PRODÁM, KOUPÍM, VYMĚNÍM

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod SCobra 25. 4. 2013 13:31

Koupím XBox 360 Slim s HDD. Stačí, aby měl napájecí adaptér, nic dalšího nepotřebuju. :)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 18. 5. 2013 09:26

Je sice hezké, že se takhle o nás staráš, ale proč si nekoupit nové a za lepší ceny?
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod StefiCZ 18. 5. 2013 12:29

Ty ceny na originálkách u bazarových her nic moc, a když jsem naposledy koupil MGS 2 s tím, že je kompletní a ve skělém stavu a přišla mi hra s rozpraskaným dvd a politím obalem od kávy nebo co to bylo a s obchodem jsem se na vrácení prostě nedomluvil tak už víc ne, díky :) Ale nový hry tam občas kupuju, na to si rozhodně stěžovat nemůžu.
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 18. 5. 2013 20:27

rodierczuk2 píše:Scobra - jestli to jeste plati, tak
http://www.originalky.cz/Pouzite-zbozi/ ... 0/Konzole/

To je moc. Za samotnou konzoli s adaptérem jsem ochotný zaplatit maxímálně 2500...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod X-men 19. 5. 2013 13:14

Ahoj vyměním hry na xbox 360.Mrkněte na můj GT:Kankys81
Jsem z Jablonce nad Nisou
"Nenutim nikoho, aby mi uvěřil,já dukaz nepotřebuji. . ." Bram Stoker
X-men
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Pilf4r 28. 5. 2013 14:15

prodám nové, nerozbalené Ratchet & Clank: Tools of Destruction a Ratchet & Clank: A Crack in Time na PS3

případně vyměním za něco na NDS, kdyby náhodou :-)

kdyby měl někdo zájem, kontaktujte mě na mail (kamenicky94@gmail.com)
Pilf4r
Rampage

Odeslat příspěvekod rodierczuk2 28. 5. 2013 18:55

Po dlouhe dobe opet skladem nove sberatelske edice COD MW2 (se soskou a nocnim videnim) cena je 2499,- na PS3 i X360.

http://www.originalky.cz/Nove-zbozi/Pla ... n-PS3.html

http://www.originalky.cz/Nove-zbozi/Xbo ... -X360.html

http://www.originalky.cz/Nove-zbozi/Xbo ... -X360.html

Dale take Black Ops 1 (auticko) rovnez za 2499.

Rovnez radu titulu z CoD serie na Nintendo DS.
rodierczuk2
Killing Spree

Odeslat příspěvekod belodrak 2. 6. 2013 13:27

Ni no Kuni: Wrath of the White Witch (Sony Playstation 3, 2013)

Nejlepší japonské RPG od dob Final Fantasy VII

Nádherná ruční a počítačová animace od legendárního Studia Ghibli (například Cesta do fantazie, Princezna Mononoke či film Můj soused Totoro). Programovou stránku obstarává studio Level-5, které stojí za úspěšnou sérií s ústřední postavou profesora Laytona (Nintendo DS). Skladatel hudby: Joe Hisaishi !!!

Cena: 800 Kč
Osobní předání v Praze
Pište PM!
more @ z.č. 480/2004 Sb. :-)
belodrak
First Blood

Odeslat příspěvekod StefiCZ 2. 6. 2013 14:29

belodrak píše:Nejlepší japonské RPG od dob Final Fantasy VII

Tak ten byl celkem dobrej :D
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod rodierczuk2 3. 6. 2013 23:55

tdjohn - protoze uz je nove nesezenes a kdyz tak za mnohem vetsi ceny,.

Steficz - to sis asi spletl obchod. Mame vlastni cisticku na CD i obaly, nikdy bysme nic takovyho neposlali a i kdyz, tak vymenili. Menime lidem i veci kdyz treba spatne vyberou platformu a vec rozbali, presto ze na to nemaji narok, tak to lidem menime, na nase naklady.
rodierczuk2
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 4. 6. 2013 06:53

Snad všechny jsem našel nové a levnější. To mě právě překvapilo.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod symbian 5. 6. 2013 11:30

Prodám nepoužité Halo Reach Limited Edition (včetně veškerého bonusového obsahu). Cenu nabídněte. Další fotky mohu zaslat.

Obrázek
symbian
First Blood

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 8. 6. 2013 19:57

Prodám hry na 3DS:

Zelda: OOT za 650 Kč
Luigis Mansion 2 za 750 Kč

Ceny jsou uvedeny už včetně poštovného. Kdo by měl zájem tak pište na p.nohel@seznam.cz
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Pilf4r 30. 6. 2013 15:48

koupím Xbox 360 nebo PS3 za slušnou cenu (kolem 3000,-), nabídky na mail nebo sz
Pilf4r
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka