God of War

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod J.Mataj 10. 7. 2005 23:51

Zahrál sem si tuhle hru na progamers challenge, kde byly stojany s ps2, a moc se mi líbila - možná si kvuli ni koupim i ps2 :)
J.Mataj
Killing Spree

Odeslat příspěvekod axel222 11. 7. 2005 13:32

J.Mataj píše:Zahrál sem si tuhle hru na progamers challenge, kde byly stojany s ps2, a moc se mi líbila - možná si kvuli ni koupim i ps2 :) /quote]

Kvůli téhle hře se ho koupit určitě vyplatí a ne jen kvůli ní :)
axel222
Killing Spree

Odeslat příspěvekod klimt 13. 7. 2005 21:00

axel222 píše:
klimt píše:Jo ještě něco.Mám i save s udělaným God modem,ale zatím jsem ho nedával na pamětovku(je v PC).A cheaty -pomůže jedině AR MAX.i/quote]

Cheaty ??
Hustý jestli máš tak napiš jak se zadávaj a jaký to jsou.
Konec dobrej co skončilo to hustě.
Ono hrát to na God mode to smysl asi nevim nemá má nemůžu říct třeba to zvládneš a budeš frajer ale je to opravdu maximum...
:)i/quote]
Frajer-no když si naklapeš nekonečně energie,tak problémy nemáš.A stejně ty bonusy skoro nestojí za to.Ani v tom Ratchetovi 1,2,3 -nic moc.Nejlepší je vlastní děj hry!Akorát je šílená obtížnost a trochu jiný konec.
klimt
Killing Spree

Odeslat příspěvekod axel222 14. 7. 2005 14:05

tjn
Ale taky bych si rád tu energii naklapal :D tak jestli někdo ví jak tak napište :)
axel222
Killing Spree

Odeslat příspěvekod klimt 14. 7. 2005 15:36

Kup si AR MAX a máš nekonečnou energii v každé hře na PS2! Prodávají ho na http://www.playcentrum.cz Skvělá věc.
klimt
Killing Spree

Odeslat příspěvekod axel222 14. 7. 2005 15:47

aha tak to nechci já myslel že je na to ňákej CHEAT nic dokupovat nebudu tolik to zase nepotřebuju...
axel222
Killing Spree

Odeslat příspěvekod klimt 14. 7. 2005 21:04

Tak už mám ve hře vše dohráno(kromě tajné zprávy 2).Bylo to místy drsné(hlavně ta challenge).Ale ani to nestojí za to.Nějaké oblečky-z toho jen jeden pěknej-Aresovo brnění.
klimt
Killing Spree

Odeslat příspěvekod axel222 15. 7. 2005 14:38

Njn oni maj ty oblečky hlavně prej každej jiný schopnosti že ti dá víc many nebo životů a tak...
Já to asi nikdy nedohraju je to moc těžký ..:(
axel222
Killing Spree

Odeslat příspěvekod klimt 16. 7. 2005 18:36

Nějak jsem si nevšiml ,že by měli nové schopnosti ty obleky.Jak říkám nestojí to za to!Kdyby tam byla alespoň nějaká bonusová úrověň jako třeba ve hře MAXIMO.Jo tam bylo těžké mít 100% ve hře!Myslím ,že to nezvládl nikdo v Čechách.
klimt
Killing Spree

Odeslat příspěvekod najiu 21. 9. 2006 13:11

potrebuji navod piste nejlepe do posty najiu@seznam.cz
prosim moc o pomoc.
faktparadni hra ale strasne sem se zasek na naky hore a nende nic pouzitr ani se zabit jde se tam pres dlouhy most a je to na takovym obrovi viz obrazek vise.
god of war
najiu
First Blood

Odeslat příspěvekod dr.miša 21. 9. 2006 14:50

Kdybys tu lokaci popsal pečlivěji a hodil jsem skutečně obrázek, tak se s tím možná dá i něco dělat, hmm

Jinak je to opravdická řež!
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod vong 24. 12. 2006 14:13

zdravím, potřebuju poradit. Dostal jsem se do Challenge of Hades a až tam, jak se skáče přes lávu. První propast zvládám OK, ale tu druhou, kde je dlouhý nic a pak zajížděcí kameny, tak tam to nemůžu přeskočit. Už to zkouším 3 dny a pořád to nejde. Poraďte pls.... Dík
vong
First Blood

Odeslat příspěvekod Králíček 25. 12. 2006 13:55

vong píše:zdravím, potřebuju poradit. Dostal jsem se do Challenge of Hades a až tam, jak se skáče přes lávu. První propast zvládám OK, ale tu druhou, kde je dlouhý nic a pak zajížděcí kameny, tak tam to nemůžu přeskočit. Už to zkouším 3 dny a pořád to nejde. Poraďte pls.... Díkj/quote]

Jestli máš namysli tu propast, jak do ní padají rozhžavené kameny, tak není větší problém ji přeskočit, stačí jeden dvojskok (2x (X)) a měl by ses min. chytit římsy.
Teď přesně nevím, jestli vůbec mluvíš o týhle lokaci, ó si žádnou druhou propast tady nemůžu vybavit...
Pokud se mýlím, upřesni to prosím.
Králíček
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Reláááx 30. 1. 2007 14:48

Já se zasekl v athenách hned po tom co ta ženská vypadne z balkonu a zabije se seberu ji klíč ,ale nevim kam dál
(je to tam jak je ten velikej OBR či co ) Pls help
Reláááx
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Králíček 31. 1. 2007 08:32

[quote="Reláááx"oJá se zasekl v athenách hned po tom co ta ženská vypadne z balkonu a zabije se seberu ji klíč ,ale nevim kam dál
(je to tam jak je ten velikej OBR či co ) Pls helpP/quote]
...ještě to pořád chceš vědět?
Králíček
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka