Mel by nekdo zajem o PS3, plne funkcni, nikdy zadny problem, minimalne hrana, zaruka datart do 06/12, 2 origo ovladace + Fifa world cup a GTA IV: SoLC ? Kdyztak do SZ
Prodám PS2 se 21 originálními hrami , jedním ovladačem a dvěma pamětovými kartami.
Hry :
Star Trek Black Ace Combat Squadron Leader Soul Calibur 3 Final Fantasy 12 Metal Gear Solid 3 Dragon Quest Journey Of the Cursed King Dragon Ball Z Budokai 3 Dead or Alive 2 Haunting Ground Ace Combat Belkan War Tekken 5 Resident Evil 4 Resident Evil Code Veronica X Project Zero 3 Project Zero 2 Final Fantasy 10 Final Fantasy 10 - 2 God of war god of war 2 gran turismo 4
Nabídky do SZ.
Nemá tu někdo mentolku? Dostaly se mi do pusy nějaké vnitřnosti, když jsem si probíjela cestu sem. ---------------------------------------------------------------------------- It's true. It's on the Wikipedia.
Nemá tu někdo mentolku? Dostaly se mi do pusy nějaké vnitřnosti, když jsem si probíjela cestu sem. ---------------------------------------------------------------------------- It's true. It's on the Wikipedia.
Hry PS3 Mass effect 2 GT prologue Resistance 2 Batman Arkham asylum NFS Shift Infamous fifa 11 fifa 08 Assassins creed 2 - far cry 2 nhl 11 Cena je za vsechny 2599,-