Zelda

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Mican 20. 6. 2010 16:12

Teoretici se víceméně shodují že dějově první Zeldou je Minish Cap. Link tam získá čepici, Ganon ještě není na světě a na začátku hry ještě vlastně neexistuje ani "Master Sword". Takže jestli to chceš opravdu hrát chronologicky, bude dobré začít tam.

Větší peněženku ti dá Agata výměnou za nějaké ty hmyzy.
Hyena rulez!
Mican
Rampage

Odeslat příspěvekod Paar 27. 6. 2010 11:26

Obecně je jedno, v jakém pořadí se Zelda hraje, skoro všechny díly jsou od sebe příběhově odděleny, výjimkou je Zelda/Link's Adventure, Ocarina/Majora's Mask, Wind Waker/Phantom Hourglass. Každý z dílů dokáže fungovat sám o sobě, podobně jako například série Final Fantasy.
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod StefiCZ 7. 8. 2010 12:23

Hele nemate nekdo save u TP na wii priblizne nekde tady http://www.youtube.com/watch?v=JWzEo-EP ... re=related tam jak jdu za tim doktorem?Nebo nevite kde stahnout?Videl sem hodne savu na gamefaqs ale nevyznam se v tom kterej stahnout moc dik.
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Coft 7. 8. 2010 15:52

No tak to neví nikdo jakej save stáhnout, měly by být u nich popisy, ale zaráží mě, proč se neřídíš těmi walkthroughty?
Jsou malíři, kteří dělají ze slunce žlutou skvrnu, ale jsou jiní, kteří díky svému umění a moudrosti dělají ze žluté barvy slunce.
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod StefiCZ 7. 8. 2010 17:14

Ale ten walkthrough je jen aby jste vedeli kde sem skoncil ja nemam problem se dostat dal ja jen prodal wiicko a ted mam novy a zelda se mi nechce hrat od zacatku.
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod StefiCZ 9. 8. 2010 18:56

Proste potreboval bych save asi ze 73% hry stacilo by mi i +- 5% pokud nekdo ma nebo vi kde stahnout tak pls poradte.
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mahorero 9. 8. 2010 21:39

StefiCZ píše:Proste potreboval bych save asi ze 73% hry stacilo by mi i +- 5% pokud nekdo ma nebo vi kde stahnout tak pls poradte.

Něco je tady, ale nekoukal jsem, tak to prolez, uvidíš ...

http://www.gamefaqs.com/wii/928519-the- ... cess/saves
Skládám O*R*I*G*A*M*I* jedním prstem \^_^/´
Mahorero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod StefiCZ 9. 8. 2010 22:52

To sem prave projizdel a vetsina je bud 100% nebo treba 15 ale nic co by se blizilo 70ti :(
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mican 10. 8. 2010 18:58

Nebuď línej a dohraj si to sám. Když už víš jak, musíš to zvládnout za nějakých šest hodin.
Hyena rulez!
Mican
Rampage

Odeslat příspěvekod StefiCZ 10. 8. 2010 19:28

6 hodin?Sem mel nahratech asi 40 mozna i vic v te dobe,navic toho casu na hrani tolik neni a uz be me to znova asi stejne nebavilo.Navic tu mam jeste Wind Wakera A Ocarinu ani jedno sem v zivote nehral tak dam asi prednost jim.
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod dr.miša 10. 8. 2010 19:46

Já to na 1. pokus dal za 73:16 - měl jsem na této nelehké cestě 3 záseky, z toho jeden asi hodinovej ...
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 10. 8. 2010 20:03

Mican asi myslel že za 6 hodin budeš na tom místě kde jsi naposled skončil
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod StefiCZ 10. 8. 2010 22:45

No to je mi jasny ze to tak myslel ale ja psal ze sem se tam dostal za +- 40 hodin poprve a podruhe fakt necekam ze by to spadlo na 6.
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod dr.miša 1. 7. 2011 08:20

Četl jsem si nové info na hlavní stránce a další Zelda už klepe na dveře.

Před několika dny jsme si rozjel jen tak pro radost Wind Wakera a mě tahle Zelda sedí snad nejvíce. Je celkem zajímavé, jak se mi v čase mění ty Zeldy. Ke každé mám specifický vztah a zážitek v té které době. Snad vždy jsem ji hrál tak nějak aktuálně a snad vždy to bylo léto o prázdninách.

Už se těším na další epos a velikánské Linkovo dobrodružství. Taky mě napadlo, že poslední The Legend of Zelda: Twilight Princess jsem hrál jen jednou a tak trochu nemám odvahu se do té cesty pusti znova.
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Lloyd.Irving 8. 7. 2011 13:15

Taky se mi nejvíc líbil Wind Waker (wtf?vždyť říkali že se jim prý nepoved), no a pamatujete na první videa ze Skyward Sword? Ta grafika byla víc "barevnější", než předvedli teď na E3. . . zdá se mi to, nebo čím to je?
Red Wii,GC,GameBoy Advance SP Brighter,PSP.

dr.Míša " jsi přeci na doupěti, místo těch největších herních kruťáků široko daleko"
Lloyd.Irving
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka