"Vaše kolekce her"

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod N.Marko 21. 6. 2014 22:40

Vzhledem k tomu, že nejsem jaksi ve svém a nehodlám poslouchat ty kecy o nekonečném hraní, koupil jsem si tohle:
Obrázek
Po prvních cca třech hodinách testování naprostá spokojenost. Sluchátka jsou lehká, dobře izolují, mají virtuální prostorový zvuk (toho reálného bych dosahoval asi jen stěží) a zní dobře.
Asi to pro audiofily nebude moc echt super, ale mě se zdá, že za ty peníze to je dobrá kvalita.
Navíc PS3/4 jsou na ně vybavené a stačí jen do USB nacpat vysílač a jede se. Baterie zatím zdá se vydrží docela dlouho.
Vypadám s nimi asi jako blbec, ale tohle se nenosí pro krásu :)
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod epilepticfish 22. 6. 2014 16:08

Pěkné, dají se nabíjet během používaní? Původní WSH šel, tak předpokládám že ano. No ale radši si to ověřím u nějakého majitel, když mám tu možnost :-)
Odesláno z ploutviček Mr.Fishky pomocí klávesnice :-))
epilepticfish
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 22. 6. 2014 21:48

Hele nevím, tohle jsem zatím nezkoušel, ale určitě jo :)
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 25. 6. 2014 20:54

Ze sběratelských důvodů jsem si pořídil tohle
Obrázek
Jako hra to po cca hodince není špatná, ale má (zatím) tři chyby.
Se*e mě grafika. Já vím, že to vychází z komixu, ale původním The Darkness se temnou atmosférou a vcelku realismem povedlo navodit prostě lepší atmosféru. Přepálené bary a cell-shade u stříleček moc nemusím. Navíc třeba co se mimiky týče a myslím tím plynulost a návaznost výrazů, jde o nejméně dvě generace skok zpět.
I když to má hodně podobný styl, prostě se to hraje trochu jinak. Možná si zvyknu, uvidíme.
Johny nemá nohy... zase to je jen levitující kamera s připojenými zbraněmi. Docela trapas na hru, která se údajně snaží jít ve šlépějích jedničky.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod papucek 28. 6. 2014 06:56

Hral jsem jak The Darkness 1, tak 2, ale na ten prvni dil si uz moc nepamatuji. Pri tolika dohranych hrach, si uz jen u maloktere vzpomenu na konec, nevim jak jste na tom vy. Dvojku Darkness jsem hral tak pred rokem a jo, slusna fps. Trosku kratka, mozna zbytecne moc akcni, ale jinak ok.
Ted parim:
papucek
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 28. 6. 2014 12:42

Já jedničku Darkness dohrál hned několikrát, protože to byla pro mne taková ta hra co v mnohém otevře oči a na kterou pak díky tomu nezapomeneš.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod StefiCZ 28. 6. 2014 14:03

Já se k tomu dohrát jedničku nedokopal ani jednou.. občas se na ní tak nedůveřivě podívám jakože by to snad tentokrát i šlo ale nikdy jí z té poličky nevytáhnu.. :D
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 28. 6. 2014 14:07

Chyba :)
Jasně, dneska už graficky asi neobstojí, a taky se to v některých místech bude sekat víc, než někdo skousne, ale atmosféra a vyprávění fakt stojí za tu srandu.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 9. 7. 2014 17:25

Dnes
Obrázek
Slabé, nekupovat - na PS3 je F2P Ace Combat a ten je prostě lepší.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 21. 7. 2014 16:51

Zdá se, že mám období *****ózních her, tak jsem si jen tak z plezíru koupil
Obrázek
Za 90 korun, proč ne.
Btw: Nemělo být v updatu, že můžete nosit 4 zbraně? Já jenom, že se musím jaksi spokojit jen s dvěma, což je fááákt demence vzhledem k Dukovi.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod muftu 21. 7. 2014 17:15

Dnes som skocil do obchodu s videohrami v Kathmandu, kazdopadne nic nove mi do zbierky nepribudne, kedze tu originalky nepredavaju :D
X360, Xbox, PS3, PS 2, Wii U, Wii, GC, N64, SNES, Sega DC, Sega MD, 3DS XL, 3DS, GBC, GBA SP, GB Micro, GB, PSV, PSP
muftu
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 21. 7. 2014 18:46

Káthmándů? Chlape co děláš v Nepálu? :D
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod muftu 21. 7. 2014 18:58

Dovolenkujem :) India + Nepal. Ale zajtra uz letim spet do Mumbaiu a pozajtra domov a velmi sa tesim na vydobytky technologie zapadnej spolocnosti ako napriklad pitna voda z kohutika, elektrina, pripadne ciste prestieranie na postel, ci ten bozsky pokoj, ktory v europskych mestach panuje na rozdiel od chaosu tu :D Ale obe krajiny prijemne prekvapili, pricom Nepal je skutocne fantasticka krajina. Sice som tu v nevhodnu dobu a tak som si Himalaje velmi neuzil, ale to ani nebolo v plane, chcel som spoznat mesto a ludi, vo Svajciarsku byvam striedavo priamo vo Wallis-kych horach, takze kopce mi az tak nechybaju. V Indii som bol navstivit kamarata a trochu pocestovat.
X360, Xbox, PS3, PS 2, Wii U, Wii, GC, N64, SNES, Sega DC, Sega MD, 3DS XL, 3DS, GBC, GBA SP, GB Micro, GB, PSV, PSP
muftu
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 21. 7. 2014 19:04

Období monzunů hádám?
Já celý život žil na malém městě - ten rachot si nedovedu představit :)
Tak ať hlavně ve zdraví dorazíš.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod muftu 21. 7. 2014 19:55

V mumbaii ked prisiel monzun tak to bol rachot. Ak by som oznacil to co bolo tam a to co je u nas za dazd, tak sa ten indicky urazi :D V Delhi a v celej severnej indii som zazil len maly naznak monzunu, pretoze tento rok hodne meskal. Na jednej strane fajn, clovek neni mokry, na druhej strane som si uzil indicke leto. Co znamenalo teploty v tieni do 47°C. Tu v nepale je sice tiez monzunove pocasie, ale nijak vyrazne sa nelisi od toho co pozname z domu. V noci pravidelne prsi, ale nijak vyrazne lejaky sa nekonaju. Nad Kathamandu cez den potom prevlada jasna obloha, len kopce su v mrakoch. Ale pri planovani cesty som s tym pocital. A od Kathmandu su kopce aj tak relativne daleko, takze vyhlady nie su nejak vynimocne. Aspon nie ked sa z okna clovek pozera na 3 a 4 tisicovky.
muftu
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka