Nintendo Revolution

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod dr.miša 31. 5. 2005 10:37

...stále se mi to nezdá, není to dost jasné....smotal jsi mnoho věcí dohromady. Uvedl si hry skutečně od jednotlivých firem, ale i hry vytvořené pod dohledem samotného NINTENDA - Zelda např. a ta je skutečně s dílny NINTENDA. Navíc myslim, že právě Zelda je cit samotný :-)
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod OCELOTR 31. 5. 2005 10:43

Chtěl jsem ti něco napsat MISO, ale teď vážně netušim o čem v posledních dvou příspěvcích mluvíš. Na NINTENDo vycházej taky sračky, stejně jako na všechno ostatní, takže o nějaký kontrole kvality bych moc nemluvil. Ta skončila s érou N64.
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree

Odeslat příspěvekod dr.miša 31. 5. 2005 10:55

..je pravda, že jsem se pustil na tenký led a mluvím o věcech, o kterých nevím příliš...tomu se říká "marketingová krátkozrakost", výraz vypůjčený s jiného oboru...tak moc jsem se nechal unést výrobkem - NINTENDEM, že jsem přestal vnímat rámec skutečné hodnoty...no zhluboka se nadýchnu a snad to přejde :-)
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod dr.miša 31. 5. 2005 10:56

...jinak díky za usměrnění, trochu jsem se v tom NINENDU ztrácel...
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod vuuduu 31. 5. 2005 11:13

Martin Boček";[quote="vuuduu píše:Pre mna SONY stratilo aj posledne zrnko doveryhodnosti - su to obycajny OJEB*V*CI !!!!!!!!! :evil:Tvrdit, ze trailer na Killzone je z hry a pritom ho pripravovat 5 (slovom pat) mesiacov. A potom museli zbabelo priznat a stiahnut chvost medzi nohy, ze vsetkych len OJEB*LI :evil:

Ehmmm... Nic proti, ale tewn trailer nedelala sony. Sony byl jen, stejne jako u vsech ostatnich her, dodan zaznam na prehrani s tim, ze se jedna o zaznam z ranneho vyvojoveho stadia hry. To je jako bys obvinoval Billa z toho, ze Morrowind je bugovej - na zaklade faktu, ze bezi pod Woknama :wink:[/quote]

Ja predsa dobre viem ze tu hru nevyraba Sony. Ale myslis, ze pat mesiacov robia trailer len tak pre srandu kralikov, jasne predsa prezentovali "buduci" vykon buducej PS3. A Sony z toho nevyvliekaj, oni velmi dobre vedia co PS3 je schopne a co je animacia, ktoru uz PS3 jaxi nezvlada. A velmi sa tesili z toho ako ukazu vykon vyssi ako napr. Xbox (hry na xbox preistotu pustali z PowerMacov). Jednoznace to bola prezentacia vykonu PS3, aj ked to neboli techdema od Sony. Jednoducho obidve firmy nepokryte klamu, ale niektorym ludom to nevadi - pamatas na vykon PS2 v cislach. Celkom zaujimave aj dnes. Len ta grafika v reale je uz o niecom inom.
Inak Ocelot napisal ze vela ludi to potesilo, ze to boli len animacky. Mna potesilo, ked som si myslel ze to je z hry, s tym ked sa prevalilo ze je to fake, ma akurat poriadne nas**li.
vuuduu
Killing Spree

Odeslat příspěvekod OCELOTR 31. 5. 2005 12:30

Hmm, ale např FFVII tech. demo bylo údajně realtime. Jenže teď už si asi nemůžu bejt jistej ničim.

ad KILLZONE 2

Toto demo dělala jedna skotská firma, která GUERILLE dělala všechny animačky do KILLZONE 1. Neustále říkáš, že to demo dělali 5 měsíců. Dobře (byly to 4). Ale víš ty kolik lidí má k dispozici ona skotská firma (bohužel si za boha nevzpomenu na jméno) a kolik jich vyčlenila na práci na tom demu ?
Co já vim tak GUERILLA, která bude hru nakonec dělat je tým čítající okolo 50 lidí. Takže nemůžeš sčítat jabka a hrušky.....
Mimochodem mě se KILLZONE 1 moc líbila.
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Martin Boček 31. 5. 2005 13:07

vuuduu píše:Ja predsa dobre viem ze tu hru nevyraba Sony. Ale myslis, ze pat mesiacov robia trailer len tak pre srandu kralikov, jasne predsa prezentovali "buduci" vykon buducej PS3. A Sony z toho nevyvliekaj, oni velmi dobre vedia co PS3 je schopne a co je animacia, ktoru uz PS3 jaxi nezvlada. A velmi sa tesili z toho ako ukazu vykon vyssi ako napr. Xbox (hry na xbox preistotu pustali z PowerMacov). Jednoznace to bola prezentacia vykonu PS3, aj ked to neboli techdema od Sony. Jednoducho obidve firmy nepokryte klamu, ale niektorym ludom to nevadi - pamatas na vykon PS2 v cislach. Celkom zaujimave aj dnes. Len ta grafika v reale je uz o niecom inom.
Inak Ocelot napisal ze vela ludi to potesilo, ze to boli len animacky. Mna potesilo, ked som si myslel ze to je z hry, s tym ked sa prevalilo ze je to fake, ma akurat poriadne nas**li.

A kdo rika, ze tohle PS3 nezvladne? Mel sem na tohle tema zajimavej rozhovor s nekolika hernima vyvojarema a designerama, kteri rekli (doslova, jen v jinem jazyce :wink: ) ze "PS3 a ostatne i Xbox 360 jsou tak neuveritelne vykone, ze si to zatim nikdo neumi predtsavit. Co vsechno na tom vubec pujde psocitat v realnem case zatim nevi ani vyvojari, ani MS, ani Sony - a vzhledemk tomu, jake ruzne optimalizace jde na konzole provadet to jeste vezme par let, nez to nekdo vubec zjisti". Takze asi tak.
Jinak podle prezentovanych vykonu next-gen je skutecne zcela realne mozne, aby neco takoveho PS3 v realnem case spocitala. On to dost mozna zvladne i Xbox 360...
redaktor magazínu Doupě.cz
Martin Boček
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod vuuduu 31. 5. 2005 13:42

To Ocelot,
4 alebo 5 mesiacov mi je vcelku jedno (ja som cital 5). Kolko ludi na tom robilo je mi tiez celkom 10. Ja som predsa netvrdil ze na tom videu robilo cele vyvojove studio :D Oni prezentovali trailer z hry - a pustali animaciu. Podla mna to cele robili s pozehnanim Sony. Vedome KLAMALI jedny aj druhy (aj treti Microsoft s Xboxom).
Ja som killzone nehral, ale ani som nikdy netvrdil ze to nie je dobra hra. Ale Killzone 2 podla traileru by sa mi asi pacila viac :wink:

To Martin Bocek:
Ja som tvrdil ze to nezvladne :wink: Co som cital, tak vyvojari z Guerilly UDAJNE povedali, ze sa budu snazit aby sa vysledny Killzone 2 co najviac priblizoval traileru z E3. Posledne co tu odo mna uvidite su spekulaciu o vykone NextGen konzoli.

p.s.: vsetko co tu pisem som IBA cital na nete. nie som vyvojar, neviem programovat. Akurat sa trochu zaujimam o procesory (PowerPC napr.). A slubujem, ze s tymito elaboratmi uz skoncim :P
vuuduu
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Eso Rimmer 31. 5. 2005 20:36

Tak Xbox 360 má prý stát okolo $300. Tak to jsem teda zvědavý, jestli to tak fakt bude. Pokud ano, tak to by pak musely podobně stát i PS3 a Revolution. :mrgreen:
Měl jsem: kopie Atari 2600, Sega Mega Drive II, Sega Saturn, Sega Dreamcast, GP2X, Xbox 360
Blog s občasnými příspěvky a fotoalbem z JP http://my.opera.com/TomasKunert/blog/
Eso Rimmer
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Martin Boček 31. 5. 2005 23:09

vuuduu píše:To Ocelot,
To Martin Bocek:
Ja som tvrdil ze to nezvladne :wink:
...
Posledne co tu odo mna uvidite su spekulaciu o vykone NextGen konzoli.
Preklep nebo paradox? :shock:
Martin Boček
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod vuuduu 1. 6. 2005 06:37

Martin Boček";[quote="vuuduu píše:To Ocelot,
To Martin Bocek:
Ja som tvrdil ze to nezvladne :wink:
...
Posledne co tu odo mna uvidite su spekulaciu o vykone NextGen konzoli.
Preklep nebo paradox? :shock:[/quote]

Ziadny paradox, iba v tej veticke chyba otaznik, takze takto:

Ja som tvrdil ze to nezvladne ? :wink:

A prepac, zatial vsetky reci Sony, Microsoftu a vyvojarov su pre mna iba keci. Niekto im mozno rad uveri, ale potom co predviedli na E3 si pockam az na REALNE vysledky. 8)
vuuduu
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Martin Boček 1. 6. 2005 20:50

Relanym vysledkem by melo byt to PS3 techdemo.
Martin Boček
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod vuuduu 1. 6. 2005 21:16

[quote="Martin Boček";Relanym vysledkem by melo byt to PS3 techdemo.[/quote]

To iste ano (kacicky napr.), ale realny vysledkom podla nich (aspon chvilu kym sa vsetko neprevalilo) malo byt aj video Killzone2 !! A vo tom to je :P
vuuduu
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Paar 1. 6. 2005 23:08

Ale je fakt, ze FFVII vypadal ne moc kycovite - uveritelne. verim ze byl realtime. ale co je to platne, kdyz to nejelo na PS3
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod OCELOTR 2. 6. 2005 15:52

Proč myslíš, že to nejelo na PS3 ?
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka