Sega Dreamcast

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod kirby64 21. 8. 2006 10:07

a z toho tesla radia neni výstup na sluchátka ?
xbox360 id:KirbyPd
Ps3 id: KirbySK
Nintendo Id: KirbySK
kirby64
Rampage

Odeslat příspěvekod Eso Rimmer 21. 8. 2006 17:47

jo, ta Tesla má ten předpotopní DIN 7-pin a ten se dá samstatně koupit. Hotovou redukci jsem ale nikde nenašel, takže bych si to musel spájet sám, ale asi to udělám, protože to bude asi přecejen pohodlnější, než to mít přes tej mp3 přehrávač. Akorát, že zase ztratím možnost regulovat hlasitost aniž bych musel vstát a jít k TV. :D

Obrázek
Měl jsem: kopie Atari 2600, Sega Mega Drive II, Sega Saturn, Sega Dreamcast, GP2X, Xbox 360
Blog s občasnými příspěvky a fotoalbem z JP http://my.opera.com/TomasKunert/blog/
Eso Rimmer
Killing Spree

Odeslat příspěvekod elder 22. 8. 2006 10:44

Mam a prodam, kliknete na dragonriders.d2.cz, a na tu malou reklamu dole, pak si vyhledejte Dreamcast. Brzy se tam obevi nova aukce na prodej teto konzole.
elder
First Blood

Odeslat příspěvekod bruno.p 22. 8. 2006 13:38

ZDAREC, PORAĎTE MI PROSÍM, KDE BYCH KOUPIL VMU - Virtual Memory Unit NA DREAMCAST. POPŘ. KDO JI MÁ A CHCE SE JÍ ZBAVIT?

DÍKY MOC B.
bruno.p
First Blood

Odeslat příspěvekod Eso Rimmer 22. 8. 2006 14:21

Jestli myslíš Virtual memory unit, tak tady ji mají za cca 9€ (250kč) vč. poštovného: http://www.play-asia.com/SOap-23-83-21m ... -1964.html

Pokud hledáš originální VMU = Visual Memory Unit, tak se podívej na anglickou http://www.ebay.co.uk a nebo české http://www.aukro.cz Na aukru ale mívají ty VMU dost předražené, takže to vyjde levněji z té anglie.

Budeš samozřejmě potřebovat kreditku pro placení po netu.

BTW asi po měsící mi začala VMU pípat, že je vybitá baterka. Je to normální? Ty baterky jsem tam přitom dával nové. Jsem myslel, že v tom vydrží aspoň půl roku nebo rok. Přitom jsem vůbec nic mezi vmu nekopíroval a ani si s ní nehrál. Byla furt zastrčená v ovladači.
Měl jsem: kopie Atari 2600, Sega Mega Drive II, Sega Saturn, Sega Dreamcast, GP2X, Xbox 360
Blog s občasnými příspěvky a fotoalbem z JP http://my.opera.com/TomasKunert/blog/
Eso Rimmer
Killing Spree

Odeslat příspěvekod bruno.p 23. 8. 2006 07:07

díky moc, jdu to zkusit. :mrgreen:
bruno.p
First Blood

Odeslat příspěvekod bruno.p 24. 8. 2006 08:50

Takže podařilo se na play-asia.com,j eště jednou dík, už jen čekám,až mi to dojde.
Kde seženu nebo stáhnu nějaké hry? Mám /snow surfer, F1, crazy taxi 1-2, magical, kangaroo, sword of the berserk, dinosaurus, nhl, 90min, mtv skateboarding, gta 2, dave miira freestyle bmx, ducati moto, metropolis street, snowcross, draconus 2cd, evil dead, ready rumble 2, air force delta, sonix 2, nba 2k1, swap magic 3 a nějaké závody aut/ nevím je to dost blbě popsané, ale spíše bych bral něco jako Medal of Honor, nebo doom. Jestli něco takového vůbec na dreamcast je.

díky B
bruno.p
First Blood

Odeslat příspěvekod kirby64 24. 8. 2006 12:07

tak to by som hned bral keby mam teraz nejaké peniaze nazvyš aspom by som nemusel stale chodiť ku kamošovi hrať :-)
kirby64
Rampage

Odeslat příspěvekod Panzer.Dragon 24. 8. 2006 23:37

Zdravim jen tak sem si sel zaserfovat a vidim ze po zadani brutality jmenem dreamcast se najde par lidi co vi o co jde..
Jen se pochlubim Dreamcast-PAL,5x ovladac,2x pistole s vibraci,4 Mega pametovku,klavesnice,prodluzky ovladacu,4xmikrofon,
programy pro drema:mp3 prehravac,video player,jpeg player,region free na japonsky a ntsc hry,boot cd na paleny hry,
asi 200 cd toho nejlepsiho-vsechny podstatny hry asi 150,emulatory(Neo Geo,mega drive),spousta filmu cesky i s titulkama-znam zpusob jak dream veme i titule! a takovej komplet prison break i s titulema..to tu malou krabicku do batohu dam kdyz jedu na chatu :-) a boot cd ktery umoznuje hrat hry z psx1..
Moje TOP na dreama:
Video player
Virtua Tenis 2-(napriklad top spin je o dost horsi),
Metropolis Street Racer(o dost lepsi nez GT3)
House of Dead 2 a Confidental Mision-mam dve pistole a kdyz to hraju sam-samozrejme pro dva hrace-tak se cejtim jako terminator :-)
Half Live 1-bestovni strilecka ktera nikdy na dreamcast nebyla oficialner vydana ale internetem si poletuje (vcera sem dohral HL2 na xboxu a tyhle dve konzole opravdu rulez a jeste vlastne Saturn a Panzer Dragon Saga ta mne docela vzala za srdce)
Space Chanel 2,Crazy Taxi 2,DoA2-ve ctyrech:-) a kvuli grafice Test Drive Le mans to sou graficky orgie..jestli nekdo chce videt co dream umi tak doporucuji,jinak bomberman ve ctyrech taky dobrej bordel,jet grind radio,mdk2,tetris ve ctyrech uplna silenost kdyz da clovek tetris tak se to pripise odspoda souperum fakt narez a celej dream je narez fakt masinka kdyz sem si koupil xbox tak sem videl ten zasadni rozdil..tohle nebude kamos do batohu na chatu :-)
Jen sem chtel napsat nekomu kdo dreama uznava-coz soudim podle vasich prispevku-ze sdilim Vas nazor..
Zdravim
xbox1, x360, wii, 2x sega saturn, sega dreamcast, gp2x F200
Z-5450, LE40A786, Nikon 1j1, HP elitebook 8570w (250GB ssd), Nexus 7 2012 3G
Glory and Rock and Roll with Smart F2, 0,8 CDI & Fiat Punto 1.2 8V (2004)
Panzer.Dragon
Killing Spree

Odeslat příspěvekod sega.maniac 26. 8. 2006 00:23

To je pravda Le Mans 24 opravdu ukazuje sílu Dreamcastu, chci se jen zeptat jaky psx hry ti pres bleem Dreamcast prehrava a jestli chodej bez problemu, Diky
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod Panzer.Dragon 26. 8. 2006 08:32

Zdravim,pres bleemcast jsem zkousek jen drivera 2 a jel docela slusne az do chvile nez jsem jel dele rovne pak vypadaval obraz.. Mel jsem pujcenou originalku,jen abych to vyzkousel.Vlastne uz po kratke chvili jizdy rovne zacal vypadavat obraz :-)
Nemate nahodou hry Seaman a Typing of the dead? Samozrejme se ptam vsech.. Zatim
Panzer.Dragon
Killing Spree

Odeslat příspěvekod kirby64 26. 8. 2006 11:01

seaman som mal stiahnutý ale bez mikrofonu to nejak nešlo :-(
len tam plavali tie vajcia a potom ked sa vliahli tak ich zožrali lebo si im nehovoril čo maju robiť
kirby64
Rampage

Odeslat příspěvekod Panzer.Dragon 26. 8. 2006 16:22

Zdravim,jak uz jsem psal mam 4 original sega dreamcast mikrofony..zbytecnej prepych.. Nabizim za Seaman nebo Typing of dead mikrofon,v Praze osobni predani,jinak poslu za cenu postovneho kamkoli.. Samozrejme myslim za neorig. cd,popripade dam mikrofon za fungujici t ze ktereho si to sosnu-jakmile budu mit 100% z obou her ihned poslu mikrofon nebo si dame sraz v Praze..
Tak co umite hledat na netu lip nez ja? Kazdej den se nerozdava original sega uplne nove mikrofony za serfovani..
Samozrejme jsou pro mne zajimave jen verze v anglictine,nemcine nebo proste ne japonsky atd.
Martin
Panzer.Dragon
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Panzer.Dragon 27. 8. 2006 13:17

lidi pojdte si pro mikrofon :-)
Panzer.Dragon
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka