jezis nechme toho uz. napr. me staci k zivotu mario, mgs a zelda.
ja naopak zboznuju plosinovky, a musim rict rict, ze ty na nintendu jsou nejlepsi. jednou jsem videl dlooooouhe video na jaka v gamepagi. bylo trochu ponure... plosinovka je PRO ME zabavna odreagovaci hra, plna relaxacnich prvku. v sunshine zapad slunce, potapeni se do lahve, let na pisecnem ptakovi, oslavy pampelisek v pianto village, soutez o nejvetsi meloun...v jakovi (CO JSEM VIDEL) sel po plosinkach, uzkych cestickach a bral porad nejake veci. furt tam nekoho mlatil a nicil a kdyz spadl z nejakeho mista, tak se musel poslusne vratit na zacatek a delat to znovu. a to bylo ukazanych vice kol a vice mist. to pro me neni volnost. ja myslim... zahraj si super mario sunshine a pak hodnot, co je lepsi. ja jsem s plosinovkama na sony docela obeznamen, tak tady je muj nazor.
co se tyce tech 5 nejocekavanjesich titulu... je jasne, ze kdyz jsi v ps2 sekci, tak ti to nebude ukazovat nintendo tituly... pche. ale ze na nintendo nebude BLACK (boze na N nebude black!!!! co budem delat?), OKAMI (ani okami!!! je po me...) jeste z ps2 nedela lepsi konzoli.
Nenávidím politickou korektnost.