PS3 vs X360 vs Wii

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Eso Rimmer 24. 9. 2006 12:36

tak vzhledově může zůstat klidně stejný, ale lepší výrobní proces by znamenal menší teplo, snadnější chlazení, nižší spotřebu a třeba i menší/lehčí trafo.

A když nic jiného, tak by se určitě zlevnily ty současné verze x360. :) Já bych do x360 docela šel, momentálně na něj i skoro mám, ale blíží se vánoce a tak těžko říct, co mi z toho po takové finanční pohromě zůstane. :D Proto nepočítám s tím, že bych ho koupil dřív než po vánocích až se finanční situace zase stabilizuje. :) Asi by mě pak celkem naštvalo, kdybych za těžký prachy koupil stávající verzi a oni by třeba měsíc na to uvedli novou, vylepšenou a ještě za míň peněz...
Měl jsem: kopie Atari 2600, Sega Mega Drive II, Sega Saturn, Sega Dreamcast, GP2X, Xbox 360
Blog s občasnými příspěvky a fotoalbem z JP http://my.opera.com/TomasKunert/blog/
Eso Rimmer
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 24. 9. 2006 12:49

Mě se to stává pořád :(
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Uživatel 24. 9. 2006 12:54

Eso Rimmer: to by mohl clovek cekat a cekat, az budou bundly, az bude nova verze, az prijdou slevy, az budou jeste lepsi bundly, az budou jeste vetsi slevy...
Pravda, kdyz ma clovek doma hromadu her pro DC, ktere jeste neprojel, tak se na to diva asi take jinak :)
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod kirby64 24. 9. 2006 16:40

hm keby vyšiel u nás bundle x360 a gears of wars a možno ktomu na par dni vyskúšať xbox live tak by som do toho šiel som zvedavý čo si na nás microsoft vymislí ked bude launch va našom regione
xbox360 id:KirbyPd
Ps3 id: KirbySK
Nintendo Id: KirbySK
kirby64
Rampage

Odeslat příspěvekod Uživatel 24. 9. 2006 16:51

kirby64: z toho launche mam strach, cekam nejaky podraz :)
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod kirby64 24. 9. 2006 16:53

hej aj ja no cenu už ohlásili tým nás neprekvapia nejako moc lokolizovaných hier nečakám aj tak jedine mám strach o ten live že aké tam budu ceny a tak a či to vôbec aj bude
kirby64
Rampage

Odeslat příspěvekod Uživatel 24. 9. 2006 17:15

kirby64: v dobe kolem launche by mela vyjit prvni varka "XBOX 360 Classics", ve ktere jsou mimo jine Kameo, PDZ, tak si rikam, ze by me prilis neprekvapilo, kdyby byla pro vychodni Evropu jeste nejakou dobu aktualni puvodni cena.
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod AlienX 24. 9. 2006 17:29

to si pis
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod kirby64 24. 9. 2006 19:35

ešte že sa to bude dať kupiť aj zo zahraničia ale ten perfect dark by som bral ale ja dúfam že ked to bude u nás oficiálne tak aj tie ceny budu take o niečo normálnejšie než doteraz a ked nie kupujem wii
kirby64
Rampage

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 26. 9. 2006 20:52

WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Uživatel 26. 9. 2006 21:20

Jasne, ale v tom samem zebricku je treti Zune a iPody az ve druhe desitce ;)
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 26. 9. 2006 22:27

Z bonuswebu:

Podle slov viceprezidenta a generálního manažera Nintendo of Canada Rona Bertrama bude při launchi konzole Wii v Severní Americe k dispozici rovný milion kusů této mašinky. „Pakliže dostaneme skutečně všechno, co dostat máme, bude se jednat zcela jednoznačně o ten největší a nejbohatší launch za patnáct let, po které pracuji u Nintenda. A zatím tomu vše naznačuje.“ Číslo pro evropský launch zatím ještě není známo, ale šéf britské pobočky Nintenda věří, že ani Evropa nepřijde zkrátka a zatím se podle jehoslov zdá, že i zde se dočkáme většího počtu launchových kusů než kdykoliv předtím. V Americe se Wii začne prodávat 19. listopadu, u nás pak 8. prosince.
Oznámené číslo pak jistě příliš nepotěší šéfy konkurenční Sony, která ve světle těchto skutečností launch PS3 lehce nezvládla. Zaprvé byla Evropa odsunuta až na jaro příštího roku a zadruhé ani Japonci a Amíci nemohou být příliš nadšeni. V Americe bude v první den prodeje k dispozici pouze 400 000 kousků PS3 a v Japonsku dokonce jen 100 000, což při známé mánii Japonců dle našeho odhadu rozprodáno zhruba v jednu ráno poté, co po půlnoci v den launche otevřou obchodníci své prodejny.
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Eso Rimmer 26. 9. 2006 23:32

navrhuju ukořistit nějakou z těch prvních PS3 za oficiální cenu, střelit ji na ebay za už ne tolik oficiální cenu a pak za to koupit X360, Wii a nějakou pořádnou TV a nebo hromadu her. :)
Měl jsem: kopie Atari 2600, Sega Mega Drive II, Sega Saturn, Sega Dreamcast, GP2X, Xbox 360
Blog s občasnými příspěvky a fotoalbem z JP http://my.opera.com/TomasKunert/blog/
Eso Rimmer
Killing Spree

Odeslat příspěvekod AlienX 27. 9. 2006 00:05

xboxove hry, ktore by mohli byt aj na playstatione
dead or alive ultimate, prip 4
lost planet
dead rising
kameo
conker live and reloaded
ninja gaiden black

..je toho dost ;-)
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod sega.maniac 27. 9. 2006 01:16

Tipuju ze uz tak v pul jedne bude vyprodano... :?
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka