Jakou hru zrovna hrajete?

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Dark_one 19. 12. 2006 12:02

->Wiskas: Zkus Shadow Hearts, dnes uz sice dost obstarozni hra, ale skvela. Btw. neni to zadna navazujici cast serie, nybrz cast prvni.
Zachraň trávu, sežer krávu!

*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 19. 12. 2006 14:12

Wiskas> Star Ocean v evropě vyšel, ale podle mě nejde o nějaký zázrak.
Kojima-san doesn't have to make Metal Gear any more.
Metal Gear Solid: Yet Another Big Boss Prequel! The possibilities are endless!
Rick Deckard
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Karel Kališ 19. 12. 2006 14:27

Star Ocean III je v pohode, pribeh fajn, je tam par zajimavych zvratu. Navic vyhoda, da se normalne koupit asi za 500 Kc nebo kolik.
Karel Kališ
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod N.Marko 19. 12. 2006 17:21

Wiskas píše:AlienX, LaughingMan: Obojí vypadá dobře, ale problém je že jsou to podle všeho navazující části serií, což se mi nechce začínat. Navíc u Persony nebylo několik dílů vůbec přeloženo do angličtiny. Nebo se dají hrát i bez znalosti předchozích dílů?

Nehrál tu někdo Star Ocean: Till the End of Time, to vypadá celkem zajímavě. Nebo to taky vyšlo jen v NTSC?
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod OCELOTR 19. 12. 2006 17:55

V polovině hry se dostaví stereotyp, grafika je pěkná, ale dungeony začnou nudit. Soubojový systém je ze začátku zajímavý, časem nudný a je trochu chaotický - člověk si nepřipadá že by souboj držel v ruce jako u FFXII, ale děje se toho spousta bez jeho vědomí. Dohrál jsem to na konec prvního DVD znuděn příběhem i hrou samotnou.
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 19. 12. 2006 19:20

Já ted pařím na PC rayman raving rabids...parádní záležitost...ale chtělo by to Wii verzi :-)
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod N.Marko 19. 12. 2006 19:57

Já bych pařil... Já bych TAK! pařil.... kdybych nemusel dočítat nového Kulhánka :-)
Právě zjišťuji, že lze v pohodě přežít bez her týden i více :-)

Off-topics jako prase :-)
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod OCELOTR 19. 12. 2006 20:05

Co je Kulhánek ? To je nějaká nová hra ? :mrgreen:
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree

Odeslat příspěvekod davee 20. 12. 2006 11:37

Jasne - o malem chlapeckovi s kratsi nohou, kteremu rikaji Kulhanek. Je to plosinovka s RPG prvky :-)
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Wiskas 20. 12. 2006 14:58

Všem díky za nápady, asi se zkusim poohlédnout po Shadow Hearts když na tom tak trváte.

Paar: na žánru ani ničem jiném vůbec nezáleží, podstatný je pouze silný příběh, takže jestli tě napadá ještě něco skvělého, tak sem s tím.

btw jak je to s příběhy v Zeldách? Podle toho co jsem viděl a slyšel nic moc, ale vyslech bych názor expertů.
For God doth know that the day ye eat thereof yer eyes shall be opened and ye shall be as gods, knowing good and evil.
Wiskas
Killing Spree

Odeslat příspěvekod AlienX 20. 12. 2006 17:14

Wiskas - vacsinou taka rozpravka so slabsim pribehom, prosim nekamenovat
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod Paar 20. 12. 2006 18:59

co vim, je pribeh v Twilight Princess mnohem vymakanejsi nez drive. ale i tak to neni spatne, par zvratu se vzdy najde. Zelda je predevsim velmi epicka hra, kde se pribeh kloubi dohromady s hratelnosti - vznika dokonala esence. rozhodne doporucuji (proc maji vsechny dily prumerne pres 9/10? ;) )
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod AlienX 20. 12. 2006 22:36

nepopieram kvalitu hry, ale pribeh je uz take zabehnute klise :)
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod Paar 21. 12. 2006 06:40

muzu potvrdit, ze pribehove je TP uplne nekde jinde nez predchozi dily. hral jsem jen zacatek (asi 3h) a je to jako nebe a dudy.

Wiskas - mas Gamecube?
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod Wiskas 21. 12. 2006 17:24

Nemám GC, zatím jsem tam neviděl žádné zajímavé hry, a emulátor taky ještě není, takže TP pro mě není dostupná. Co předchozí díly?
For God doth know that the day ye eat thereof yer eyes shall be opened and ye shall be as gods, knowing good and evil.
Wiskas
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka