od andy77(smazano) 14. 6. 2005 13:54
Co na tom řešit? Jde furt a furt jen o hry a hry a zase jenom hry. To samé u debaty PS2 vs Xbox... jen hry a hry a hry... stejně jako u této generace, i u next gen bude většina multiplatformní až do konce životního cyklu konzole, takže jediné, co může rozhodnout, jsou ONLY tituly. Tam se zatím ví houbeles. Bude MGS3 opravdu PS3 only? Jak to bude se SH5? RE 5? Možná budou PS3 only, ale s jistotou to prostě říct nejde. S jistotou lze říct, že na PS3 bude další Final Fantasy offline, s jistotou lze říct, že na XB360 bude další Final Fantasy ONline....
Gears of War, které tolik upoutaly budou zdá se i na PC....takže co mě zajímá na X360 je jednoznačně Sakaguchiho projekt Lost Oddysea, z rukou tohoto mistra můž vyjít něco, co bude na úrovni FF 7.... jinak Killzone 2 ani slibované Halo 3 mě nijak netáhnou, možná krásná grafika, ale co víc? Zvědav jsem, kam se posune další Xenosaga, zda půjde na PS3.... samozřejmě PS3 bude mít ICO3 (pokud nějaké tedy bude) prostě čekat na konkrétní tituly je jediné co zatím může člověk dělat. Nějaké dohady okolo HW ee to k ničemu nevede... HRY rozhodnou, která platforma si získá naše srdce ..