Jakou hru zrovna hrajete?

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Majklbig 27. 12. 2006 21:35

GUN mám taky v hledáčku
Právě hraju:
Jak & Daxter: The lost frontier (PSP)
Majklbig
Killing Spree

Odeslat příspěvekod gaessaekki 27. 12. 2006 22:16

Ja by som si to ani nekupil kebyze to nestoji $10, ale vobec to nelutujem. Sice to ma tuctovu zapletku ale hratelnost je na vysokej urovni. Plno sidemissions, upgradov, a mapa je velka asi ako mesto v GTA 3.
WiiU,Wii,Xbox 360, NGC,3DS XL, PSP 3000, Gameboy Micro
gaessaekki
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Králíček 30. 12. 2006 20:21

Konečně jsem dohrál Black(a), tak se můžu vrhnout na SotC !
Jinak po výplatě běžím pro FF X - bude to můj první díl, který si zahraju, tak se doufám zdárně připravím na FF XII..
PS3 - firmware 1.81
Games: Resistance Fall of Man, MotorStorm, Virtua Tenis 3
Králíček
Killing Spree

Odeslat příspěvekod AlienX 30. 12. 2006 20:25

[quote="Králíček"oKonečně jsem dohrál Black(a), tak se můžu vrhnout na SotC !
Jinak po výplatě běžím pro FF X - bude to můj první díl, který si zahraju, tak se doufám zdárně připravím na FF XII..p/quote] mas dobry vkus. Inak FFX a FFXII ma spolocny akurat tak nazov a niektore rovnako pomenovane kuzla/predmety/polozky :), kadpopadne FFX je skvela hra, tu dalsiu som este nehral.

Dostal somm chut na FFIX, momentalne to mam na namierene do Burmecie, hram to po piatich rokoch.
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod Majklbig 30. 12. 2006 20:27

AlienX píše:[quote="Králíček"oKonečně jsem dohrál Black(a), tak se můžu vrhnout na SotC !
Jinak po výplatě běžím pro FF X - bude to můj první díl, který si zahraju, tak se doufám zdárně připravím na FF XII..p/quote] mas dobry vkus. Inak FFX a FFXII ma spolocny akurat tak nazov a niektore rovnako pomenovane kuzla/predmety/polozky :), kadpopadne FFX je skvela hra, tu dalsiu som este nehral.

Dostal somm chut na FFIX, momentalne to mam na namierene do Burmecie, hram to po piatich rokoch.

Taky občas dostávám chuť vrátit se do světa FF9, skončil sem někde na 2.CD a už sem se k tomu nějak nedostal. Možná se k tomu ještě někdy vrátím. Po 7 a 8. díle, mě nějak 9 nedostala
Majklbig
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 30. 12. 2006 21:10

Stále Shadow Hearts- konečně druhý disc, japonsko :-)
A střídám to s battelfieldem- vinikající adrenalin, jsem asi v 15 misi- nemáte někdo tucha kolik jich tam je? V menu je napsáno 200 ale to se mi zdá poněkud přestřelené- ikdyž by to bylo fajn :-)
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod AlienX 30. 12. 2006 21:12

tak to skor osmicka bola diskutabilna, devina je dobra fantasy rozpravka z mnozstvom skvelcyh mesteciek
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod Majklbig 30. 12. 2006 21:23

AlienX píše:tak to skor osmicka bola diskutabilna, devina je dobra fantasy rozpravka z mnozstvom skvelcyh mesteciek
v 8 mě hodně bavily side questy (karty,GF, UFO,..) a junction system ačkoliv měl své chyby mě taky bavil, ale v 9 mě karty moc nebavily, a celkově mě to nějak nechytlo
Majklbig
Killing Spree

Odeslat příspěvekod pierek14 30. 12. 2006 22:15

Teď hraju Need for Speed Carbon na Wii. Z obsahového hlediska se nejedná o nic nového pod sluncem, ale technicky vzato - grafika, ovládání a z toho vyplývající hratelnost je skvělá.
Wii, GC, N64, SNES, NES, DS, DS Lite, DSi, GBA, GBA SP, GB, GBC, Pikachu Pedometer Color, Pokémon Mini, PSP, GP2X
pierek14
Dominating

Odeslat příspěvekod kirby64 31. 12. 2006 01:06

Gears of wars co-op po i linku vy zera to asi nejak takto

http://fotky.azet.sk/jsAlbum.phtml?i9=8 ... al=2319056
xbox360 id:KirbyPd
Ps3 id: KirbySK
Nintendo Id: KirbySK
kirby64
Rampage

Odeslat příspěvekod Skinny 31. 12. 2006 01:32

ted jsem dohrál Zeldu (ne dohrál jako dohrál ale dohrál:-))
Skinny
Rampage

Odeslat příspěvekod Lloyd.Irving 31. 12. 2006 01:42

Zrovna hraju Burnou Legends na PSP... Wow. konečně mám Burout!!
Red Wii,GC,GameBoy Advance SP Brighter,PSP.

dr.Míša " jsi přeci na doupěti, místo těch největších herních kruťáků široko daleko"
Lloyd.Irving
Dominating

Odeslat příspěvekod Wiskas 31. 12. 2006 05:28

Tak jsem teda podle několika doporučení rozehral Shadow Hearts, a teda nejsem ani trochu ohromen. Přes celou hru jako by byl velký tučný nápis "tohle je nízkorozpočtové béčko".
Grafika sice není důležitá, ale když už je ta hra na celé DVD tak by nemusela vypadat jak z PSX. Troufl bych si i říct, že Chrono Cross byl hezčí. Hudba je poslouchatelná, ale Yasunori Mitsuda dokáže mnohem lepší věci, tohle je s přehledem jeho nejhorší OST, co jsem slyšel. Překlad, jak už to u starších JRPG bývá - naprostá hrůza. Je dost divné, když má hra na PS2 namluvená jen FMV, ovšem když je slyším, tak by bylo lepší, kdyby nebyla nadabovaná vůbec. Taky je velice zvláštní, když postava při souboji řekne "I could use some help" a hned vzápětí "sore" (kdo neví, tak to je japonské ukazovací zájmeno a v tomhle případě by se přeložilo jako "tady máš").
Příběh - obsahuje pár zajímavých momentů, ale bohužel jeho větší část je dost odpudivou přehlídkou japonských příběhových šablon. Postavy jsou dost o ničem, jen Yuri vypadal zpočátku zajímavě, ale pak se z něj stal klaďas a tím šel jako postava do devíti pekel.

Tak tohle je dojem po 7 hodinách hry - naprostá nuda, žádná motivace pokračovat.
Co na to AlienX a Dark_one? Doufám že mi řeknete že jsem půl hodiny chůze před zvratem, kde se všechno obrátí o 200% k lepšímu.
For God doth know that the day ye eat thereof yer eyes shall be opened and ye shall be as gods, knowing good and evil.
Wiskas
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 31. 12. 2006 06:57

Yasunori Mitsuda přece u Shadow Hearts dělal jen úvodní písničku. Tuším se jmenuje Kairo je teda dost dobrá. Jinak zbytek ost je dost nudný.
Kojima-san doesn't have to make Metal Gear any more.
Metal Gear Solid: Yet Another Big Boss Prequel! The possibilities are endless!
Rick Deckard
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Wiskas 31. 12. 2006 07:15

Rick Deckard: Wikipedia tvrdí tohle:
Yoshitaka Hirota (composer)
Yasunori Mitsuda (composer)
a v recenzi na RPGfan je napsáno, že Mitsuda složil 10 tracků
For God doth know that the day ye eat thereof yer eyes shall be opened and ye shall be as gods, knowing good and evil.
Wiskas
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka