Silent Hill 1,2,3,4

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod KUFI 16. 7. 2005 14:00

Peter S. Kenedy píše:proč to neudělali jako SH2 skvělej příběh,super hádanky a příšer tak akorát aby to zvládl každy...SH4 je pro mě největším zklamáním celé série :-("/quote]

Skvelej pribeh tam je. Rek bych ze ten pribeh je nejvetsi klenot SH4. Hodne pripomina velice temnej detektivni thriller a ja sem tam mel vybornej depresivni konec(ostatne jako vzdy :).
Hadanky byly taky slusny. Napriklad ve Water prison otaceni pater. To byla vynikajici prostorova hadanka a podle me jasne nejlepsi ktera se v Silent hillu kdy objevila. Coz neni ostatne zas tak tezky ,ty hadanky tam nejsou nikdy nic extra obtiznyho/originalniho :) S tim zamerenim na akci souhlasim. To je jedna z mala vytek ktery k SH4 mam. I kdyz me stejne jako akce vadilo i celkovy prosvětleni prostor a znatelne tak ubylo napětí. Clovek vidi pres celou chodbu az na konec a dobre tak vidi jestli tam neco/nekdo je nebo neni. Kdyz clovek koukal v predchozich dilech pred sebe akorat do tmy a netusil co tam na nej za parchanta pekelnyho zase číhá ,tak mel o hodne vic *****. Nekde sem cet rozhovor kde tvurci rikali ze akcni pojeti zamejsleli uz od prvniho dilu ,ale zrealizovali ho az v SH4. A jelikoz se jim vraceli vesmes pouze negativni reakce od hracu ,tak podobny ulety uz se opakovat prej nebudou(zaplať Satan). Nejvetsi opruz byly jasne nesmrtelny duchove. A ja primo nenavidim nesmrtelny/respawnujici se mrchy. Dulezity je nosit sebou kriz a pripichovat duchy k podlaze aby se nemohli zase zvednout. Muj sen je ,aby pristi SH udelali co nejmin akcni a vic se zamerenim na adventurni prvky. Ja bych tam bral par bitek(trebas 10) za celou hru ,ale aby promakanosti a velkoleposti pripominali bitky s bossama v Resident evilu 4 a Metal gear solidech.
KUFI
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 16. 7. 2005 14:56

Tak na tohle mám stejný názor...doufám že další Silent Hill něco takového přinese...ty hádanky si myslím že jsou v ostatních silent hillech o mnohem lepší a složitější...ti duchové byli hodně flustrující ikdyž jak poprvé vylezl ten duch ve tvém baraku byl to jen sen tak to bylo hodně husté...ted mě tam štve v tom lese ten debil co jsem od něho vzal tu panenku honí za mnou a střílí mě to je hnus nedá se to...porad něco
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod dick 85 16. 7. 2005 17:04

Peter S. Kenedy píše:SH1 je SH1 a s dvojkou bych moc neporovnaval...chtěl bych remake protože tuhle hru bych si chtěl strašně moc zase zahrát ale v trochu pěknějším kabátku s lepší atmosferou....jo Konami prostě uměj dělat ty nejlepší hry...takhle mě napadá že znovu rozehraju SH2...Ještě nemám ani projeté SH4 a to jenom kvuli tomu že je to o mnohem těžší protože je tam zbytečně moc příšer a málo hádanek a ještě navíc jsem si zebral od toho chlapa tu panenku voodoo no a doma už se nemužu ozdravit a ještě mi ubírají život duchové...to už jsem docela daleko je to les podruhé a to už se prostě nedá...proč to neudělali jako SH2 skvělej příběh,super hádanky a příšer tak akorát aby to zvládl každy...SH4 je pro mě největším zklamáním celé série :-(i/quote]

Za tu poslední větu máš u mě panáka. SH4 projelo na plný čáře. :cry:
"Henry, I feel like I´m dying!" Cynthia Velasquez
"Don´t worry, it´s just a dream..." Henry Townshend
dick 85
First Blood

Odeslat příspěvekod Tom_svk 17. 7. 2005 03:29

no a prave proto je nejlepsi si osvezit resiho 1 :D scena kdy proskocil
oknem zombie pes anebo zvuk soupajicich nohou byl srdcezastavujici
to sem taky parkrat stahl psx na zem jak sem se lekl

btw:silent hill4 byl vazne suck sama akce a akce a vubec me to nebavilo nebylo to ono meli by silent hilla 5 udelat mene akcni a vic hadanek jenze to neudelaj jelikoz silent hill uz je komercni hra a aby to prodali musi to byt akcni
Tom_svk
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Kavy 17. 7. 2005 11:22

Neznáte nějakou podobnou stránku,kde by se podrobně rozebíraly hry Silent Hill?Schází tam právě jen čtyřka :(
http://www.mujweb.cz/www/smrthrou/index.htm
Kavy
First Blood

Odeslat příspěvekod KUFI 17. 7. 2005 12:08

Kavy píše:Neznáte nějakou podobnou stránku,kde by se podrobně rozebíraly hry Silent Hill?Schází tam právě jen čtyřka :(
http://www.mujweb.cz/www/smrthrou/index.htmu/quote]

V CR je bohuzel tenhle fanarickej rozbor od ArcadeVelmistra jedinej svyho druhu. Jediny co se da jeste najit ,je analyza historie mesta ,kterou najdes primo tady na doupeti a sepsal ji Martin Zavrel. Je to velice pekne napsanej clanek tykajici se prvniho a druhyho dilu: http://www.doupe.cz/h/Konzole/AR.asp?ARI=11155&CAI=2132
KUFI
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 17. 7. 2005 12:12

tak pro toho panáka si zajedu :-)
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Kavy 17. 7. 2005 12:16

Tak ten znám.Nebudeš tomu věřit,ale mám ho v PC v oblíbenejch jako startovací stránku na Doupě :D
Škoda,že se na tu stránku vykašlal a že jí neaktualizoval.Psal jsem mu asi před půl rokem,ale ani neodepsal.
Kavy
First Blood

Odeslat příspěvekod dick 85 17. 7. 2005 14:24

KUFI píše:
Kavy píše:Neznáte nějakou podobnou stránku,kde by se podrobně rozebíraly hry Silent Hill?Schází tam právě jen čtyřka :(
http://www.mujweb.cz/www/smrthrou/index.htmu/quote]

V CR je bohuzel tenhle fanarickej rozbor od ArcadeVelmistra jedinej svyho druhu. Jediny co se da jeste najit ,je analyza historie mesta ,kterou najdes primo tady na doupeti a sepsal ji Martin Zavrel. Je to velice pekne napsanej clanek tykajici se prvniho a druhyho dilu: http://www.doupe.cz/h/Konzole/AR.asp?ARI=11155&CAI=2132

Ćlánek je to opravdu pěknej, čas však prokázal, že teorie únosu Cheryl Lisou je lichá. Nikdy sice nebyla příliš důvěryhodná, avšak SH3 ji definitivně vyvrátil. Další, jen drobná korekce se týká dualismu Metatron/Samael. Ve skutečnosti jsou tihle dva padlí andělé jedno a totéž. V SH1 mluví Dahlia o znameních, co jsou po celém městě, jako o Mark of Samael. Na konci totéž popisuje jako Talisman of Metatron. Rozdíl mezi Mark a Talisman je irelevantní, v japonském originále je použito stejné slovo.
"Henry, I feel like I´m dying!" Cynthia Velasquez
"Don´t worry, it´s just a dream..." Henry Townshend
dick 85
First Blood

Odeslat příspěvekod Kavy 19. 7. 2005 18:38

Ale snaha byla.Alespoň mě,který neumí anglicky,to byl pořádný pokrok.
Kavy
First Blood

Odeslat příspěvekod Axel Coon 13. 8. 2005 16:42

chlapci, kdo z vas prosel SH4? Mam tam celkem veliky problem... Byl bych rad kdyby nekdo poradil.
ABF forever
Axel Coon
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Loneck 13. 8. 2005 17:07

No a kde si teda zakysl?
Vítr ve vlasech! - Gamertag Xbox Live - LoneckCZ
Loneck
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Axel Coon 13. 8. 2005 17:27

Jsem ted ve vezeni, a mam tam otocit ty tri patra s mistnostma se zakrvacenyma postelema jak jsou v nich ty diry nad sebe, no a ja nevim cim a jak to mam otacet, porad tam chodim jak magor a hledam to.
ABF forever
Axel Coon
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Axel Coon 16. 8. 2005 21:56

Diky vsem za pomoc :(
ABF forever
Axel Coon
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 16. 8. 2005 22:37

Já bych poradil ale už si na to moc nevzpomínam a vím že je to dost jednoduché :-)
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka