Nintendo

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod OCELOTR 10. 5. 2005 06:32

Americký servery už otevřely rubriky PS3 na:

http://ps3.ign.com/

a taky

http://www.gamespot.com/ps3/index.html

PS3 ještě nebyla ani představena a už je tu celkem dost her. Pravda zatim spíše od amerických vývojářů - ale počkejte až na E3 vytáhnou japonci svoje pecky. 16. KVĚTNA JE TO TADY !!!!!!
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree

Odeslat příspěvekod J.Mataj 11. 5. 2005 17:10

Pro vsechny co se radi kouknou na videa ze starych konzolovych her http://kedora.net/index.py?mod=channel&op=view&cid=27 je to fakt narez :)
J.Mataj
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lloyd.Irving 11. 5. 2005 18:25

wooooow
Lloyd.Irving
Dominating

Odeslat příspěvekod Paar 11. 5. 2005 19:43

co to je? nechce se mi to stahovat, je to docela velke. reknete mi co to je, at to nestahuju zbytecne.
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod J.Mataj 11. 5. 2005 19:49

Retro Core is a new On-Line retro games show that features the classics from days gone by. You can expect to see a wide variety of platforms covered from the Famicom (NES) to PC Engine all the way up to Dreamcast. Retro Core aims to bring you what other games shows would never touch. Retro Core will bring you not only the hit's of the past but also many Japanese only titles that you may have missed first time around.

Prostě pořad zabývající se starými konzolovými hrami, hardcore hráče by měl potěšit.
J.Mataj
Killing Spree

Odeslat příspěvekod dr.miša 12. 5. 2005 08:03

...podat objektivnější zprávu o tom, zda je SONY lepší či horší než NINTENDO je takřka nemožné, myslím. Snad předložit čísla, jedině tak je možné vyloučit tak subjektivní záležitost jako je soud jednotlivce o jaké koliv věci. Natož pak co se týče osobního zájmu člověka. Možná by to bylo na celkem slušný rozbor, ale to bych se dostal úúúplně jinam od diskuze. Já osobně si myslím, že NINTENDO je jednozněčně NEJ, pro mě samozřejmě.
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod dr.miša 12. 5. 2005 08:04

...takoví slogan mě napadl před nedávnem. "SONY si zahraje i moje stará"
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod dr.miša 12. 5. 2005 08:09

...nu co k tomu dodat. Snad jen to, že NINTENDO si svoje hráče do určité míry vychovává. Např. tím, že na každou konzoli, už od 8bitového NESu vyšel MARIO, DK, Metroid, Zelda. Jasně mnozí to kritizují, ale jsou to jen prázdné řeči lidí, kteří nejspíš nikdy skutečně nehráli některý ze zmíněných tytulů, hmm. Ve zmíněných tytulech je mnohé s opravdu vřelého, řekl bych až skutečného a zodpovědného přístupu k práci samotné, k vývoji her. NINTENDO si nejspíše nezahraje moje stará a ani máma ne, ale to mi nevadí. Na NINTENDO jsou hry tak trochu jinak....
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod dr.miša 12. 5. 2005 08:12

Zahrál jsem si pár dost dobrých her i na SONY, ale víš co, je jich skutečně jen pár a navíc se nestalo, že bych si ten který tytul nemohl zahrát i někde jinde, na jiném zařízení. Tak mě napadá, že si snad nevzpomínám na tytul, který bych fakt stál za koupy konzole a já si nemohl zahrát jinde, hmmm, cooo?
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Paar 12. 5. 2005 21:27

myslim, ze se rika titul... ne tytul
ale nechcu "ripat"
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod dr.miša 13. 5. 2005 07:12

...hmmm, ne ne, to je v pořádku. Trochu bych odbočil od herních témat a snad na svou obhajobu, spíše však na vysvětlenou. Čekal jsem kdy si někdo všimne chyb, které jsem nejspíše udělal a nevšimnul jsem si jich. Mám pekelnej problém s pravopisem, kterýžto jsem eliminoval svým skvělím slohem. Naštěstí byli mé učitelky na ČJ schovívavé a nějak jsme to vždy dali dohromady, tak prosím i vy buďte. Já se na oplátku budu snažit :-)
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Paar 13. 5. 2005 07:16

no uvidime ;)
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod dr.miša 13. 5. 2005 07:18

..myslim, ze se rika titul... ne tytul
ale nechcu "ripat"

Trochu bych Ti to vrátil, neříká ale píše...ale asi to byl vtip, slovní hříčka, nepoznám to, neznám Tě, Tvé vyjadřování...no snad jsme si to vyjasnili.
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Paar 13. 5. 2005 07:21

jo, to vubec neni podstatne, hlavni je ze vsichni pochopi co rikas. a myslim ze s tim nikdo nebude mit problemy.

jinak si myslim, ze i vyslovnost je dulezita, napr buk puk... takze i rika...
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod OCELOTR 13. 5. 2005 07:47

frzsnkgdsgsmnkgmnsůlkjerithikgnmnsklvndsjklghsoighsneglbnsgkhbsogushbgshgisgisjgisjgksjgsjgbkdmbdkbjdaůlkjbkljbkdbdfkl :wink:
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka