PRODÁM, KOUPÍM, VYMĚNÍM

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod StefiCZ 30. 5. 2014 11:21

No některé věci mám navíc ale zjistil jsem, že ty největší sběratelky prostě musím dát pryč.. když na to máš celej pokoj, tak je to v pohodě ale teď jsem v p*deli.. :D
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 30. 5. 2014 11:24

To mi povídej. Už teď mám doma jen hry a konzole. Tak to chápu. Ani next-gen nemám kam dát jak konzoli tak hry :( Je to špatný :D
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Ertefol 30. 5. 2014 13:21

Momentálně moc peněz nemám, ale kolik bys cca chtěl za Infinite collectorku + Codex edici AC:B, tu Freedom edici AC3 a tu CE War in the North? (pokud možno to i nějak rozepiš). Dík!
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod StefiCZ 30. 5. 2014 13:26

Hodil jsem to i na console-forum a během půl hoďky mi přišla tuna PMek, že je skoro všechno rozebraný.. Ale minimálně na infinite nemám zatím kupce. To je naprosto nová hra, jenom rozbalená, nepoužité kódy, vše jako z obchodu. Cenu si představuju tak 1500,- šlo by to i bez hry, kdybys hru už měl, klidně si ji nechám. Pokud by mi odpadli zájemci z něčeho dalšího, tak se ti ozvu.
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ertefol 30. 5. 2014 13:29

Ok, jestli máš zájemce, tak to radši prodej, já teď peníze moc nemám. A hru už mám, takže bych to bral spíš bez hry - za kolik by to bylo potom? :)
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod StefiCZ 30. 5. 2014 14:09

máš PM
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod StefiCZ 1. 6. 2014 11:28

Tak po většině věcí se zaprášilo, pokud by byl zájem, tak mi zbylo:

Retro:

samotná konzole Sega Mega Drive 149,-

kompletní hra Choplifter na Sega Master System 149,-

Xbox 360:

kompletní hra Assassins Creed 99,-

Ps3:

Bioshock Infinite Ultimate Songbird Edition - jen rozbalená, hra, soška songbirda, mini figurka a přívěšek, artbook, nepoužité kódy, pohlednice, možno prodat i bez hry

Assassins Creed 3 Freedom Edition - jako nová, bez hry, soška Connora, zápisník, záložka, steelbook, pohlednice sběratelská krabice

Killzone 3 Helghast Edition - helma Helghasta na podstavci, figurka, artbook, steelbook, hra, nepoužité kódy, možno prodat i bez hry
Resistance 2 Collectors Edition - artbook, bonus disk, hra, krabice, možno prodat i bez hry

Ps1:

Metal Gear Solid 1 - německá verze, kompletní, super stav 149,-

Pc:

Zbyla mi tu hromada starších pc her, třeba trilogie prince of persia a big box Morrowindu, prostě pár desítek kousků + hromady časopisových dvd z Levelu, Score, Doupěte atd.. kdo by o to měl zájem nechám za 2-3 stovky všechno. Pro bližší info PM.

Reálné foto ke všemu: http://steficz.galerie.cz/6302933-prodej#

prodej/výměna
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod StefiCZ 17. 6. 2014 13:55

Krom Mega Drivu, Chopliftera, AC na x360 a MGS 1 je všechno pryč.
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Alianna Hitomi 16. 7. 2014 05:26

Shánim Sacred 2 pro PS3
Nemá tu někdo mentolku?
Dostaly se mi do pusy nějaké vnitřnosti, když jsem si probíjela cestu sem.
----------------------------------------------------------------------------
It's true. It's on the Wikipedia.
Alianna Hitomi
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tical 20. 7. 2014 21:30

Prodám Nintendo Wii. Balení obsahuje jeden ovladač ( nunchuck ), rgb kabel, hry: Metroid Prime 3 corruption, Rayman origins. Cenu nabídněte. Na konzoli je ještě zrhuba půl roku záruka, je bez originální krabice, jako nová.

Originální soundtracky Silent Hill2 ( japonskej originál ), MGS 2,3 ( japonskej originál v zeleném obalu ),4, Virtua Fighter 4, Wipeout Pure.

Prosím o veškere info se zajmejte na mém emilu: pierresilence@gmail.com
Tical
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Fenix89 24. 7. 2014 06:01

Koupím hru Lylat Wars na nintendo 64.

Pokud ji někdo máte, určitě napište. Dohodneme se na slušné ceně.
Fenix89
First Blood

Odeslat příspěvekod Alianna Hitomi 4. 8. 2014 17:44

prodám Atelier Escha & Logy Alchemists of the Dusk Sky na ps3 , komplet nove nerozbalene , cena dohodou
Nemá tu někdo mentolku?
Dostaly se mi do pusy nějaké vnitřnosti, když jsem si probíjela cestu sem.
----------------------------------------------------------------------------
It's true. It's on the Wikipedia.
Alianna Hitomi
Killing Spree

Odeslat příspěvekod stanleydost 10. 8. 2014 12:10

Koupím hry pro N64. Děkuji za nabídky.
Ještě bych měl zájem o Gamecube controller.
stanleydost
First Blood

Odeslat příspěvekod sega.maniac 16. 8. 2014 11:16

Prodám, hry jsou jako nové jen rozbalené, kompletní balení.

http://img240.imagevenue.com/img.php?im ... _241lo.JPG

http://img264.imagevenue.com/img.php?im ... _399lo.JPG

Obrázek

(Krom toho Lost Odyssey)
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod Ertefol 16. 8. 2014 15:33

A za kolik? :) (měl bych možná zájem o ty Wii věci)
PC, Wii U, 3DS
Ertefol
Moderátor

Předchozí stránkaDalší stránka