PRODÁM, KOUPÍM, VYMĚNÍM

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod jezek 20. 7. 2011 06:40

OT 2laajosh: Dobrý avatar!!!
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod laajosh 20. 7. 2011 07:13

Díky,jsem takový retrofanda.
laajosh
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 20. 7. 2011 07:17

Jsem se toho napařil ještě na starých automatech na poutích u nás ve vesnici...
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod laajosh 20. 7. 2011 14:10

jo jo,nostalgie.Je neuvěřitelné,co lidem dřív stačilo ke štěstí.Tehdy byl svět videoher ještě pole takřka neorané a hry vznikaly za jiných podmínek než dnes.Moc rád na to vzpomínám.Mimochodem,co jsi ještě hrával kromě Moon Patrola?
laajosh
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lloyd.Irving 20. 7. 2011 17:59

Mám Wii I GC, ale neprodám :D GC už sem prodal dvakrát a už nikdy.. je to nejhezčí konzole na světě.
Red Wii,GC,GameBoy Advance SP Brighter,PSP.

dr.Míša " jsi přeci na doupěti, místo těch největších herních kruťáků široko daleko"
Lloyd.Irving
Dominating

Odeslat příspěvekod jezek 21. 7. 2011 07:13

laajosh píše:jo jo,nostalgie.Je neuvěřitelné,co lidem dřív stačilo ke štěstí.Tehdy byl svět videoher ještě pole takřka neorané a hry vznikaly za jiných podmínek než dnes.Moc rád na to vzpomínám.Mimochodem,co jsi ještě hrával kromě Moon Patrola?

Já ty věci neznám jménem, v tom je problém, ale moc toho nebylo. Stál jsem vždycky v řadě na tohle ;-)
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod laajosh 21. 7. 2011 15:45

Já taky až teď zjišťuju,jak se ty hry jmenovali.Pamatuju si hlavně jen ten Moon Patrol a KungFu Master a Phoenix.Většinou jsem spíš jen nahlížel ostatním přes rameno a když na mě přišla řada,skončil jsem do půl minuty.Vybavuješ si automat s periskopem,kde jsi střílel z ponorky torpéda na lodě?Jmenuje se Sea Wolf a je až k neuvěření,že je z roku 1976.Pak jsem ještě hodně žral kowboye,který chodil po vlaku - Western Express,Missile Command s ovladačem ve tvaru koule,klasiku Space Invaders a taky Star Wars,kde se vlezlo do takové budky s hranatým volantem.Potom už byly lepší mašinky jako třeba Smash TV,Aliens,Crime Fighters,Raiden,Rygar,Dragons Lair.
laajosh
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 22. 7. 2011 07:23

V tom Sea Wolfu jsi střílel normální dřevěné modely, ne? Torpédo byla červená blikající? čára nebo přerušovaná čára?
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod laajosh 22. 7. 2011 15:34

Pokud si hrál tohle : http://www.youtube.com/watch?v=xnQ9R8fpSdc
tak to už je pořádný veterán,Sea Raiders z roku 1969.Já jsem hrál daleko "modernější" Sea Wolf:
http://www.youtube.com/watch?v=aNzXIiYnFqg
http://www.youtube.com/watch?v=AemtgPss6jY

Taky jsem ještě kdysi viděl Speedway: http://www.youtube.com/watch?v=xm915f0ZRFU.
A tohle jsou taky zajímavé muzejní kousky:
http://www.youtube.com/watch?v=BuiHUVvQ ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=xhO02gQE ... re=related
laajosh
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 22. 7. 2011 15:40

Když se v tom tak vyznáte, tak bych také měl jednu postarší. Bývalo to společně s Golden axe, takže to není až tak staré. Byla to taková mlátička, kdy se chodilo pořád dál a dál. Mělo to občas dvě patra a poznávací znamení je taková "mega pěst" :D Nebo nevím, jak to napsat, ale bylo to snad kombo. Dalo se to hrát ve dvou a mělo to právě dobré efekty těch komb. Něco jako tekken, jen jestli si to pamatuju dobře :D

-- 22. 7. 2011 16:41 --

To vám asi moc neřekne, ale já nevím, jak lépe to popsat, ale hledám to už roky. Prostě poznávací znamení jsou rychlá komba se zajímavou grafikou. Ale není to jako tekken, jen ty efekty tak možná vypadají.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod laajosh 24. 7. 2011 23:43

Až tak se v tom nevyznám,ale napadá mě jen Sengoku(1,2,3),Final Fight,Punisher,Silent Dragon,Cadillac&Dinosaur,ale ani v jedné se nechodí ve dvou patrech,co vím.Jedině snad v Double Dragon,ale to bych řekl,že nemyslíš.V jakém prostředí se to odehrávalo?
laajosh
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 25. 7. 2011 14:33

Díval jsem se na všechny a ani jedna to myslím nebyla. Pamatuju si první level. Dvě patra byla jen občas. Když hráli dva hráči, tak třeba jeden šel horem a druhý spodem. Myslím, že první level byl v noci a nebylo to moc barevné. Další level už byl přes den a šlo se někde v kanálech? Snad jsem to celé nepomotal, ale přijde mi zvláštní, že ten automat byl skoro všude, kde jsem byl a hru nemůžu najít.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod laajosh 26. 7. 2011 10:12

Podle popisu by celkem sedělo Bad Dudes vs Dragonninja.
laajosh
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 26. 7. 2011 16:30

To už vypadá velmi podobně. Jsou tam dvě patra a i podobně graficky. Jen to není ono :-) Není tam ta "kombo pěst" :D Nebo si to špatně pamatuji, ale nevím. Když jsem to hrál na více místech já, tak určitě každý, kdo hrál na automatech. Bylo to kolem roku 1990.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod KillDalos 7. 8. 2011 18:43

jen tak mimochodem, pořád sháním hry na N64 :D
KillDalos
First Blood

Předchozí stránkaDalší stránka