Ordinace Dr. Míši

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod StefiCZ 29. 4. 2011 16:49

Tak to ne :D Nedavno ho mel nekdo na aukru daval ho tam 3x za 350,- docela jsem to sledoval ale nakonec jsem si rekl ze uz bych to stejne nehral tak jsem neprihodil a ten borec si asi usmyslel ze to nikdo nechce tak to stahl, do dneska me to ale stve ze jsem to nevzal jedinej MG co mi chybi :(
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tuuurek 1. 5. 2011 12:14

A jaký je? Taky sem nad ním kdysi uvažoval...
Život je plný překvapení...
Tuuurek
Dominating

Odeslat příspěvekod .soul 1. 5. 2011 19:49

Jsem to hrával v dobách, kdy jsem ještě neuměl anglicky a i tak jsem to hrál dlouhý hodiny, spoustu skvělých nápadů, skvělá hratelnost..
Určitě patří mezi top 3 hry, co jsem na GBC (GBA) hrál, ještě s Raymanem a Final Fightem
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 2. 5. 2011 10:41

Ja to dojel. No popravde mne to moc nenadchlo. Je to kombinace staryho MG a prvky MGS. Na handheld dobry, ale dneska bych se k tomu uz asi nevratil.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod StefiCZ 2. 5. 2011 17:57

jn dnes uz to moc nema cenu hrat ma to spise nostalgickou hodnotu :)
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod kirby64 3. 5. 2011 08:06

Zdravím všetkých už dávno som tu nebol ( mal som nejak veľa práce v poslednej dobe ) dúfam že som tu o o nič dôležité neprišiel :-)
xbox360 id:KirbyPd
Ps3 id: KirbySK
Nintendo Id: KirbySK
kirby64
Rampage

Odeslat příspěvekod dr.miša 3. 5. 2011 08:33

Zdravim Kirby64 :-) pořád se tu handrkuje banda starých babek o tom či onom, ale nejspíš nic zásadního.)

1 stránku nazpět jsem postoval pár zajímavostí o společnosti SONY, tak možná to by tě mohlo zaujmout...
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Bodie22 4. 5. 2011 16:56

Tuuurek píše:Nádhera ^^ kde bereš čas na to to všechno hrát? :-D Moje přítelkyně taky se mnou nezdílí mou sběratelskou vášeň, s každým novým přírůskem se vždy tak rozpovídám a odpovědí je mi vždy: "Hmm, kolik tě ta blbost zase stála?" :D

-- 22. 4. 2011 15:01 --

Bodie22 píše:Chytrá knížka ;-)

IMG_2401.jpg

Postnul bych sem další obrázky. Můžete mi poradit jak se přidává vícero najednou?
Nějak mi to nejde.

Kdes to sehnal?

Přes anglickou Ebay. Ta knížka je fakt parádní. Zřejmě je ještě 2 díl, který bych určitě chtěl taky.
Bodie22
Killing Spree

Odeslat příspěvekod dr.miša 5. 5. 2011 15:40

Mohl bys postnout ten obrázek ještě jednou, není nic vidět, alespoň u mě ne hm
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Bodie22 7. 5. 2011 14:31

Míšo, je to poslední post na téhle stránce: viewtopic.php?f=514&t=500749&st=0&sk=t&sd=a&start=465
Bodie22
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tuuurek 30. 1. 2012 20:55

Právě jsem koupil Terranigmu, skoro jako novou za 163 Liber :shock: Nevím co to do mě vjelo :shock: Ale po dvouletém shánění jsem se konečně odhodlal jít pořádně do aukce a až teď mi došlo, kolik je to peněz :-D :shock:
Život je plný překvapení...
Tuuurek
Dominating

Odeslat příspěvekod Torham 31. 1. 2012 09:51

Tuuurek: CG.... ale je to hodně drsná pálka :shock:
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Tuuurek 31. 1. 2012 12:19

Jj. Az mi tech penez bylo chvilku lito. Ale v tyhle kvalite tu hru levneji nesezenes. Nehlede na to, ze se jich prodalo jen neco kolem 4 500, je ta hra vcelku raritka. Jen samotna cartridge pod 35 liber skoro neklesne.
Tuuurek
Dominating

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 31. 1. 2012 12:38

tak tolik bych teda nezaplatil. Bud si blazen nebo terranigmu musis milovat :D
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod sega.maniac 31. 1. 2012 12:47

Uvedomujes si na kolik te ta samotna krabicka s manualem vysla? :-))
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka