Sega Dreamcast

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Eso Rimmer 29. 8. 2006 21:14

na ebay se dá sehnat cokoliv. Nedávno jsem tam viděl prázdné zapisovazí GD-ROM (nebo vlastně GD-R? :) ) disky, na které se vypalovaly hry v průběhu vývoje.
Měl jsem: kopie Atari 2600, Sega Mega Drive II, Sega Saturn, Sega Dreamcast, GP2X, Xbox 360
Blog s občasnými příspěvky a fotoalbem z JP http://my.opera.com/TomasKunert/blog/
Eso Rimmer
Killing Spree

Odeslat příspěvekod sega.maniac 29. 8. 2006 21:49

No asi muze ja upir nejsem :) De o to ze u nas je rarita uplne vsechno. je tu spatna uroven tak vůbec. Co sem se bavil o hrach napr s Anglicanama to je uplne o necem jinym. O japoncích ani nemluvě. tam může mít kdochce co chce! a na dev kitech si tam programujou 12-ti lety deti. V japonsku znam primo jednoho tipa co ma komplet vsechny hry na master system,gamegear,megadrive,32x Saturn i Dreamcast a na vsechny dokaze programovat vlastni projekty. S takovymhle clovekem si pak chatovat to je o prasknuti hlavy!! Tady ma kazdej trouba tu Svoji ocipovanou PS2 ma na to smahly Vice city a jeste si mysli :shock: buhvi jakej neni king...
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod Tical 29. 8. 2006 22:02

ale aůe zas tak tvrde takze asi takhle co porvnavas cr z anglanama vis jak se tady vubec zije uk?asi ne protoze bys nepsal takove kraviny to je jako kdybys rekl ze naky spevak ma zbirku jaguaru dost blbe prirovnani kazdy na to proste nema......
a co jako ze ma nekdo vsechny hry nechapu co tim myslis.......
ja mam vse na originalech a cip sem si nedaval a snazim se nejak kupovat to sou mi ale veci zijes v cesku ne na marsu cece
mam pres dvacet her na originalech a takovych je tu vic a snazi se a kupovat vse je kravina ten typek si asi moc nezapari nebo si ty hry moc neuzije blbost asi takhle stahni si z netu vsechnu muziku sveta a uvidime jak si ji budes pamatovat....
Tical
Killing Spree

Odeslat příspěvekod sega.maniac 29. 8. 2006 22:06

Ja ti tvuj nazor nevyvracim, Pouze sem to napsal tak jak mi to pride....
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod Tical 29. 8. 2006 22:13

nekdo je milionar nekdo je chudak zas tak to ber je blbost tady nekomu davat do pysku ze nema na originaly
Tical
Killing Spree

Odeslat příspěvekod sega.maniac 29. 8. 2006 22:25

Ja ale nikomu nenadavam ze nema na originály. Hold znam u nás asi málo lidí který na konzole sbíraj i hry ktery se sem nedovazej a venujou se tomu. Spis mi pride ze tady lidi kupujou to co je "in" a zajimá je jen piráctví.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod OCELOTR 30. 8. 2006 07:50

sega.maniac píše:Tady ma kazdej trouba tu Svoji ocipovanou PS2 ma na to smahly Vice city a jeste si mysli :shock: buhvi jakej neni king...
)

Hmm, takže je lepší mít doma mrtvej DREAMCAST a SATURN devkit.
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Panzer.Dragon 30. 8. 2006 08:38

Obrázek

Je to samozrejme v tom prvnim meste..
Panzer.Dragon
Killing Spree

Odeslat příspěvekod OCELOTR 30. 8. 2006 12:02

I DUNNO VO CO GO. CRAZY TAXI sice znám, ale člověku který to nehrál tyhle rekordy asi málo řeknou.
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Eso Rimmer 30. 8. 2006 17:19

z kterého crazy taxi to je? Já hraju dvojku a skóre v desítkách tisíc teda nedosahuju ani omylem. Zatím jsem nahrál max tuším okolo $7000.

ocelot69:
tohle je téma s názvem "Dreamcast", takže se dá očekávat, že lidi tady aspoň ty nejznámější hry z DC znají. ;)
Měl jsem: kopie Atari 2600, Sega Mega Drive II, Sega Saturn, Sega Dreamcast, GP2X, Xbox 360
Blog s občasnými příspěvky a fotoalbem z JP http://my.opera.com/TomasKunert/blog/
Eso Rimmer
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Karel Kališ 30. 8. 2006 18:53

Mam takovej trochu zvlastni dotaz. Netusite, zda se daji koupit prazdny obaly na hry pro Dreamcast? Mam tady par her, co sem sehnal za levno, ale maji popraskany obaly. Coz me docela irituje.
Karel Kališ
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Panzer.Dragon 30. 8. 2006 19:20

Nejprve pro Eso 1)viz predmet vzkazu.. 2)poslano :-)
A pro Karla nikde jsem je nevidel ja to vyresil tak ze sem si koupil v gameline 7xmikrofon s hrou (hra ktera je stejne k nicemu,ale ma origo obal) po 25Kc.. Uz je nemaj.. :-)
xbox1, x360, wii, 2x sega saturn, sega dreamcast, gp2x F200
Z-5450, LE40A786, Nikon 1j1, HP elitebook 8570w (250GB ssd), Nexus 7 2012 3G
Glory and Rock and Roll with Smart F2, 0,8 CDI & Fiat Punto 1.2 8V (2004)
Panzer.Dragon
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Loneck 30. 8. 2006 22:35

No ty obaly si vyresil fikane.
Vítr ve vlasech! - Gamertag Xbox Live - LoneckCZ
Loneck
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Eso Rimmer 31. 8. 2006 08:57

vsadím se že to byla hra Ring, která jde hrát jenom po netu, který už ale nefunguje. :D

Panzer.Dragon:
tak to mám teda co dohánět. :) Já totiž ještě neznám ty města a jezdím vesměs podle šipek. Ani ty fígle s rychlým bržděním, rozjezdem a otočkou nevládnu, protože jsem ve hře nějak nenašel postup, jak se to má dělat. O zkrátkách městem přes baráky ani nemluvím...
Eso Rimmer
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Panzer.Dragon 31. 8. 2006 09:24

Nedavas dvojity turbo..? To prvni mesto znam vic nez Prahu.. Staci kdyz se objevi kam jedou a beru to zkratkama pres baraky z mostu a zase zpatky na most atd.. Ale je to pak uz dlouhy tech 70000 se hraje tak hodinu..
Byla to ring uz je jedna na ceste k tobe i s mikrofonem..
Mas hotovou tu pyramidu miniher? Tam te to turbo nauci jinak ji nedas..
xbox1, x360, wii, 2x sega saturn, sega dreamcast, gp2x F200
Z-5450, LE40A786, Nikon 1j1, HP elitebook 8570w (250GB ssd), Nexus 7 2012 3G
Glory and Rock and Roll with Smart F2, 0,8 CDI & Fiat Punto 1.2 8V (2004)
Panzer.Dragon
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka