Silent Hill - fórum pro experty

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Majorus 22. 8. 2007 11:11

Ten chlapík vypadá jak Indiana Jones :D
Můj Twitter-> Majorus_hw

Můj web se skrývá na ikonce planetky, pod avatarem ;)
Majorus
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Dark_one 22. 8. 2007 11:20

tjn, celej Indy
Obrázek
Zachraň trávu, sežer krávu!

*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod AlienX 22. 8. 2007 11:23

to je predsa poctivy americky kamionista ;)
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod Majorus 22. 8. 2007 11:24

na tom prvním screenu tak docela vypadá...
Můj Twitter-> Majorus_hw

Můj web se skrývá na ikonce planetky, pod avatarem ;)
Majorus
Unstoppable

Odeslat příspěvekod N.Marko 27. 8. 2007 15:23

No když to vidím... Sakra už aby to tu bylo.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Paar 9. 10. 2007 18:17

co myslite? mam si jako spravny fanda Silent Hillu koupit ctvrty dil? nerad bych koupil zajice v pytli...
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod AlienX 9. 10. 2007 21:44

samozrejme, The Room po odohrani hodnotim podstatne lepsie ako trojku!! - koncepcia bytu a najhustejsia atmosfera v serii, odporucam
.. dvojku som nehral, jednotka je naj samozrejme
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod Paar 9. 10. 2007 21:50

co to celkove akcnejsi pojeti? da se to prekousnout? a pribeh dostava podstatnou roli?
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod AlienX 9. 10. 2007 22:06

pribeh je dolezity a dobry, akcnejsie pojatie - nezdalo sa mi ze by tam bolo viac subojov ako napr. v jednotke
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod Gray Fox 9. 10. 2007 22:17

promin ale v SH 1 si se mohl skoro vsem soubojum vyhnout, SH 4 je MNOHEM vic akcni :D
Legends are nothing but a fiction, someone tells it, someone remembers, everybody passes it on. - Solid Snake
Gray Fox
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Xoddam 10. 10. 2007 00:29

SH1 sem hral poprve tusim jako 7-8 letej ... Nemoh sem z toho spavat - :)) muhehe i kdyz sem nejak nechapal vsemu co sem videl se mi podarilo rozlustit tu nejakou hadanku s medailonem pred nejakou budovou - tusim skolou. Pak sem s hranim prestal ... Bylo to demo na psx ... :( no a od te doby si porat rikam ze az si to sezenu prejdu si to cele ... 2 nehrana , a 3ku - nainstalovana a deinstalovana snad 20x - jednou taky zlomene dvdcko ... To jeta cast kde zaciname v lunaparku ne? POKAZDE mi trva snad hodinu az se nekam pohnu, pak neco zvrejskne a neco se ne mne plazi ... Ja stahnu pulky tlacim esc a jedu to rozdejchat - zapinam - strach a hruza - des a znechuceni ... Sem ochromen a vidim jak me zabiji zombie a nejsem schopen neco tolacit na klavesnici - stlacim esc - straslive menu - Kroutim hlavou deinstaluju.. Jak nekdo vubec? Jednou budu muzem a dam to ... Asi na tu atmosferu nemam zaludek.... A panove co vy na film? Ja skoro ***** vsecko, mistami sem aj zakricel a ruce pritelkyni boleli jeste dva dny - drzel sem se ji v kine...
Xoddam
Killing Spree

Odeslat příspěvekod LaughingMan 10. 10. 2007 00:37

Paar píše:co myslite? mam si jako spravny fanda Silent Hillu koupit ctvrty dil? nerad bych koupil zajice v pytli...

Di do toho, až na nepovedený konec, je to po dvojce podle mě druhý nej Silent Hill. Akce se neboj spíš bych řekl, že je to asi nejobtížnější díl ovšem zároveň nejhratelnější (nejzábavnější).
I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes.
LaughingMan
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Paar 10. 10. 2007 06:29

xoddam: je fakt, ze je serie SH napinava, casto nevydrzim hrat vice nez treba 30 minut, zalezi na lokaci. jsem proste tak rozdeptany, ze musim zahrat treba Spyra nebo Maria...
co se filmu tyce, to uz chapu trochu mene, protoze ten nebyl strasidelny vubec. vypada to, ze jsi na horrory nejaky citlivejsi...

LaughingMan: ok, tak ja to vemu, preci jen - je to Silent Hill :) . ale atmosfera jde uz hutne citit i z traileru, duchove a jejich ruzne pazvuky delaji sve. a nejen jejich pazvuky...
jen jsem se bal, at nekupuju zbytecnost, mnozi hru odsuzuji za velkou porci akcnosti a pozdeji velke obtiznosti diky ohromne spouste priser.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod Xoddam 10. 10. 2007 13:49

Paar: To mam asi fakt trauma z detstvi z te hry ale proste jak sem uz jenom videl napis SILENT HILL a pak to zmizeni toho devcatka na zacatku hned - znamy pocit - musim ven, pric, hned, utict :D

A to same u kruhu .. jenom tak btw .. :) ale o tom horory sou :D
Xoddam
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Paar 10. 10. 2007 14:46

ja bych tomu filmu spis dal prizvisko thriller :)
Paar
Chosen One

Předchozí stránkaDalší stránka