Silent Hill - fórum pro experty

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 1. 12. 2009 20:32

Wii si porizovat nebudu, to mam. :-) Ono to bude i na PS2? To jsem ani nevedel. No stejne tipuju ze Wiicko bude mit o chlup lepsi grafiku. (nevyvijelo se to nahodou primarne pro Wii?)
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod N.Marko 1. 12. 2009 20:33

Jo, bude. Myslím že se to dělalo hlavně na Wii, ale jak jsem koukal na ty videa, tak nic co by PS2 nezvládla. každopádně když už to Wii máš, tak samozřejmě ber na něj.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 1. 12. 2009 20:58

Nic co mi PS2 nezvládla, to je pravda. Ale do dnešního dne jsem neviděl jinou ukázku ze hry než na Wii a PSP.
Kojima-san doesn't have to make Metal Gear any more.
Metal Gear Solid: Yet Another Big Boss Prequel! The possibilities are endless!
Rick Deckard
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 1. 12. 2009 21:02

Já taky ne a docela mě to znervózňuje.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 3. 12. 2009 09:13

ZA 5 dní vychází v USA shattered memories tak proč si nedát nový trailer s parádní hudbou? Tady je http://www.gametrailers.com/video/memor ... hill/59615
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Hurricane 5. 12. 2009 15:10

PSN ID: EazySK
Hurricane
Dominating

Odeslat příspěvekod N.Marko 5. 12. 2009 16:35

Tak podle tohodle jasná koupě :) Teť ještě recka na PS2/PSP verzi.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 5. 12. 2009 23:33

No tak tohle je day one koupe. Co jsem si vsiml tak grafika byla uzasna na screenech ale v pohybu je to pastva pro oci. (na pomery Wii) Trosku se bojim toho slovicka "reimaginace" - tezko rict jestli se pribeh bude brat jako nahrada za prvni dil, nebo nebo, co do SH univerza vubec nezapada. (coz by byla ale urcite skoda). No vypada to skvostne, a po zkazenym zazitku z petky (vicemene jen z technicke stranky) tohle bude balzam ( :twisted: ) na dusi.

Btw, taky nikdo nepoznavate ty lokace co v te recenzi ukazali?

//PSK: ten trailer je genialni. Mimochodem, zodpovida muj dotaz na to jestli Yamaoka delal na SM - jeho rukopis je u te pisnicky vic nez znatelny. Mimochodem je zajimave ze vsechny jeho pisnicky jsou vicemene variace na 3-4 kytarovy akordy, ale kazda z nich je perfektni a jedinecna. :love:

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Paar 6. 12. 2009 15:48

cetl jsem, ze je tohle posledni SH, na kterem Akira Yamaoka (skladatel) pracoval. podle vseho uz v Konami nedela
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 7. 12. 2009 01:37

Vyšla už i recenze na IGN a co mě dost zarazilo je délka hry...5-6 hodin??Na silent hill serii je to fakt hooodně málo...což byl vlastně největší mínus té hry...taky to vidím na day one
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod N.Marko 7. 12. 2009 02:57

Njn, delali to Climax, jejich predchozí SH na PSP sel dohrát za 2.5 hodiny, takze pokrok. Jinak ona celá série SH má problém/kvalitu (jak kdo chce), ze jednotlivé díly trvají 7h max. Alespon nezacnou nudit a vetsinou tu je duvod hrát je znovu.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 7. 12. 2009 11:49

Snad tam bude víc konců. :)
Rick Deckard
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 7. 12. 2009 11:55

No jak jsem koukal na tu recenzi, tak minimálně postup hrou je jiný podle toho jak tam vyplníš dotazník u cvokaře (jestli mě angličtina neklame), takže snad ano.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 7. 12. 2009 13:31

Dotazník a chování mění jen kosmetické změny. Hlavně monstra a pak i vizáž hl. postav. Třeba Cybil měla více rozepnutou uniformu. :) Zminil se tam o tom, že to sice nutí hrát několikrát za sebou, ale nejsou to nijak výrazné změny.
Rick Deckard
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 7. 12. 2009 19:42

Ta delka sesti hodin mi prijde uplne dostacujici. Vazne si hru radsi zahraju vickrat, a kdybych vedel ze nez se dostanu na konec tak u toho stravim nejakych 15 hodin tak by me to tak moc nebavilo. Takhle se daji aspon hezky projit vsechny ty moznosti co hra nabizi.
IMHO to je lepsi nez ta umele natahovana The Room.

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka