"Vaše kolekce her"

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod dr.miša 5. 9. 2014 09:57

2muftu: tak koukám na ty hry a říkám si proč? třeba tě to baví, ale ta horní řada je za trest, jediné co, že opravdu zkompletuješ vše co v PALu vyšlo a pak všechny ty plívy budou mít význam.

Jinak se blížím ke 100her na Gamecube, poštěstili se mi nějaké kaufy v poslední době.

Billy Hatcher and the Giant Egg
Super Monkey Ball 2
P.N.03
Odama

Pro mě stále nejlákavější a možná nejúspěšnější konzole od Nintenda - sakra zlaté časy
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod muftu 5. 9. 2014 11:19

Momentalne mam 52 hier z 92 vydanych. Dnes som bol zhanat 3 z 5 hier ktore nevysli v uk a ich naklad je velmi limitovany, tak som zvedavy ci sa mi podari. A niekedy v priebehu nasledujucich dni idem do talianska len s tym cielom aby som zohnal zle hry ktore su exkluzivne pre taliansko :D

Ale mozem ta ubezpecit ze tie kvalitne hry uz z 95% davno mam. Uz mi chyba iba par titulov o ktorych sa da povedat ze ich treba mat.
X360, Xbox, PS3, PS 2, Wii U, Wii, GC, N64, SNES, Sega DC, Sega MD, 3DS XL, 3DS, GBC, GBA SP, GB Micro, GB, PSV, PSP
muftu
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Daemon666 5. 9. 2014 11:30

Včera jsem od manželky dostal nové železo k narozeninám. 8-) /bohužel jsem ho vyfotil již načatý... a je tam od cukrářky chybička v názvu, které se všimlo až doma... je to alespoň originál :D / Mimochodem váha 5,5 Kg...
Obrázek
PS3/PS4: Glendoveer
XBOX360: Glendoveer

Na čem hraji:
PC, ASUS X550C, Fujitsu Lifebook AH512, Acer D255, PS2, PS3 Super -Slim 500GB, PS4 500GB, PSP, GC, DS Lite, GBA, AmigaCD32, XBOX 360 60GB, iPhone 4 32GB, Samsung Galaxy Note 4.
Daemon666
Killing Spree

Odeslat příspěvekod dr.miša 5. 9. 2014 12:05

muftu píše:Momentalne mam 52 hier z 92 vydanych. Dnes som bol zhanat 3 z 5 hier ktore nevysli v uk a ich naklad je velmi limitovany, tak som zvedavy ci sa mi podari. A niekedy v priebehu nasledujucich dni idem do talianska len s tym cielom aby som zohnal zle hry ktore su exkluzivne pre taliansko :D

Ale mozem ta ubezpecit ze tie kvalitne hry uz z 95% davno mam. Uz mi chyba iba par titulov o ktorych sa da povedat ze ich treba mat.

Tak to je velká parádička ;-]
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Majklbig 5. 9. 2014 20:29

dr.miša píše:2muftu: tak koukám na ty hry a říkám si proč? třeba tě to baví, ale ta horní řada je za trest, jediné co, že opravdu zkompletuješ vše co v PALu vyšlo a pak všechny ty plívy budou mít význam.

Jinak se blížím ke 100her na Gamecube, poštěstili se mi nějaké kaufy v poslední době.

Billy Hatcher and the Giant Egg
Super Monkey Ball 2
P.N.03
Odama

Pro mě stále nejlákavější a možná nejúspěšnější konzole od Nintenda - sakra zlaté časy
To jo, nostalgie je mocná :)
Ale já mám celou tuhle generaci (PS2/GC/Xbox) asi nejradši. Jednak tam vyšlo neskutečné monožství zajímavých her oproti generaci následující, spousta exkluzivních her na jednotlivé konzole,
které využívaly specifika té které konzole a především vetší rozmanitost žánrů. Naopak oproti předešlé generaci (PS1, N64,...) už měly ty hry grafiku, která ještě dnes je dívatelná a není tak strašně
kostičkována a i ovládání dvěma analogy v základu, které umožňovaly v některých žánrech komfortnější ovládaní.
Právě hraju:
Jak & Daxter: The lost frontier (PSP)
Majklbig
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 5. 9. 2014 21:00

Pro mne ta generace asi není nejoblíbenější (ono je to těžké říct na jisto), ale jinak souhlas.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod muftu 6. 9. 2014 08:01

To sa tiez pridam, gamecube a celkovo tato generacia bola velmi dobra, daleko lepsia ako ta nasledujuca. Hlavne sme dostali vacsi zaber zanrov. X360 pretvoril kazdu hru na mp sialenstvo fps. Pritom xbox mal tak perfektnu zasobu exkluzivnych titulov. Skoda ze microsoft s 90% z nich uz nic nerobi. Niektore by dokonca boli dovodom pre mna na kupu xbox one.
X360, Xbox, PS3, PS 2, Wii U, Wii, GC, N64, SNES, Sega DC, Sega MD, 3DS XL, 3DS, GBC, GBA SP, GB Micro, GB, PSV, PSP
muftu
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Majklbig 6. 9. 2014 12:20

Xbox jsem začal mít čím dál tím víc rád. Kromě nejznámějších her typu Halo, Forza či Ninja gaiden, měl také několik segáckých her (Shenmue 2, Jet set radi future, Gunvalkyrie, Panzer dragoon orta, Otogi)
a poté exkluzivní hry, které v té době nikde jinde nebyly (Breakdown, Fable, Voodoo vince, Oddworldy, Blinx, Amped, Grabbed by the ghoulies, Conker,Project ghotam racing, Far cry)
a v neposlední řadě hry které byly jen na Xboxu nebo PC (Crazy taxi 3, Halflife 2, Doom 3, Jade empire, Sudeki, Operation flaspoint, Chronicle of the riddick, Pariah, Stubbs the zombie, Top spin, Knigts of the republic).
Problém větsiny těchto her byl v tom, že jim vždy něco chybělo, aby se z nich staly top hry, které by prodávaly systém. Většinou to byly "osmičkové" hry, ale některé z nich prostě byly unikátní. Jenže se o mnoha z nich vůbec nemluvilo a nepsalo a v ČR to byla úplná katastrofa.
A popravdě řečeno, když jste srovnali grafiku některých her s hrami konkurečních systémů, tak byla o dost dál.
Právě hraju:
Majklbig
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 9. 9. 2014 10:30

Dneska:
Obrázek
Před půl rokem to ani moc nevypadalo, ale z dnešního nákupu v Game mám pocit, že tohle fakt bude megahit, protože lidi si kvůli tomu kupují i konzole. Zrovna ve frontě co jsem stál si dva lidi kupovali Xbone a PS4 (ta bílá Destiny bundlovaná verze je fakt pěkná).
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 10. 9. 2014 11:30

Taky pařím, tak můžem dát někdy v coopu. Jinak destiny se mi líbila už jak jsem hrál Alphu a Betu, takže za mě jasná koupě. Navíc mě vyšla na 99 Kč, když jsem do JRC přinesl k tomu dvě použité hry.

Co se mi ale stalo včera s PS4, to mě málem trefil infarkt. Hraju Destiny a najednou disk s hrou sám od sebe vyjede a PS4 se vrátí do menu. Tak si říkám že ho tam vrátím a jedu dál, jenže to nešlo, ta mechanika ho nebrala a pořád vydávala zvuk, jako že chce vytahovat disk. Krve by se ve mě nedořezal. Naštěstí pomohl strýček google a tak jsem zjistil, že stačí vytáhnout tu gumovou nožičku co je přímo pod tlačítkem na vysouvání disku. A opravdu pomohlo, protože jak jsem zjistil, to tlačítko reaguje i na stisk zespoda konzole
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod N.Marko 10. 9. 2014 12:20

Můžeme, proč ne?. Destiny zapnu dnes cca okolo 4 hodiny Českého času, tak si mě pak najdi. Rusko jsem už dojel, ale zbyl mi tam jeden hard quest, tak se mi hodí někdo kdo se neodpojí po deseti minutách.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod SPY 11. 9. 2014 11:03

Taky jsem rozjel Destiny, jen by to chtelo vic casu :-(
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod dr.miša 11. 9. 2014 12:01

Majklbig píše:To jo, nostalgie je mocná :)

Stále sbíráš Majkille? Hraješ?
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Majklbig 11. 9. 2014 16:34

Občas něco koupím, ale už to není co to bývalo. Spíš se zaměřuju na různé raritky, nedávno se mi třeba po dlouhé době podařilo sehnat God hand na PS2, tak to mi udělalo radost :)
Na hraní mám období, kdy pár týdnů hraju a pak zas dlouho ne, není tolik času a ani chutě.
Právě hraju:
Majklbig
Killing Spree

Odeslat příspěvekod sega.maniac 12. 9. 2014 03:30

Obrázek
Obrázek
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating