GameCube

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod StefiCZ 6. 6. 2013 21:56

Já ji sháním taky dlouho ale vzhledem k tomu, že na ps3 vyjde HD edice i s druhým dílem v packu, je to už docela bezpředmětný :)
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod xnoba 18. 1. 2014 17:04

Ahoj,
sháním GameCube, tak kdyby někdo o něčem věděl nebo se ho chtěl zbavit, tak dejte prosím vědět na xnoba@seznam.cz . Jinak bych chtěl buď s hodně hrama nebo chipem.
Díky
xnoba
First Blood

Odeslat příspěvekod Panzer.Dragon 24. 1. 2014 13:00

používáte někdo pro zapojení gamecubu componentní kabel?
xbox1, x360, wii, 2x sega saturn, sega dreamcast, gp2x F200
Z-5450, LE40A786, Nikon 1j1, HP elitebook 8570w (250GB ssd), Nexus 7 2012 3G
Glory and Rock and Roll with Smart F2, 0,8 CDI & Fiat Punto 1.2 8V (2004)
Panzer.Dragon
Killing Spree

Odeslat příspěvekod pilloto 29. 1. 2014 22:53

Já komponentní kabel u gamecubu používám.
pilloto
First Blood

Odeslat příspěvekod Mahorero 14. 4. 2014 05:11

Nechal jsem si poslat z "dojčlandu" hru Odama a mno a nevim ... baví mě úvodní intro, které mimochodem řeší stejnou legendu jako Dragon Ball Z, menu parádní, všechno děsně japonské.

Hra samotná v úvodu malinko zmatek i při opakovaném hraní a chvíli mi trvalo, než jsem vychytal co se děje ... přesto stále problém s výslovností, především v zápalu hry se ztrácím a kontrolovat současně kouli a vojáky, kteří vedou lítý boj o zvon ...

... hrál jste někdo, dohrál jste?
Skládám O*R*I*G*A*M*I* jedním prstem \^_^/´
Mahorero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 14. 4. 2014 11:32

Já si pamatuji, jak jsem tu hru kupoval na invexu ve výprodeji. Myslím že mě tehdy vyšla na 300 Kč, ale defakto jsem tehdy zkusil jen první kolo a už se k tomu asi ani nevrátil. Pak jsem ji prodal.
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod dr.miša 14. 5. 2014 17:57

Taková věc se mi poštěstila. Koupil jsem si bazarovku a buď omylem a nebo to ten dotyčný faxoval .. ve futrálu byla i paměťovka, ta nejmenší 59 slotů, srdce mi zaplesalo.

Hned cpu kartu do konzole a projíždím uložené hry. Nemohl mě ničím překvapit, ke všem sejvům jsem hry měl 8-)

Překvapilo mě příjemné napětí, vzrušení, jako bych objevoval nějaký poklad, poklad v podobě hráčského deníku. Dalo se do jisté míry poznat, jak ten člověk hrál, jak byl pečlivý v prolejzání her, jak ukládal, kam se dostal ..

Takový hodně hrubý hráčský profil :-)
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Gaspyk 12. 2. 2015 21:54

Chtěl jsem doplnit sbírku ke Gamecubu, šílené ceny občas :) Jinak jsem dohrál Mario Smash Football, nic lepšího asi není a rozjel jsem Geist...nic moc.
nevím dál...
Gaspyk
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mahorero 14. 2. 2015 00:37

Co si sháněl? taky bych splašil ještě pár her, ale stále objevuju něco "důležitějšího" a odsouvám to ... všechny hry z ciziny, ani jedna se nedá sehnat ani se neobjevuje na českém trhu.
Skládám O*R*I*G*A*M*I* jedním prstem \^_^/´
Mahorero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Gaspyk 14. 2. 2015 08:29

Zkoušel jsem naivně bazary v Olomouci, všude na mě koukali...nic na Gamecube. Po Smashi jsem chtěl zkusit Mario Kart nebo Tennis
nevím dál...
Gaspyk
Killing Spree

Předchozí stránka