Nintendo Revolution

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod OCELOTR 14. 6. 2005 12:05

No nejdražší bude určitě PS3. Holt "děti" si jí nepoříděj :-). Já do ní dvacet klidně vrazim.....
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree

Odeslat příspěvekod timeforce 14. 6. 2005 17:54

Uz pomalu odkladam penizky nez vyjdou PS3 tak budu mit 20tisic usporeno coz me bohate staci uz se nemuzu dockat .)
timeforce
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lloyd.Irving 14. 6. 2005 19:27

ocelot69

Jseš s tím docela trapný,že přebíráš největšímu ***** Joeovy označení Xbox 1,5...Xbox 360 by mohl být údajně lepší (výkon) než PS3..
Lloyd.Irving
Dominating

Odeslat příspěvekod Paar 14. 6. 2005 21:43

ohledne NREV bych byl chladny, kazde specifikace jsou jen spekulace, az to uslysim z ust Nintenda, pak uverim... vzpomente jak to bylo s vykonem "3x rychlejsi nez GC"... ukazal se z toho fake.
pak nechapu proc nekdo rika konzoli XBox360 _ XBox 1.5????? WHY?!
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod tora_bora 14. 6. 2005 22:26

betaverze příspěvku 8)
Naposledy upravil tora_bora dne 14. 6. 2005 22:29, celkově upraveno 1
tora_bora
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tora_bora 14. 6. 2005 22:28

Lloyd.Irving píše:Jseš s tím docela trapný,že přebíráš největšímu ***** Joeovy označení Xbox 1,5...Xbox 360 by mohl být údajně lepší (výkon) než PS3..
tora_bora
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Eso Rimmer 15. 6. 2005 08:04

tora_bora píše:
Lloyd.Irving píše:Jseš s tím docela trapný,že přebíráš největšímu ***** Joeovy označení Xbox 1,5...Xbox 360 by mohl být údajně lepší (výkon) než PS3..
Měl jsem: kopie Atari 2600, Sega Mega Drive II, Sega Saturn, Sega Dreamcast, GP2X, Xbox 360
Blog s občasnými příspěvky a fotoalbem z JP http://my.opera.com/TomasKunert/blog/
Eso Rimmer
Killing Spree

Odeslat příspěvekod OCELOTR 15. 6. 2005 08:19

>to Llloyd.Irving

Nepřebírám ho po JOEovy, ale po KUTURAGIm.
Ty máš negativní postoj k SONY, já mám negativní postoj k Microsoftu. Ničim se tudíž nelišíme a jestli jsem trapnej já, tak ty taky. GOTCHA!!!
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree

Odeslat příspěvekod andy77(smazano) 15. 6. 2005 10:46

Ježíš to je snad malárie nebo co... "přebírání po Joeovi"... do řiti, copak člověk nemůže mít podobný nebo stejný názor, aby ho hned někdo neoznačil za jeho druhé ego či za opisovače???
andy77(smazano)
First Blood

Odeslat příspěvekod shela 15. 6. 2005 10:56

Spíše jste trapní úplně všichni z vás, kdo berete tyhle trapné marketingové kecy, nebo si snad mr "ps je buh" Ocelot mysli ze mr Kutaragi tedy clovek ktery vytvoril koncepci ps, clovek od sony ( nedivil bych se kdyby mel i akcionarsky podil na sony), bude rikat:" Jo xbox to je supr dupr konzole ohodne napred od te predchozi dokonce otrosku vykonejsi nez MNOU spolu vytvarene playstation." Nebo mr Ocelot zapne mozek a uvedomi si ze to co rekl mr Kutaragi je pouze a jenom marketing a s realitou to nema nic spolecneho.
Maceo Parker for president
shela
First Blood

Odeslat příspěvekod Loneck 15. 6. 2005 11:02

Přesně tak, jsou to jenom blbé PR kecy!
Vítr ve vlasech! - Gamertag Xbox Live - LoneckCZ
Loneck
Killing Spree

Odeslat příspěvekod dr.miša 15. 6. 2005 11:14

...hmmm, něco mi nejspíše uniklo, ale je to zajímavé se v tom ztrácet...

...až tehdy, jak psal Paar, (nejspíš tuší, jako já, že info s úst někoho jiného než je od NINTENDA, jsou zcela jistě fáma) co samo NINTENDO hodí do placu své info ohledně NINTENDA REVOLUTION budu hodnotit celou sytuaci...
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod KUFI 15. 6. 2005 11:35

Nic nejsou zadny blbi kecy. HW specifikace vsech konzoli uz sou znamy(az na RSX u PS3) ,takze vime jak si ktera konzole stoji. Ja osobně nejvic verim vyvojarum ,ktery vystupujou v anonymite, a ktery meli tu moznost si obe konzole osahat a tvrdi ,ze PS3 je MNOHEM vykonejsi nez Xbox 1,5. btw: ja si schovam mnohem vic dukátů. 20k na PS3ojku a cca 80k na HDTV.
KUFI
Killing Spree

Odeslat příspěvekod OCELOTR 15. 6. 2005 12:01

To sakra nemůžu mít negativní postoj k MICROSOFTu ? Já řeknu XBOXu360 XBOX1,5 a spousta lidí to tu nerozdejchává. Lloyd.Irving otevřeně napíše, že PS je sračka a to nikomu nevadí. Jděte do windous.... :-(.
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree

Odeslat příspěvekod shela 15. 6. 2005 13:03

Promezame muzes mit postoj k ms jakej chces, ja je nijak nehajim. To ze
mr Irving napise ze ps je sracka je jeho vec, pro me je jen dalsi trapak snazici se o blbej flame. Ale stejne tak ty kdyz jako reakci na to pastnes pr kecy cloveka ktery se podilel na vyvoji prime konkurence kritizovaneho vyrobku.
Maceo Parker for president
shela
First Blood

Předchozí stránkaDalší stránka