. 12. 2006 11:58

To nevim, podivam se az budu doma.
PC Engine - CD32 - N64 - GBC -GC - NDS - Wii - DSi-LL
JayTee
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Paar 13. 12. 2006 12:35

Logan: a co maji delat! "ne prosim ne, nedelejte na Wii hry, nemate na to."? to je blbost jako mraky. Nintendo neni v pozici, aby filtrovalo produkty a to diky minulosti a taky diky konkurenci (stejne na tom je i Sony a MS).

OBR: CoD3 neni AAA titul, Zelda je GC port. ovsem musis si uvedomit, ze hezkou grafiku nedela jen pocet polygonu - snad pochopis, o cem mluvim.
Paar
Chosen One

Předchozí stránkaDalší stránka