Xeno-gears-ságy, Finální Fantazie a jiná japonská RPG

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod spajza X 5. 11. 2009 23:29

http://www.uffsite.net/news/276/ff13-en ... cased.html

neviem ci ste videli nove screeny "enviromentu".. proste uplny hnus.. vypada to jak mass effect na xboxe.. cakal som proste viac.
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 6. 11. 2009 08:49

Dyk to je pěkný...
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod SCobra 6. 11. 2009 09:41

Podobnost s Mass Effectem čistě náhodná? Asi jo... Můj Mass Effect takhle vypadal i na PC, takže to asi nebude XBoxem ;-) Je to pěkný.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod spajza X 6. 11. 2009 09:45

necakali ste viac ??
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod SCobra 6. 11. 2009 10:02

Ne :-) Grafika mě nějak moc nezajímá, hlavně aby byly detailní postavy a jejich příslušenství.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 6. 11. 2009 10:04

Statické obrázky jsou takhle na dvě věci. Až to uvidím naživo, nebo alespoň na nějakém HD videu, tak pak řeknu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 6. 11. 2009 11:01

Mě to příjde v cajku. Stejně od FF bych nikdy nečekal nějakou foto realistickou, spíš nějakou stylizaci. SE navíc pořád dokáže ždímat grafiku jak jen může, samozřejmě nějak zapomíná na ostatní věci, co by hra měla mít.
Kojima-san doesn't have to make Metal Gear any more.
Metal Gear Solid: Yet Another Big Boss Prequel! The possibilities are endless!
Rick Deckard
Killing Spree

Odeslat příspěvekod flash789 26. 11. 2009 16:53

zacal jsem hrat Final Fantasy 12 Zodiac Job System,verzi ktera bohuzel vysla jen v Japonsku a me dost mrzelo ze si ji nemuzu zahrat.Ale situace se zmenila diky jistym nadsencum kteri do hry dostaly anglictinu.Sice k zprovozneni je potreba puvodni FF12 a taky zodiac FF 12,coz muze byt krapet obtiznejsi dat dohromady ale pro fandy serie to asi problem nebude.

Popisu zmeny ktere ve zodiac FF12 jsou.
KIazda postava si voli povolani,je jich celkem 12 a kazde ma svuj specialni license grid.Takze se nemuze stat ze na konci hry kazdy umi vsechno jako tomu bylo u normalni verze.
Esperi(summoni)se daji ovladat jako bezny clen party a lze jim nastavovat gambity.Dale se pak daji ovladat NPC ktere jsou v parte jen docasne.
Truhly a jina lootovatelne objekty se respawnuji po vyjiti z lokace,takze neni treba odejit pres tri zony jako tomu bylo predtim.
Dalsi velmi fajn veci je break dmg limit,tudiz maximalni dmg se zvednul z 9999 na 99 999.
Pribylo par novych zbrani,vcetne dvou ultimatnich ktere ziskat je pekny oser:D
Pribylo par novych gambitu.
Nekterym potvoram byly zmeneny statistiky.
Po dohrani se zpristupni Strong Mode v kterem postavy zacinaji na levelu 90 a samozrejme vsechny souboje jsou mnohem tezsi.
Dalsi vec je Trial mode,jedna se o 100 soubojovych aren kde lze pouzit ulozenou pozici ze hry a nachazeji se zde nova monstra a po pokoreni steho levelu se zpristupni Weak mode kde postavy neziskavaji zkusenosti a hrac musi projit hru na levelu 1,coz je vyzva jako blazen,to snad ani nejde:D
Limit breaky uz nespotrebovavji manu ale maji specialni teplomer a nabijeji se podobne jako treba u FF7.
Podrobnejsi informace o anglictine do teto mohutne vylepsene verze FF12 jsou zde.
http://psx-scene.com/forums/showthread.php?t=62222
Podle mě, když nějakej japonec, co programoval FF13 vidí třeba Dragon Age, tak musí umřít smíchy.
flash789
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Torham 26. 11. 2009 18:01

Chce to samozřejmě modovanou PS2 (nebo aspoň Magic Swap), takže já jsem ze hry :( Jinak o Zodiac Job systému vím a je to VELMI zajímavé vylepšení původní hry :)
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 26. 11. 2009 18:20

Sakra! Proč to nevyšlo i u nás! Klidně bych tu hru dal ještě jednou :(
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod flash789 26. 11. 2009 18:51

Jo je to skoda,nevahal bych to koupit ani minutu.To same se stalo i u FFX-2,ktera ma take svou vylepsenou veri International+Last Mission.FF X nastesti u nas vysla ve vylepsene verzi,,aspon neco:)
Dalsi takova serie kterou mam rad je Front Mission,u nas byl pouze treti dil,ctvrty vysel jen JAP+US a patej dil jen JAP,nastesti na patej dil existuje taky anglictina:)
Pokus si clovek chce naplno uzit tehle her tak mu nezbyde nic jinyho nez si k tomu poridit adekvatni pristroj.Jinak na tom foru co sem daval odkaz se take venuji problematice hardisku v PS2 a az sem se divil co vsechno je pak mozne.Kuprikladu existuje program ktery dokaze spustit veskere hry aniz by byla nutna modifikace PS2.Hardisk jde pouzit jakykoliv IDE,nejvetsi problem je internet adapter do ktereho se disk pripoji..ten se shani spatne a kdyz uz tak v cene kolem 100 dolaru..
Podle mě, když nějakej japonec, co programoval FF13 vidí třeba Dragon Age, tak musí umřít smíchy.
flash789
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Paar 6. 12. 2009 15:53

flash789: dost zajimave zmeny, o zodiac verzi jsem nevedel. hned bych dal.
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod N.Marko 26. 12. 2009 12:21

Battle system White Knight Chronicles:
http://blog.us.playstation.com/2009/12/ ... le-system/

Torhame koukni a řekni co ty na to. Mě se to docela líbí, nechává to dost času na přemýšlení a přitom to je dost akční. Možná i lepší než ve FFXIII. Uvidíme.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Torham 26. 12. 2009 12:34

Marko: Tak jsem na to video mrkl a je to vskutku zajímavé :) Celkem se mi zamlouvá ta preparace před bojem, kde si vybíráš skilly, které budeš v boji používat. Je to v podstatě podobné jako FF XII systém s tím, že ATB je tam nahrazeno kruhovou "gauge", po jejímž nabití je možné použít skill; ty přepínáš D-Padem. Pěkná mohou být ta komba a přeměna ve White Knighty :)

Jo, je to zajímavý systém. Nevím, jestli lepší než v FF XIII, ale velmi podobný systému FF XII a asi lepší než ten (nemusíš se hrabat v košatém menu skillů, máš je naskládané v liště dole a vybíráš jednoduše šipkama na D-padu). Rozhodně White Knight Chronicles mají IMHO zajímavý souboják :))
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 9. 1. 2010 20:11

:hm Pochyby ohledně kvality FFXIII
http://www.playstation.hodnoceniher.cz/?p=759
Na jednu stranu to může být známka čínského purismu, na stranu druhou tu je ona dost strašná možnost, že mají pravdu a FAMITSU to tentokrát zrecenzovalo v čistém záchvatu Japanofilismu. No nic, počkáme si na první zahraniční recenze, ale jen za sebe bych chtěl dodat, že to co jsem viděl na tomhle videu http://www.youtube.com/watch?v=BrDX56qFR1Q&fmt=22 dává čínskému verdiktu (podle mne) jisté opodstatnění. Vypíchnu jen jedinou věc- už jste někdy viděli někoho tak debilně utíkat? Že si ta koza nezláme vaz!

Hmm, když tak na to koukám podruhé, dostávám chuť si zase zahrát FFXII, mám takové temné podezření, že v konečném resultu bude tenhle díl o hodně výše hodnocený :eh
N.Marko
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka