Sega Dreamcast

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod pierek14 28. 8. 2006 21:12

kirby64 píše:hm ale ked dal k tomu aj hry aj joypady a hlavne nemory karty tak si myslím že to je celkom fere/quote]

No řeknu to takhle: Mrkni se na německý Ebay a uvidíš Dreamcasty s hafem přísslušenství a hrama i za 30 Euro. Lepší sestavy už za 50 Eur což je výrazně míň než 3000 kč (polovina)
Wii, GC, N64, SNES, NES, DS, DS Lite, DSi, GBA, GBA SP, GB, GBC, Pikachu Pedometer Color, Pokémon Mini, PSP, GP2X
pierek14
Dominating

Odeslat příspěvekod Eso Rimmer 28. 8. 2006 21:30

pierek14:
nj, ale díky poštovnému se cena vyhoupne nahoru...
Měl jsem: kopie Atari 2600, Sega Mega Drive II, Sega Saturn, Sega Dreamcast, GP2X, Xbox 360
Blog s občasnými příspěvky a fotoalbem z JP http://my.opera.com/TomasKunert/blog/
Eso Rimmer
Killing Spree

Odeslat příspěvekod sega.maniac 28. 8. 2006 22:28

Asi tak, a proc to resite? ebay je ebay. na nase pomery to neni az tak strasna cena videl sem dreamcast daleko draz. dotycny chce jen prodat sestavu tak sem dal odkaz na svou aukci. Kdybych mel vse srovnavat s ebayem tak si necham krom her dovazet snad uz i to zradlo :lol: a u nas uz do zadnyho obchodu nikdy nevlezu...
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod OCELOTR 29. 8. 2006 09:23

Může někdo poradit kde stáhnout BIOS PRO DREAMCAST (dc_bios.bin), nebo mi ho poslat na e-mail ?
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Paar 29. 8. 2006 09:24

taky jsem mel problem... ale myslim, ze ho mam

edit: prinejhorsim ho mas vecer. mozna ho do te doby sezenes jinde
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod OCELOTR 29. 8. 2006 09:36

Už jsem ho našel, díky. SHENMUE HERE I GO! :twisted:.
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree

Odeslat příspěvekod OCELOTR 29. 8. 2006 09:56

BOMBA, tak jsem to rozchodil a v práci mi SHENMUE běží na celkem špatné grafické kartě 20-25 FPS v 640x480, což je myslím slušné. Dneska mě čeká slibný pracovní den.
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Paar 29. 8. 2006 11:00

tady se nekdo ma... ;)
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod OCELOTR 29. 8. 2006 11:52

K čemu je v SHENMUE všechno to prohlížení předmětů (jabka, hrnky, síta) ?
Našel jsem nějakou konzoli ve skříni a vytáhl ji - babka se na ní pokoušela smažit :-).
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Eso Rimmer 29. 8. 2006 15:22

to není nějaká konzole ale Saturn! :P Akorát mi nejde do hlavy, kde ho Ryo mohl v roce 1986 vzít. Asi má nějaké známé u Segy. :)
Zahrát si na něm ale můžeš jenom pokud vyhraješ CD v soutěži. Když kupuješ nějaké sladkosti v obchodě, nebo pití v automatech, tak můžeš něco vyhrát.

Tím prohlížením věcí někdy najdeš předměty, které pak můžeš nějak použít.

Jinak jak jsem si po dohrání pročítal průvodce hrou, tak jedním dohráním člověk asi nenarazí na všechny věci se kterými se může setkat, takže je i důvod proč si to zkusit zahrát znovu.
Měl jsem: kopie Atari 2600, Sega Mega Drive II, Sega Saturn, Sega Dreamcast, GP2X, Xbox 360
Blog s občasnými příspěvky a fotoalbem z JP http://my.opera.com/TomasKunert/blog/
Eso Rimmer
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Panzer.Dragon 29. 8. 2006 16:42

Obrázek
Panzer.Dragon
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Eso Rimmer 29. 8. 2006 17:28

to já se znám po ICQ s borcem který si dělá kompletní sbírku originálek pro Dreamcast a má takvou tu černou verzi a dokonce i koupil devkit pro DC. :D

A je to sega.maniac :mrgreen:
Eso Rimmer
Killing Spree

Odeslat příspěvekod sega.maniac 29. 8. 2006 17:46

Dev. kit mam saturnovej :D Ten Dreamcastovej nejde sehnat :( Jo stim Shenmue mas pravdu i kdyz to dohrajes treba vickrat zdaleka neobjevis vse, na netu sem i tak nasel par veci ktere mi ve hre unikly...
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod Panzer.Dragon 29. 8. 2006 17:46

:shock: At to nafoti..
Panzer.Dragon
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 29. 8. 2006 21:09

TO jako normální smrtelník může sehnat devkit?
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka