Metal Gear Solid

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod HAck_SG 20. 6. 2008 13:23

jj a jelikož je EU pro Sony hlavní teritorium, tak to pro Evropu opět nevyjde...
HAck_SG
Killing Spree

Odeslat příspěvekod OCELOTR 20. 6. 2008 13:33

Musím....koupit....PS3.....
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 20. 6. 2008 13:37

;-] :D
No to teda brzo...
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod OCELOTR 20. 6. 2008 13:42

Právě jsem se probral z dvouleté hybernace, abych si ukrátil čekání na MGS 4 :wink:.
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Paar 20. 6. 2008 13:51

OCELOTR píše:Právě jsem se probral z dvouleté hybernace, abych si ukrátil čekání na MGS 4 :wink:.

vitej tedy opet mezi zivymi :)

ver mym slovum a nejak si MGS4 zajisti. je to ultimatni dil.
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod davee 20. 6. 2008 13:53

Ocelotr: Vitej a doufam, ze se tu zdrzis :wink:
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod includes 20. 6. 2008 14:39

Též zdravím navrátilce :)

Jinak jsem už myslel, že PS3 máš :). Vím, že jsi prodal X360.
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod N.Marko 20. 6. 2008 18:37

Yep, tak už vím jak dělat ty fotky. Až budete při prvním briefingu moci ovládat Metal Gear MkII, prošmejděte celé letadlo, někde by měl být k nalezení digitální foťák (jinak ho dostanete běžně ve hře, ale o dost později) a seberte ho. Při běžné misi si ho navolte do itemu, najeďte na něj a zmáčkněte kolečko. Foťák nemusíte potom mít aktivní, můžete používat cokoliv jiného. Přes obrazovku se udělá takový ten fotografický zaměřovací kolečko, fotku uděláte, když na druhém ovladači zmáčknete R1. Fotka bude bez HUDu, v hlavním meny ji pak můžete upravit a exportovat jako JPG do složky fotek v XBM. Má to jen dvě chyby, ta menší je, že při přesunu mezi lokacemi (load) si musíte foťák nastavit zase. Ta horší, neřkuli přímo tragická, je že to nefunguje během filmečků!!!
Katastrofa.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Paar 21. 6. 2008 09:00

ze je moznost s Mk II jezdit po letadle v briefingu, jsem zjistil at po dohrani hry :hm:

edit: nevi nekdo, co udelat, abych se pridal na stranu PMC vojaku? v prvnim aktu strilim jen po rebelech, ale i tak je to k nicemu...
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod N.Marko 21. 6. 2008 11:09

Asi nic. PMC vojáci jsou přeci jenom nepřátelé.

K tomu MGS4 Database- průser. Při prvním spuštění si to oskenuje v optionu můj HDD jestli tam mám save z dohraného MGS4, pakliže ano, mělo by to uvolnit zamčená data ohledně děje MGS4 (opatření kvůli spoilerům). Nuže dohráno mám, ale ten krám nic nenašel a já mám spoustu věcí začerněné, či uzamčené. SAKRA!!! >:-( :grr: :-/
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Alianna Hitomi 21. 6. 2008 13:02

us verze databaze nefunguje s evropskou verzi hry
Nemá tu někdo mentolku?
Dostaly se mi do pusy nějaké vnitřnosti, když jsem si probíjela cestu sem.
----------------------------------------------------------------------------
It's true. It's on the Wikipedia.
Alianna Hitomi
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 22. 6. 2008 09:16

A já myslel že to je jedno, no nic, budeme se muset modlit aby evropská SONY konečně hnula *****í a začala taky něco dělat pro "stále důležitější region" jak se nedávno vyjádřily :-(
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Torham 22. 6. 2008 10:19

N.Marko píše:A já myslel že to je jedno, no nic, budeme se muset modlit aby evropská SONY konečně hnula *****í a začala taky něco dělat pro "stále důležitější region" jak se nedávno vyjádřily :-(
Říkaj blafy, aby si Evropani kupovali PS3 a ne XB nebo dokonce Wii :-/ Samotný tvůj post je důkazem, že (zatím :!: ) jsou řeči o Evropě jako důležitém regionu pro sony prázdnými blafy >:-(
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 22. 6. 2008 10:59

Torham: podle mne je to trochu jinak - PAL se stava skutecne jednim z nejdulezitejsich regionu: japonsky trh uz nema kam rust a slaby dolar znamena, ze evropske trzby jsou stale vyssi ... problem bych videl v tom, ze Sony ma Evropu prilis jistou nez aby se muselo nejak moc snazit
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 22. 6. 2008 11:49

No tak SONY se moc nesnazilo ani kdyz evropu jistou nemeli (viz. podpora internetu (coz byl vubec hodne kuriozní a nepovedený projekt) na PS2). Spís to ve me budí dojem, ze v Jap. centrále SONY mají jaksi podivnou mapu sveta kde je zakresleno jen USA, Japonsko a Cína (miliardu lidí fakt neprehlídnete). O tom ze v USA centrále netusí ze nejaká Evropa vubec kdy byla se netreba bavit, to je jasné, protoze o tomhle nemá potuchy vetsina americanu. Poslední otázka tedy zní: Co sakra delá SCEE ze nedelá co delat by mela (tzn. být více slyset- rvát), skrábou se na zadku, krcí rameny a rídají "nejde to" (vysvetlivka: "nejde to" v prekladu znamená "Jsem blbej a neumím"). Skvelí, FAKT SKVELÍ :-(
N.Marko
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka