Sega Dreamcast

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Bastardik 10. 8. 2006 18:32

Baldurs Gate uz vyslo na PS2, je tam moznost hrat online a bola to velmi uspesna hra...
Live for everything, die for nothing.
Bastardik
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Uživatel 10. 8. 2006 21:07

Bastardik: puvodni Baldurs Gate (PC), ne Baldurs Gate: Dark Alliance...
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Bastardik 10. 8. 2006 21:27

[quote="Uživatel";Bastardik: puvodni Baldurs Gate (PC), ne Baldurs Gate: Dark Alliance...[/quote]
aha tak sorry
Live for everything, die for nothing.
Bastardik
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Majklbig 12. 8. 2006 20:05

Všiml sem si, že tu je Eso Rimmer: takže nahrál si náhodou na dreamcastu fotbal od segy (Sega Worldwide Soccer nebo Virtua Striker 2 ver. 2000) popř. jaké to je?
Právě hraju:
Jak & Daxter: The lost frontier (PSP)
Majklbig
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Eso Rimmer 12. 8. 2006 20:22

ee, nehrál. Mě fotbaly moc neberou, takže jsem to ani nehledal.
Měl jsem: kopie Atari 2600, Sega Mega Drive II, Sega Saturn, Sega Dreamcast, GP2X, Xbox 360
Blog s občasnými příspěvky a fotoalbem z JP http://my.opera.com/TomasKunert/blog/
Eso Rimmer
Killing Spree

Odeslat příspěvekod kirby64 15. 8. 2006 15:23

virtua striker som hral iba na automate a bolo to dosť podobne na international superstar soccer na n64 až na to že sa tam nedal meniť pohlad a ten jediný čo tam bol nebol zrovna idealny moc blízko bol ale možno to na dreamcast vylepšili fakt neviem
xbox360 id:KirbyPd
Ps3 id: KirbySK
Nintendo Id: KirbySK
kirby64
Rampage

Odeslat příspěvekod Majklbig 15. 8. 2006 15:58

A hratelnostně to bylo jaké? Je to asi arkádový fotbal, to by mi ale nevadilo, jde mi o to, jestli to je zábavné.
Majklbig
Killing Spree

Odeslat příspěvekod kirby64 17. 8. 2006 10:54

no aj hej ale iba ked hraš sam akonahle hrate viacerý je to dosť chaos koli tej kamere skus zistiť či sa da na dreamcast meniť lebo na automate sa nedala
kirby64
Rampage

Odeslat příspěvekod sega.maniac 18. 8. 2006 04:48

Je to asi vec nazoru ale me se zdal nejlepsi footbal na Dreamcast: 90 minut.
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod kirby64 18. 8. 2006 13:14

ten som ani nehral ale chcel by som vykúšať
kirby64
Rampage

Odeslat příspěvekod Tical 18. 8. 2006 16:56

taky sem nehral ale nej fotbalek je pro evo :)
Tical
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Eso Rimmer 18. 8. 2006 17:10

momentálně špekuluju jak si zahrát REZ se sluchátkama. Problém je v tom, že na TV ani videu žádný výstup na sluchátka není a na rádiu (Tesla) sice výstup je, ale je to nějaký předpotopní DIN tuším 7 pinů, ale v takovém rozložení jaké jsem nikde nenašel (Ani na http://www.ges.cz ). :( Kdybych si udělal redukci a sluchátka píchnul do DC přímo, tak zase nebudu moct regulovat hlasitost, leda v nastavení ve hře.
Měl jsem: kopie Atari 2600, Sega Mega Drive II, Sega Saturn, Sega Dreamcast, GP2X, Xbox 360
Blog s občasnými příspěvky a fotoalbem z JP http://my.opera.com/TomasKunert/blog/
Eso Rimmer
Killing Spree

Odeslat příspěvekod kirby64 20. 8. 2006 20:20

a cez aký kabel maš dreamcst zapojený?
kirby64
Rampage

Odeslat příspěvekod Eso Rimmer 20. 8. 2006 21:01

klasicky přes ty cinche, ale už jsem to vyřešil. Před pr dny jsem si koupil MP3 přehrávač iAudio 5 a on má možnost nahrávat z Line in, takže ho stačí připojit pomocí cinch/jack redukce, nastavit aby to bralo zvuk z line in a hnedle mám zvuk ve sluchátkách a navíc můžu tím mp3 přehrávačem i měnit hlasitost! :) Akorát škoda, že na ten zvuk z line in nejde použít ekvalizér a ani ty další efekty, které ten přehrávač umí při přehrávání mp3, takže mi přijde, že lepší zvuk je stejně, když mám DC připojený k rádiu Tesla. :/
Eso Rimmer
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka