Silent Hill 1,2,3,4

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod KUFI 7. 6. 2005 15:34

Šibenice na dvoře veznice byla ta nejšílenější a nejposrávačtější scena jakou sem kdy ve hře prožil. Cet sem ze tvurci SH2 casto konzultovali s psychologama co ma nejvetsi vliv na lidskej strach a hojně toho využívaly. Zrovna na tomhle miste to je krasne videt. Clovek ma nejvetsi strach z toho co slysi ,ale nevidí to. Clovek je sam uprotred tmy a kolem něj pobíha za pekelnyho dusotu naka šílená pakobyla. Este ted se oklepu kdyz si na to vzpomenu.
KUFI
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Paar 7. 6. 2005 17:27

nevim jestli tam nekdo behal. myslim ze jsem tam slysel zase toho pyramid heada, jak mu vrze mec...
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod KUFI 7. 6. 2005 18:46

Paar píše:nevim jestli tam nekdo behal. myslim ze jsem tam slysel zase toho pyramid heada, jak mu vrze mec...

Zato ja si to mapatuju az moc dobře. Na tohle jen tak nezapomenu :-) Behala tam kolem tebe naka zběsilá pakobyla ,podle toho klapotu kopyt.
KUFI
Killing Spree

Odeslat příspěvekod KUFI 7. 6. 2005 18:46

Mapatuju ne. Pamatuju...:-)
KUFI
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Loneck 7. 6. 2005 19:37

Každopádně je taky v Silent Hillu 2 skvělý soundtrack!
Vítr ve vlasech! - Gamertag Xbox Live - LoneckCZ
Loneck
Killing Spree

Odeslat příspěvekod OCELOTR 7. 6. 2005 19:43

Hmm, tý vole teď jsem si vzpoměl ! V SH4 když Vám skoro na začátku umírá ta ženská v náručí - celá od krve a do toho hraje ta hudba ! Ta je N A Ř E Z A N Á ! Úplně po mě běhala husina a kámoš řek, že to je krásný (trošku divný, he ?) :wink:
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 7. 6. 2005 20:01

Jo hudba ze silent hillu se nezapře...Mám soundtrack z SH2,3 ale 1,4 nemůžu sehnat nemáte někdo???
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod KUFI 7. 6. 2005 20:05

Ja mam vsechny 4 soundtracky. Dokonce mam i spešl verzi soundtracku k SH4 ,kde Yamaoka vypravi naky historky. Skoda jenom ze neumim Japonsky :-) Sosnout se to da klasicky z P2P sítí. Tim nechci ze sebe dělat nakyho piráta ,ale co muze clovek delat kdyz se u nas neprodávaj ,a kreditku pro online platby si kvuli tomu zřizovat nehodlam :?
KUFI
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Loneck 7. 6. 2005 20:07

No ta skladba s tou ženskou je dost dobrá ve 4rce. Já mám soundtrack ke čtverce....
Loneck
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 7. 6. 2005 20:09

tak to si potom někdy stáhnu až budu mít tak do pul roku kabelovku zatím mám jen modem a to bych nedal :-(
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Loneck 7. 6. 2005 20:17

No dát bys to dal, ale bylo by to drahé. Si vzpomínám, že kámoš stáhl přes modem celé Need For Speed - Porsche. Trošku masakr.
Loneck
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Paar 8. 6. 2005 20:49

vsechno de, kdyz se chce. :)
ja pres modem stahoval max 70MB soubory, trvalo mi to kolem 6 hodin.

co se tyce SH2, zadnou pakobylu jsem tam neslysel - taky si to ted dobre vzpominam. prosel jsem dvermi a objevil se na tom dvorku. tma jak v *****. slysel jsem tam vrzat ten mec (ale nejspis to byla hudba). nejdriv jsem to obihal podel zdi, ale na nic jsem nenarazil (u toho jsem se radsi ani nedival :) ). pak jsem sel doprostred a byla tam ta sibenice. vylezl jsem na ni a neco sebral... ozval se nejaky zvuk - nevim co, ale libezne neznel. zadnou pakobylu jsem neslysel. nebo jo....
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod Axel Coon 8. 6. 2005 21:32

Jo, rozhlizel jsem se kolem sebe, ale nic jsem nevidel, to bylo strasne. Ale jeste horsi bylo kdyz si dal ty tri kameny do te sibenice, a ozval se ten sileny vykrik. Sila! :)
Myslim ze Silent Hill 2 je z cele serie nejlepsi.
Axel Coon
Killing Spree

Odeslat příspěvekod KUFI 9. 6. 2005 12:57

Nevim jestli to byla naka pakobyla ,ale ja sem si to tak v duchu predstavoval. Litalo to kolem me ,chvily blizko ,chvily daleko ,a hrozně to dusalo a funělo. Ale je dost dobre mozny ,ze sem mel halucinace. U Sajlenta je totiz mozny naprosto vsechno :D
KUFI
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Paar 9. 6. 2005 13:02

ja jsem tam opravdu zadnou pakobylu neslysel. ale vykrik jo
Paar
Chosen One

Předchozí stránkaDalší stránka