Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
Martin Boček";[quote="vuuduu píše:Pre mna SONY stratilo aj posledne zrnko doveryhodnosti - su to obycajny OJEB*V*CI !!!!!!!!! :evil:Tvrdit, ze trailer na Killzone je z hry a pritom ho pripravovat 5 (slovom pat) mesiacov. A potom museli zbabelo priznat a stiahnut chvost medzi nohy, ze vsetkych len OJEB*LI :evil:
vuuduu píše:Ja predsa dobre viem ze tu hru nevyraba Sony. Ale myslis, ze pat mesiacov robia trailer len tak pre srandu kralikov, jasne predsa prezentovali "buduci" vykon buducej PS3. A Sony z toho nevyvliekaj, oni velmi dobre vedia co PS3 je schopne a co je animacia, ktoru uz PS3 jaxi nezvlada. A velmi sa tesili z toho ako ukazu vykon vyssi ako napr. Xbox (hry na xbox preistotu pustali z PowerMacov). Jednoznace to bola prezentacia vykonu PS3, aj ked to neboli techdema od Sony. Jednoducho obidve firmy nepokryte klamu, ale niektorym ludom to nevadi - pamatas na vykon PS2 v cislach. Celkom zaujimave aj dnes. Len ta grafika v reale je uz o niecom inom.
Inak Ocelot napisal ze vela ludi to potesilo, ze to boli len animacky. Mna potesilo, ked som si myslel ze to je z hry, s tym ked sa prevalilo ze je to fake, ma akurat poriadne nas**li.
Preklep nebo paradox?vuuduu píše:To Ocelot,
To Martin Bocek:
Ja som tvrdil ze to nezvladne![]()
...
Posledne co tu odo mna uvidite su spekulaciu o vykone NextGen konzoli.
Preklep nebo paradox?Martin Boček";[quote="vuuduu píše:To Ocelot,
To Martin Bocek:
Ja som tvrdil ze to nezvladne![]()
...
Posledne co tu odo mna uvidite su spekulaciu o vykone NextGen konzoli.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků