Nintendo Wii

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod OBR 10. 12. 2006 15:42

Jde videt ze jste jen kupa teenageru-kteri maji prd a prd v zivote videli ...

1. Plazmy davno netrpi problem s vypalovanim obrazu - to bylo v prvnich generacich, dnes uz to neplati 100 procentne. A pro hry ma moje TV specialni mod, ktery vypina obraz a tim se vyhnes vypaleni treba menu ... takze tohle je demagogie z vasi strany amaterskych neznalku ...

2. Komentare jestli tuto TV mam nebo nemam necham byt - ty z vasi strany zavani zavisti, nicim jinym ...

3. Plasma a rozliseni - je smesne tu cist komentare 12-letych jelimanku kteri tvrdi ze plasmy maji rozliseni 480p - to se tedy smeji jeste ted. Treba Viera co mam ja ma v progresive modu maximalní 720 a v intelaced modu ma 1920*1080i ! A muzu ti rict ze Xbox 360 a hra v 720p - je nadhera, natoz treba pak hry na PS3 v lnem HDTV 1080!

4. Jinak samozrejme mam i Xbox 360 a koupim si i PS3 ... tak nevim co furt resite ...
Desktop - E6700 (3.9GHz), eVGA nForce 680i SLI, 2x 1GB Corsair 8500C5, 2x PoV 8800GTX SLI, 2x WD Raptor 150GB RAID0, Audigy X-Fi Fatality FPS, Enermax Galaxy 1000W. Notebook - Alienware Aurora mALX - Turion™ X2 TL-56, 2x 512MB, 2x Nvidia 7900GTX 256MB, Raid 200 GB HDD, DVD-RW.
OBR
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod davee 10. 12. 2006 15:43

neslysel tu nekdo bzucet otravneho komara???? :-)
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Skinny 10. 12. 2006 15:53

ano, tu televizi (jakožto i X360) vám nehorázně závidíme a určitě budu mluvit za všechny když se zeptám: nemohli bychom někdy přijít podívat se?
k věku: máte pravdu, např. Loganovi, PSK a dokonce i tady daveemu je čerstvých 12 let a to jsou tu ještě jedni z nejstarších a navíc Nintendu vůbec, podotýkám VŮBEC nerozumějí, jelikož jej nevlastní
jinak samozřejmě ve všem ostatním souhlasím, máte NAPROSTOU pravdu, jste nejlepší, jste king :wink:
Skinny
Rampage

Odeslat příspěvekod Mican 10. 12. 2006 15:55

OBR píše:Jde videt ze jste jen kupa teenageru-kteri maji prd a prd v zivote videli ...

1, Trpí
2, Je mi ukradený
3, Vím co vím a tvůj názor je irelevantní
4, Užij si je, ale táhni z fóra o Wii!
Hyena rulez!
Mican
Rampage

Odeslat příspěvekod majoran 10. 12. 2006 15:57

to PSK : ohladne tych Mii. vobec netusim co s tym. ku kazdej sprave ktoru som ti poslal som pripojil aj moje Mii. v tvojich spravach tiez tvoje Mii bolo, ale netusim ako ho ulozit?!?
majoran
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Logan007 10. 12. 2006 15:58

Mican píše:
OBR píše:Jde videt ze jste jen kupa teenageru-kteri maji prd a prd v zivote videli ...

1, Trpí
2, Je mi ukradený
3, Vím co vím a tvůj názor je irelevantní
4, Užij si je, ale táhni z fóra o Wii!
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod majoran 10. 12. 2006 16:02

btw. dnes som mal prvy malicky problem s wii. po asi 2 hodiach hrania zeldy som sa vratil do menu wii a zrazu mi prestal fungovat ovladac. tie 4 ledky dole mi iba blikali ked som nieco stlacil a vobec nesiel. skusal som vymenit baterky, synchronizovat ho s wii, vypnut konzolu a znovu zapnut ale nic. uz som myslel ze sa nejako pokazilo blue-tooth na wii alebo co. nakoniec som vypol wii uplne zo zasuvky a zapol naspat, a ovladac zrazu fungoval. neviem cim to bolo, ale nastastie je to uz OK :)
majoran
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Logan007 10. 12. 2006 16:06

majoran píše:btw. dnes som mal prvy malicky problem s wii. po asi 2 hodiach hrania zeldy som sa vratil do menu wii a zrazu mi prestal fungovat ovladac. tie 4 ledky dole mi iba blikali ked som nieco stlacil a vobec nesiel. skusal som vymenit baterky, synchronizovat ho s wii, vypnut konzolu a znovu zapnut ale nic. uz som myslel ze sa nejako pokazilo blue-tooth na wii alebo co. nakoniec som vypol wii uplne zo zasuvky a zapol naspat, a ovladac zrazu fungoval. neviem cim to bolo, ale nastastie je to uz OK :)

Já mám slabé srdce, tohle se stát mě, tak nevím!
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Skinny 10. 12. 2006 16:10

Logan007 píše: Jinak mi 12 ještě nebylo. PSK už je holt starší a daveemu bude brzo 13! :twisted::/quote]

Logane, máš bod, navrhuju přesunutí do vtipů :lol:
Skinny
Rampage

Odeslat příspěvekod Logan007 10. 12. 2006 16:12

Skinny píše:
Logan007 píše: Jinak mi 12 ještě nebylo. PSK už je holt starší a daveemu bude brzo 13! :twisted::/quote]
Logane, máš bod, navrhuju přesunutí do vtipů :lol::/quote]

A proč, vždyť je to pravda ne.. Vy osmiletý... :P :twisted:
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Skinny 10. 12. 2006 16:26

hej, pauza, já se tady tom,u ještě furt řežu :lol:
Smoku, tak co, bude videjko?....:lol: hej,- Jinak mi 12 ještě nebylo. PSK už je holt starší a daveemu bude brzo 13! :lol: :lo:
Skinny
Rampage

Odeslat příspěvekod Smoke 10. 12. 2006 16:28

http://www.youtube.com/watch?v=4RrpA2v2x4I

tu to je.....asi zase bude posunutý zvuk. Omlouvám se ale nefakčí mi Converter...
Nenávist je přítěž.

The future belongs not to those who wait...
Smoke
Dominating

Odeslat příspěvekod Logan007 10. 12. 2006 16:32

Smoke píše:http://www.youtube.com/watch?v=4RrpA2v2x4I

tu to je.....asi zase bude posunutý zvuk. Omlouvám se ale nefakčí mi Converter...r/quote]

Hezké video, až na to pištění... :-(
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Alcil 10. 12. 2006 16:32

já nevím, jestli jsem blbej já nebo vy, ale mně to zas tak vtipný nepřijde. Prostě jste už dospělí, to je celý, to je humor? Skinny, asi bys měl zase vyrazit mezi lidi, abys věděl čemu se zasmát a čemu ne :-)
Alcil
Rampage

Odeslat příspěvekod Skinny 10. 12. 2006 16:34

hele Alcile, tohle se tady ale neřeší, tohle je téma o Wii, takže se klidně přesun do smetiště :)
Skinny
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka