Nintendo Wii

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod OBR 10. 12. 2006 10:18

davee píše:Jooo, taky jsem kdysi byval technofil. NASTESTI jsem z toho vyrostl.

Tohle neni o technofilii ale o kvalitnim zazitku, nebudu si prece kupovat neco co pak nevyuziji, ne? Kupuju konzoli abych si zahral a mel jsem z toho zazitek - a ne abych se dival na rozmazaniny a nebo na pidi obraz kde ani nebude videt koule z bowlingu ...
Desktop - E6700 (3.9GHz), eVGA nForce 680i SLI, 2x 1GB Corsair 8500C5, 2x PoV 8800GTX SLI, 2x WD Raptor 150GB RAID0, Audigy X-Fi Fatality FPS, Enermax Galaxy 1000W. Notebook - Alienware Aurora mALX - Turion™ X2 TL-56, 2x 512MB, 2x Nvidia 7900GTX 256MB, Raid 200 GB HDD, DVD-RW.
OBR
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Logan007 10. 12. 2006 10:19

Já to samé...

Prostě jde o to, že takovou tv u nás v republice nikdo nemá.. Prostě pokud se Ti to nelíbí, tak to Wii prodej.. Prostě se není čemu divit, když máš dvoumetrovou plazmu... Nintendo prostě útočí na trh něčím jiným... 8)
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Jont 10. 12. 2006 10:19

Ale zase musím souhlasit s obrem, že ta 37cm televize je na wii moc malá-chtělo by to aspoň 55cm nebo lépe 81cm širokoúhlou. A taky nechápu, proč se obr, když má 165cm plazmu, baví tady na našem foru. To nemá nic jiného na práci (leda že by lhal, nebo byl nechutný multimilionář, který neví co dělat). Tím tě obre nechci nějak urazit, jen chci vědět, jak to doopravdy je.
PS4ever
Jont
Killing Spree

Odeslat příspěvekod davee 10. 12. 2006 10:32

OBR píše:

Tohle neni o technofilii ale o kvalitnim zazitku, nebudu si prece kupovat neco co pak nevyuziji, ne? Kupuju konzoli abych si zahral a mel jsem z toho zazitek - a ne abych se dival na rozmazaniny a nebo na pidi obraz kde ani nebude videt koule z bowlingu ...

Mohl bych argumentovat podobne. Na co bych si porizoval plazmu, kdyz je jeste stale predrazena a nedokonala. Radeji si jeste pockam a budu si hrat na Wii na svem dobre slouzicim CRT.
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Mican 10. 12. 2006 10:38

Plasmový televize jsou beztak na videohry absolutně nevhodný kvůli vypalování luminoforů v zobrazovači statickým obrazem a opravdu jenom hodně zřídka mají vertikální rozlišení větší než 480 řádků. Neumí tedy ani plné rozlišení PALu! Takže mluvit o nějakých 720p je v souvislosti s plasmou docela směšný. :lol:

Nestačí ti rozlišení jaký má Wii? Tak si ho nekupuj a táhni jinam.
Hyena rulez!
Mican
Rampage

Odeslat příspěvekod Logan007 10. 12. 2006 10:39

Asi nějak tak.. :-) Prostě plazma, kterou má, tak ta se cenově pohybuje někde okolo 80-100tis. Takže si myslím, že pro něj nebude problém si pořídit PS3 a XBOX360 a pak si na Wii třeba koupit menší LCD na Wii... ;-)
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Sindy-Dog 10. 12. 2006 10:44

Mám 72cm Thomsona 100 mhz a velikostně je tak akorát. Na 2 až 3m od televize to stačí. Plazmu bych na hry nekupoval, radši LCD...
"Jak má něco prsa nebo kola, tak s tím dříve nebo později budeš mít problém"...
Sindy-Dog
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Smoke 10. 12. 2006 10:49

Bracha hraje box a je z toho dost nadšený :)
Nenávist je přítěž.

The future belongs not to those who wait...
Smoke
Dominating

Odeslat příspěvekod Adam Bernau 10. 12. 2006 10:51

To OBR: plazma je na nic, pokud na ni nechces mit vypaleny duchy z nepohybliveho obrazu. Ale mluvis o tom, jako by si Wii nebo Xbox360 mel. Ale pri uhlopricce tve TV, ten obraz bude hnusnej ji u pripojeni xboxu.
Adam Bernau
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Logan007 10. 12. 2006 10:51

Sindy-Dog píše:Mám 72cm Thomsona 100 mhz a velikostně je tak akorát. Na 2 až 3m od televize to stačí. Plazmu bych na hry nekupoval, radši LCD... /quote]

Já bych si plazmu vůbec nekoupil - životnost, cena/vybavení,kvalita obrazu... Rozhodně uvažuju o nějaké 26" LCD TV.. Máme tu teď na krámě Samsunga a vypadá nádherně..Jen by to chtělo černé Wii..
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod srato 10. 12. 2006 10:54

hh, koukam, ze jste plazmu videli maximalne v obchode :)
Jak je to u Wii s online? Je potreba neco dokupovat?
Obzvlaste ta zivotnost mne pobavila :)
BTW: ten Panasonic 165 cm stoji cca 250k
Naposledy upravil srato dne 10. 12. 2006 10:56, celkově upraveno 1
srato
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Logan007 10. 12. 2006 10:55

Tak myslím, že pokud pracuju v oboru, tak o plazmě něco vím.. Ale jinak LCD má vážně živější obraz a je cenově dostupnější... Životnost je 10000 hodin. u LCD je to minimálně 4x tolik. Vážně, dělám v tom, takže vím... ;-) 8)

Jinak pro Wii potřebuješ buď:
1)´Wi-Fi USB Connector a nebo Wi-Fi router..
2)Počkáš do března a koupíš si USB ethernet adapter anapojíš si to přes RJ45-ku...
Naposledy upravil Logan007 dne 10. 12. 2006 10:57, celkově upraveno 1
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Mican 10. 12. 2006 10:56

Jasně. Plasmový zobrazovače byly před deseti lety takovým východiskem z nouze, protože prostě větší než 100cm CRT obrazovku nevyrobíš a bylo to o něco levnější než projekční TV. Dneska už se to vyrábí jenom ze setrvačnosti a použití těhle televizí je hodně omezené - vlatně jenom tam, kde potřebuješ mít velký display a dívat se na něj hodně z dálky. V hospodách, na letištích... rozhodně ne v obýváku. I tam už jsou ale pomalu nahrazovaný LCDčkama, který mají čistší obraz a desetinovou spotřebu.
Hyena rulez!
Mican
Rampage

Odeslat příspěvekod Adam Bernau 10. 12. 2006 10:57

no mne se zda, ze obraz je o neco lepsi na plazme. Ale bohuzel se statickym obrazem si neporadi, takze LCD je pro hry jasna volba. Ale IMHO je tady na to nekde specialni thread. A poridil bych si LCD, protoze ma vyssi rozliseni oproti plazme pri stejnych uhloprickach.
Naposledy upravil Adam Bernau dne 10. 12. 2006 11:00, celkově upraveno 1
Adam Bernau
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Logan007 10. 12. 2006 10:59

Adam Bernau píše:no mne se zda, ze obraz je o neco lepsi na plazme. Ale bohuzel se statickym obrazem si neporadi, takze LCD je pro hry jasna volba. Ale IMHO je tady na to nekde specialni thread.

Záleží na jaké plazmě a na jakém lcd si to viděl.. Bravia Engine 2 je naprosto dokonalý a ten samsung mákontrast 3000:1 a DNIe a to je pokochání+má game mod...
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Předchozí stránkaDalší stránka