Nintendo

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod sega.maniac 16. 2. 2013 18:19

Hele borci shanim na YT jedno zpivane video je ohledne hry Zelda: Skyward Sword konkretne: Ballad of the Goddess. Je to hrane, vsichni tam jsou v bilem a cele udelane na tento zpusob: http://www.youtube.com/watch?v=WWyI-58gpic Nemuzu to najit, Predem diky 8-)
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod StefiCZ 16. 2. 2013 19:05

PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod sega.maniac 16. 2. 2013 19:18

Jj diky :-)
PlayStation 5
Óm mani peme hung
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod StefiCZ 16. 2. 2013 19:25

zvláštní, potom co jsem napsal do youtube hledáčku ballad of the goddess, to bylo jedno z prvních videí co na mně vyskočilo :D
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod sega.maniac 16. 2. 2013 19:27

U me 11. video, ted na to kukam, ale psal jsem to vzdy ve spojeni se Zeldou jeste a to ti to pak nenajde. Ted jsem hru rozjel na Wii U :-)
PlayStation 5
Óm mani peme hung
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod muftu 17. 2. 2013 16:42

Tak som naskenoval (zatial ale len ako pozeram v biednej kvalite) cesky manual ku hre Super Mario Bros. 3 na NES, ktory obsahovala moja kopia. Bohuzial casom je uz trosku viac osuchany ako by som si predstavoval, ale kedze je to vytlacene na obycajnom kancelarskom papieri, tak sa nieje velmi co divit...
http://uloz.to/xrrqsmd/scan0001-pdf

a este Mario & Yoshi na NES
http://uloz.to/xKNqMFb/scan0002-pdf
X360, Xbox, PS3, PS 2, Wii U, Wii, GC, N64, SNES, Sega DC, Sega MD, 3DS XL, 3DS, GBC, GBA SP, GB Micro, GB, PSV, PSP
muftu
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tuuurek 15. 3. 2013 23:24

Nemáte doma někdo něco takovýho? Koupím :-D

http://www.karneval.name/157-super-mario
Život je plný překvapení...
Tuuurek
Dominating

Odeslat příspěvekod Mahorero 16. 3. 2013 09:03

:-D tak to je celkem úlet...
Skládám O*R*I*G*A*M*I* jedním prstem \^_^/´
Mahorero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 21. 4. 2013 10:41

Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod muftu 21. 4. 2013 22:16

tak teda nintendo takto :D hanbate obrazky vyrabali
X360, Xbox, PS3, PS 2, Wii U, Wii, GC, N64, SNES, Sega DC, Sega MD, 3DS XL, 3DS, GBC, GBA SP, GB Micro, GB, PSV, PSP
muftu
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 25. 4. 2013 07:43

Nintendo nebude mít konferenci na E3 http://ninty.cz/ruzne/nintendo-letos-ne ... onferenci/
Mě osobně to nevadí, pokud místo toho udělají nějaký hodinový nintendo direct tak proč ne že.
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod SPY 25. 4. 2013 10:05

No, mi je to taky sumak, ale neprijde mi to jako nejlepsi signal. 2 se perou a treti se schova do kouta :-))
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod dr.miša 26. 4. 2013 17:58

E3 není dost dobrá pro Big N, Tokyo Game Show je místem, kde se NINTENDO může dost dobře prezentovat.... pokud to taky neodřeknou, ale doma to snad neudělají.

... a pak je tu již zmíněný direct, který funguje dobře a průvodcem není nikdo menší, než sám velký Satoru Iwata a otázky pro EU zodpovídá Satoru Shibata
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod N.Marko 26. 4. 2013 18:24

Přesně jak říká PSK - oni vlastně neustále mají ty své minishow, čímž udržují zákazníky informovány (což je věc, kterou by se Sony a MS mohli taky naučit dělat), což ale na druhou stranu znamená, že jaksi nemají na E3 co speciálního oznamovat aby to utáhlo já nevím jak velkou předváděčku a ještě do toho Tokio.

Ale jinak na E3 asi budou ve formě nějakých stánků a tak podobně.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod dr.miša 26. 4. 2013 19:20

Problém je N.Marko, že SONY ani Microsoft nemají tvář, nemají ve svém čele personu, která by to světu prodala. V tomto ohledu je NINTENDO opravdu rodiná firma, vím od koho a co hraju. Proč to tak je a kdo za tím vším stojí. Nejsem konzument v jistém smyslu, dobře jsem seznámený s tím, kdo tohle všechno vede.

Jde o to, že Satoru se nebojí nastrčit obličej a zaručit se, za to co dělají.
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.
dr.miša
Unstoppable

Předchozí stránkaDalší stránka