PRODÁM, KOUPÍM, VYMĚNÍM

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Lloyd.Irving 11. 7. 2011 01:43

Metal Gear Solid Twin snakes..Jako jo, zase až tak drahé to není na ebay kolem 1400..ale je to dost.

Díky tobě sem si teď objednal F Zero GX.. :) moc si mě na tu KOSTKU navnadil.
Red Wii,GC,GameBoy Advance SP Brighter,PSP.

dr.Míša " jsi přeci na doupěti, místo těch největších herních kruťáků široko daleko"
Lloyd.Irving
Dominating

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 11. 7. 2011 01:59

No vidis to , toho metala si budu muset časem sehnat.

Jako popravde hraju na WII :D Ale GC hry , takze to vyjde nastejno. Ovladac je super , to mas pravdu.
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod Lloyd.Irving 11. 7. 2011 10:47

To já nemůžu na Wii hrát GC hry, protože nemámm orig. paměťovku :/ ..

JInak sháním SIlent Hill Shattered Memories , neviděl si někde za dobrou cenu? Jen tak nnáhodou..

dr.Míša " jsi přeci na doupěti, místo těch největších herních kruťáků široko daleko"
Lloyd.Irving
Dominating

Odeslat příspěvekod StefiCZ 11. 7. 2011 13:33

Lloyd: Ty mas GC i Wii? Nechces prodat GC? :D Cirou nahodou tu mam i jednu nevyuzitou origo pametovku :D
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ertefol 12. 7. 2011 15:21

Kdyby ses ptal před cca dvěma měsíci, tak bych si ho nekupoval z Hutu :)
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 12. 7. 2011 15:50

Mel by nekdo zajem o RE: REMAKE na GC?

Popripade vymenim za MGS: twin na GC
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 12. 7. 2011 16:33

Ertefol píše:Kdyby ses ptal před cca dvěma měsíci, tak bych si ho nekupoval z Hutu :)

No jo, já ho právě taky objednal z hutu, ale dnes se tam objevila za stejnou cenu PS3 verze a ta je lepší díky tomu, že nemusím v ruce nic víc držet při cvičení, má prostě senzor na druhou ruku navíc, což u Wii chybí a supluje to Wiimote což mě asi bude štvát
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Ertefol 12. 7. 2011 17:26

Tam je to jak u čeho, když k tomu máš ještě něco držet, ukáže se ti to přímo při cvičení a většinou je to celkem rozumné, když v ruce držíš třeba tu gumu, nebo děláš něco, na co tu ruku potřebuješ, samo tě to vyzývá, ať Wiimote odložíš.

Wii verze by jinak měla být nejpřesnější, co jsem slyšel (tragédie je pak prý Kinect verze, která blbě snímá.)
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Lloyd.Irving 12. 7. 2011 20:24

Tomkalhotka píše:Mel by nekdo zajem o RE: REMAKE na GC?

Popripade vymenim za MGS: twin na GC

Za kolik si to představuješ?

Lloyd.Irving
Dominating

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 13. 7. 2011 08:48

Ertefol píše:Tam je to jak u čeho, když k tomu máš ještě něco držet, ukáže se ti to přímo při cvičení a většinou je to celkem rozumné, když v ruce držíš třeba tu gumu, nebo děláš něco, na co tu ruku potřebuješ, samo tě to vyzývá, ať Wiimote odložíš.

Wii verze by jinak měla být nejpřesnější, co jsem slyšel (tragédie je pak prý Kinect verze, která blbě snímá.)

No právě u té gumy jsem viděl ve videích, že držel i ten Wiimote, to mě štvalo asi nejvíc a odkud jsi slyšel že Wii verze je nejpřesnější? Jedině že by Wiimote měl přesnější to snímání než ten snímač co se připevnuje na ruku
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Ertefol 13. 7. 2011 11:56

Jsem to četl v různých porovnáních, osobní zkušenost mám ale jen s Wii verzí, v redakci byla i X360 verze, která ale snímá fakt hrozně. Jinak s tou gumou Wii mote nedržím a v pohodě, takže tak.
PC, Wii U, 3DS
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod KillDalos 15. 7. 2011 22:49

Zdravím, nedávno jsem si pořídil Nintendo 64(maximální spokojenost, i když mám XBOX360). Ale trápí mě nedostatek her. V bazarech nic, na aukru předražené a ebay mám až jako poslední možnost. Máte s tím někdo zkušenosti? Našel jsem tento obchod - http://www.jjgames.com/system/n64/18 - bohužel potom mi došlo, že N64 má hry podle regionu a že si hry z ameriky nezahraju.

Moje otazka tedy je, jestli neznate nějakou evropskou alternativu, připadně jak hry sháníte vy?
KillDalos
First Blood

Odeslat příspěvekod dr.miša 15. 7. 2011 22:58

Mám část her na N64 koupené původně, o kteréžto částce se dnes může všem jen zdát jako noční můra (2500-2800Kč :shock: Některé jsem později koupil už celkem slušně (600-700kč) různě po aukru, ebay, jak co jak kdy.. taky od známých, co se toho zbavovali hm
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod laajosh 18. 7. 2011 15:29

to KillDalos: na americké N64 hry existují adaptéry.Sice na Youtubu jsou videa,kde ukazují jak to pěkně funguje,ale konkrétně já mám doma adaptér a amerického 007 a Ocarinu,ale bohužel nefungujou.Nevím jestli je to tím,že některé hry nejdou rozjet ani přes adaptér nebo ten můj je nefunkční(vevnitř vypadal v pořádku).Možná některé hry obsahují jen region lock a jiné jsou přímo pro NSTC.Ale ty ceny v tom americkém obchodě jsou neuvěřitelné.Taky je ještě alternativa sehnat NTSC konzoli,je zajímavé že NTSC konzole běží o něco rychleji než PAL konzole,na Youtubu jsou srovnání.Třeba o Ocariny bych ještě nějaký ten snímek za sekundu klidně bral.
laajosh
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka