Nintendo Revolution

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Paar 25. 5. 2005 18:24

mysli...
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod OCELOTR 25. 5. 2005 18:30

On nepíše o PS3, on píše o NEXT-GEN všeobecně....

Kojima chce vytvořit svět ve kterém budou fungovat veškeré zákonitosti, všechno, na co si hráč vzpomene.

Dává konkrétní příklad: jestliže vezmete ve hře semínko, zasadíte ho a budete se o něj starat vyroste z něho strom. Už nechce, aby džungle byla jen kulisa. Chce aby to byl kompletně fungující systém jako ve skutečnosti. (Né, že by měl být MGS4 simulátorem zahradníka).
Chce se zaměřit na věci, které ve hřách nepůjdou vidět. Těžko se jeho myšlenky vysvětlujou, alespoň mě. Prosím, zkuste si přečíst ten rozhovor z myšlenek tohodle člověka mě skutečně mrazilo v zádech....
A na to bude potřeba ***** výkon...
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Eso Rimmer 25. 5. 2005 18:50

Jenom jesli Hideo tím žijícím světem nemyslí matrix. :mrgreen:
Měl jsem: kopie Atari 2600, Sega Mega Drive II, Sega Saturn, Sega Dreamcast, GP2X, Xbox 360
Blog s občasnými příspěvky a fotoalbem z JP http://my.opera.com/TomasKunert/blog/
Eso Rimmer
Killing Spree

Odeslat příspěvekod OCELOTR 25. 5. 2005 22:06

Stejně jsme tam všichni připojený a RESIDENT EVIL 4, nebo METAL GEAR SOLID 3 jsou jenom bonusové minihry....
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Eso Rimmer 25. 5. 2005 22:50

no pokud budou jednou počítače tak výkoné a lidi budou mít takové znalosti, že by uměli naprogramovat komplet celý fungující svět, tak by vlastně náš vesmír mohl být jenom simulací nějakého jiného vesmíru stvořenou jinými lidmi a v té naší simulaci by šel vesmír taky nasimulovat a v té další simulaci taky atd. atd. Otázka by byla, jak to vlastně začalo? A nebo my budeme ti první, kdo to dokáží? :)
Měl jsem: kopie Atari 2600, Sega Mega Drive II, Sega Saturn, Sega Dreamcast, GP2X, Xbox 360
Blog s občasnými příspěvky a fotoalbem z JP http://my.opera.com/TomasKunert/blog/
Eso Rimmer
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Loneck 26. 5. 2005 09:32

No nad takovýma věcma už se snažím moc nepřemýšlet, protože bych se z toho zcvoknul.
Vítr ve vlasech! - Gamertag Xbox Live - LoneckCZ
Loneck
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Paar 26. 5. 2005 10:17

:) tak nad tim jsem premyslel hodne dlouho a nakonec jsem to vzdal... jednou me taky napadlo, ze nase zeme nebo galaxie muze byt treba jen nejaky atom nejakeho zadku.... nebo prstu.... nebo kamene.... ale to je jedno. spis bych se zameroval na kojimu - budu mu drzet palce, protoze zahrat si hru "v zivem" svete, to by bylo neco.... uz zadne nascriptovane sceny, nadefinovana interaktivnost predmetu, vsechno by melo svuj zakon.... kdybych mu mohl nejak pomoct...
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod dr.miša 26. 5. 2005 10:28

:-) napiš mu E-mail, vsadím se, že to ocení :-)
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod dr.miša 26. 5. 2005 10:30

Eso Rimmer píše:no pokud budou jednou počítače tak výkoné a lidi budou mít takové znalosti, že by uměli naprogramovat komplet celý fungující svět, tak by vlastně náš vesmír mohl být jenom simulací nějakého jiného vesmíru stvořenou jinými lidmi a v té naší simulaci by šel vesmír taky nasimulovat a v té další simulaci taky atd. atd. Otázka by byla, jak to vlastně začalo? A nebo my budeme ti první, kdo to dokáží? :)f/quote]

Doporučil bych Ti navštívit místnost Zamyšlení nad filmem I., s obsahem fora DVD a film, tam se Tvá úvaha hodí víc, zde je to přeci jen více o bezstarostném (a někdy i starostném) hraní :-)
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 26. 5. 2005 13:50

Se všema souhlasím ale myslím se že my si takovou revoluci asi nezažijem to už tady nebudem
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Paar 26. 5. 2005 15:09

nikdy nerikej nikdy :)
max budes dedek az to bude....
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod Eso Rimmer 26. 5. 2005 17:42

btw, nevíte jestli některá z těch nových konzolí bude umět xvid/divx s titulkama už v základě?
Eso Rimmer
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Paar 26. 5. 2005 17:53

napr. ja to vubec netusim :) ale nasel jsem neco VELMI zajimaveho.... cerpano z ign - Nintendo Revolution FAQ:

Q: Is Revolution "two-to-three times more powerful than GameCube"?

A: USA Today reported this news based on a comment from Nintendo of America's vice president of corporate affairs, Perrin Kaplan. The information was later determined to be false. We do not yet know how much more power Revolution wields over its predecessor.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod Paar 26. 5. 2005 18:04

Tohle rekl Shigeru Miyamoto:

"You know, in regard to the power of the Nintendo Revolution versus, say, the Xbox 360, we're looking at making a small, quiet, affordable console," he said. "If you look at trying to incorporate all that, of course we might not have the horsepower that some other companies have, but if you look at the numbers that they're throwing out, are those numbers going to be used in-game? I mean, those are just numbers that somebody just crunched up on a calculator. We could throw out a bunch of numbers, too, but what we're going to do is wait until our chips are done and we're going to find out how everything in the game is running, what its peak performance is, and those are the numbers that we're going to release because those are the numbers that really count."

Nevim, ale citim, ze oni maji pro hry nejvetsi cit... myslim tim Nintendo
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 27. 5. 2005 12:42

Taky myslím...hrál jsem jak na Playstationu tak na konzolích od Nintenda a musím uznat že Nintendo u mě vyhrálo
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka