PS2 vs PC

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod axel222 16. 5. 2005 05:06

Co vím tak PCčkáři a konzoláři se neustále hádají o to co je lepší jestli ke hraní her :)
PC má prý lepší grafiku a je lepší a konzole že sou naprd a zase naopak...
TeĎ přijde na trh PS3 bude mít grafiku jako sviňa no nevim nevim...

Co je podle vás lepší Kozole (jakákoli) nebo Počítač?????
axel222
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Loneck 16. 5. 2005 13:55

Pro mě konzole, ale na PC jsou taky super hry!
Vítr ve vlasech! - Gamertag Xbox Live - LoneckCZ
Loneck
Killing Spree

Odeslat příspěvekod OCELOTR 16. 5. 2005 18:20

Pro mě konzole, na PC si připadám jak když jdu do práce. Teď jsem zkoušel na PC CHAOS THEORY a naprosto mě odradilo debilní ovládání.
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree

Odeslat příspěvekod stereoid 16. 5. 2005 18:31

Proč se to téma tedy jmenuje PC vs PS2?
Mariokart DS (fc): 463919-494129
Metroid Prime Hunters fc): 2491-7854-2487
stereoid
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Danik(smazano) 16. 5. 2005 18:46

..nazval bych to PC vs.PS3 :o))))) (kdopak asi na pár let vyhraje)..odpověď je nasnadě :o)
..a ne*erte mě PS2 je stejně NEJ :o)
Danik(smazano)
First Blood

Odeslat příspěvekod axel222 17. 5. 2005 06:24

já měl toto forum nazvat spíše PC vs Konzole takže sorry :) :)
axel222
Killing Spree

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 17. 5. 2005 08:47

Konzole se lisi hlavne ovladanim, skladbou her.. Klasicky Fallout nebo BG asi na konzolich nenajdete, vzdy je to nejak modifikovane. Naproti tomu na PC nikdy nebude tolik kvalitnich zavodnich a bojovych her.. Dale se to lisi technickou vyspelosti, PC se vylepsuje jaksi plynule kdesto konzole po skocich.. A tudis je na to v prvni puli zivota lepe a v druhe hure. PC je porad vice modifikovatelne, konzole uz ale delaji vse proto aby se dotahly. Myslim ze vsechno co jsem tady napsal vsichni vime, tak proc se to proboha probira porad dokola ???
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod AlienX 17. 5. 2005 10:41

na odpoved co je lepsie neexistuje univerzalna odpoved, v strednej europe su konzole menej rozsirene, tak vacsina odpovie pc je lepsie, ale trebars v UK, Fra, Jap, Usa 95 % si vyberie konzole, mnohonasobne vacsi obrat je z videohier
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod dr.miša 17. 5. 2005 13:25

Předně bych nikdy nesrovnávál konzole s PC. Nejsem si jist zda-li je možné vůbec srovnání. Na to, abych mohl něco srovnat, je nutné najít jakýsi styčný bod, něco, co je oběma srovnávaným věcem vlastní. Jakousi část, parametr či jiný společný pohled, charakteristiku. PC a konzole mají společné snad jen hráče.
Ani v dnešní době, kdy videoherní průmysl, myslim, tvoří plnohodnotnou část světového průmyslu obecně, nenaplňují PC požadavky hráčů ve všech směrech. Nemyslim si ani, že je to otázka místopisu, jak zmínil AlienX.
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 17. 5. 2005 17:57

Na PC se lépe hrajou strategie a některé FPS pro PC jsou lépe hratelné díky myši ale to na PS2 taky není problém...do PC vrážíte rok co rok nějaké někřestanské peníze a co z toho...za to konzoli si koupíte a víte že vše vám pojede jak má...to je můj nazor...možná je nejlepší mít PC i konzoli a spokojenost
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Paar 18. 5. 2005 10:16

jo jo
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod Sir BlackRock 18. 5. 2005 10:21

PS2 jsou trapný.Nevim kde Peter S.Kenedy slyšel že se do PC každej rok vrážej peníze.Já mám počítač už 3 roky a nic jsem zatim nedokupoval,nemám potřebu.Jsem zvědavej jak si na PS napíšete dokument, a stejně počítače jsou mnohem rožšířenější než PS,do PS se taky vrážej peníze a víc,příklad kamarád má PS1 jen co byl na trhu PS2 si ho musel koupit(neni asi jedinej) a teď bude PS3 a von si ho chce koupit taky,to bude mít doma tři a nejsem si jistej ale mám takovej dojem že hry z PS1 na PS2 nejdou, zato když si koupíš na počítač novej microprocesor tak ti tam hry co máš pudou. :P :P
Sir BlackRock
Sir BlackRock
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Paar 18. 5. 2005 18:47

tady se mi zda je nekdo uplne mimo misu...
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod stereoid 18. 5. 2005 19:13

Sir BlackRock píše:PS2 jsou trapný.Nevim kde Peter S.Kenedy slyšel že se do PC každej rok vrážej peníze.Já mám počítač už 3 roky a nic jsem zatim nedokupoval,nemám potřebu.Jsem zvědavej jak si na PS napíšete dokument, a stejně počítače jsou mnohem rožšířenější než PS,do PS se taky vrážej peníze a víc,příklad kamarád má PS1 jen co byl na trhu PS2 si ho musel koupit(neni asi jedinej) a teď bude PS3 a von si ho chce koupit taky,to bude mít doma tři a nejsem si jistej ale mám takovej dojem že hry z PS1 na PS2 nejdou, zato když si koupíš na počítač novej microprocesor tak ti tam hry co máš pudou. :P :Po/quote]

Ty seš fakt dement. To je jediný, co ti na to můžu říct.
stereoid
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 18. 5. 2005 19:28

jojo souhlasím....vymytlanej
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Další stránka