Jakou hru zrovna hrajete?

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Lucass.boy 12. 12. 2006 21:29

Z lehčích? a jaké jsou těžké? Adventury mi třeba problémy nedělají, ať už jde o Atlantis nebo třeba Longest Journey. Ale u Ica ten problém mám, no. Hledám návod na netu a nic:-(
Xbox 360- moje srdcovka (LIVE- Sephik)
Lucass.boy
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Paar 12. 12. 2006 21:39

proboha Lucassi, nemas spetku predstavi? prohlidni si okoli a uvedom si, jake pohyby nase dvojka zvladne. musis pustit logiku v hlave!!!
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod Dark_one 12. 12. 2006 21:40

Paar píše:smankote zas tolik moznosti tam neni.

Jinak hraju MGS2: Substance; ale ne normalni hru, hraju VR mise - musim rict, ze jsem udelal velikanskou chybu, kdyz jsem je prehlizel, je to absolutni narez. vyda to za samostatnou hru. vyborne napady a skvely level design (ovsem nektere levely jsou na zblazneni, hlavne ochrana Meryl/Emmy sniperkou pred 26 vojaky - silenost).

Obrázek

Jeden muj kamos to hraje dost fanaticky, uz ma splneno nejakech 99.8% a chybi mu jen jedna jedina vecicka na splneni. Ja bych u toho zcela jiste nevydrzel.
Zachraň trávu, sežer krávu!

*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Paar 12. 12. 2006 21:42

tak hraju to jen za Snake a mozna Pliskina. levely jsou stejne, jen vojaci chodi trochu jinak a predmety jsou jinak rozhazene. zas takovy maniak nejsem.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod Lucass.boy 12. 12. 2006 21:51

Paar: představu mám, někdy až moc bujnou :lol: , ale to sem nepatří. No co tam je? Roura? ale nic tam, podcemí, kam jsem dostal tu holku, ale jinak nic nevím. Jaképohyby zvládne? On ji může vytáhnout, nic jinýho mě nenapadá.
Lucass.boy
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Paar 12. 12. 2006 22:29

no vidis. v manualu mas vsechny pohyby, ver mi, ze jich moc neni (teda pokud mas manual).
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod Lucass.boy 13. 12. 2006 14:26

Ani nevěřím tomu, jak to bylo snadné. Já už to zkoušel předtím ji z toho kaálu podat ruku a ona vrtěla hlavou. Tak jsem se zaměřil na to, jestli mi nějak neukáže, kam dál a ona najednou vyskočila a já ji vytáhl. takže paráda a jsem hned dále. :) Mimochodem ty stvůry, co tam teď jsou jdou zabít do minutky. Je jich tam fajně málo. :D
Lucass.boy
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Wiskas 18. 12. 2006 20:02

Poradíte mi nějakou dobrou silně příběhovou hru, abych měl přes prázdniny co hrát? Začínám mít silně depresivní pocit, že ty nejlepší už mám za sebou a vše další už bude jen horší:(
For God doth know that the day ye eat thereof yer eyes shall be opened and ye shall be as gods, knowing good and evil.
Wiskas
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Paar 18. 12. 2006 20:10

bohuzel nevime co mas za sebou.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod Wiskas 18. 12. 2006 20:19

to by ti nemělo vadit něco navrhnout, když tak to zabrakuju. Z těch příběhovějších to bude celá Xenoserie, FF6-12+X-2+DoC, MGS1-3, SH1-4, KH, Okami, Chronoserie, Planescape a spousta amerických RPG které už za příběhové nepovažuju:)
For God doth know that the day ye eat thereof yer eyes shall be opened and ye shall be as gods, knowing good and evil.
Wiskas
Killing Spree

Odeslat příspěvekod AlienX 18. 12. 2006 20:22

skus shadow hearts
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod LaughingMan 18. 12. 2006 22:39

Jestli mohu poradit zkus Personu 2 já ji sice jen tak načal a z časových důvodů zas odložil, ale příběh mi tam přišel na úrovni starých dobrých JRPG klasik (FFVII,FFVIII,Chrono Trigger)

edit: tady takový menší úvod do světa Megami Tensei: http://hg101.classicgaming.gamespy.com/ ... egaten.htm
I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes.
LaughingMan
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Wiskas 19. 12. 2006 08:31

AlienX, LaughingMan: Obojí vypadá dobře, ale problém je že jsou to podle všeho navazující části serií, což se mi nechce začínat. Navíc u Persony nebylo několik dílů vůbec přeloženo do angličtiny. Nebo se dají hrát i bez znalosti předchozích dílů?

Nehrál tu někdo Star Ocean: Till the End of Time, to vypadá celkem zajímavě. Nebo to taky vyšlo jen v NTSC?
Wiskas
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Paar 19. 12. 2006 08:50

wiskas: jde ti jen o RPG nebo i o jine zanry?
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod LaughingMan 19. 12. 2006 09:53

4 Wiskas: hm pouze Persona 2: Innocent Sin nebyla oficiáně přeložena, ale naštěstí je pro opravdu hardcore jrpg hráče na netu překlad snad všech textů ve hře. Jinak Innocent Sin se odehrává pár let po jedničce ovšem s jinými postavami a Eternal Punishment je takový alternativní svět, který vznikl na konci Innocent Sin, postavy jsou stejné, ale nepamatují si na sebe. Tak myslim, že by neměl být větší problém hrát Eternal Punishment bez znalosti 1.
I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes.
LaughingMan
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka