Jakou hru zrovna hrajete?

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Paar 28. 12. 2005 14:21

rekni mi svuj nazor na ty me vytky....
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod pierek14 28. 12. 2005 14:27

Pokémon XD navazuje na příběh Pokémon Colloseum aniž že by bylo nutné Colloseum hrát. Příběh se odehrává 5 let po Colloseu. Ty jsi kluk, který je synem asistentky vědce. Ten je unesen nějakou záhadnou skupinou zločinců, která zřejmě má co společného s Crypto Lugiou neboli XD001 (podlůe toho se i Pokémon XD jmenuje), který zničil loď. Tu skupinu musíš zničit. Zatím je to docela dobrý, ukládat můžeš konečně kdekoli. Příběh se zase odehrává v zem iOrre s nějakejma novejma lokalitama, byla zlepšená grafika, souboje už nejsou natolik nudné.
Wii, GC, N64, SNES, NES, DS, DS Lite, DSi, GBA, GBA SP, GB, GBC, Pikachu Pedometer Color, Pokémon Mini, PSP, GP2X
pierek14
Dominating

Odeslat příspěvekod OCELOTR 28. 12. 2005 14:58

Paar píše:rekni mi svuj nazor na ty me vytky....

Takže v rychlosti: zuby se mi nelíbily taky, nevim co tim KOJIMA chtěl říci, halt zase nějaký druh japonského vtípku, který nám není jasný. I když mám takové tušení, že zrovna v zubu měli všichni členové COBRA UNIT zabudovanou sebedestrukční bombu (proto všichni vybuchují).

Souboj OCELOT vs. SNAKE jsem žral (pokud myslíš ten na palubě letadla) a tak nějak mě ani nenapadlo myslet na to kde se to OCLA stačil naučit. Je to přece jen OCELOT.

Ke kameře jsem se tady už několikrát vyjadřoval, ale jak zjišťuji, jsem asi jedinej člověk kterýmu ten TOP pohled nevadí :).

A která scéna se ti líbila nejvíc ?
U mě jednoznačně vedou scény s OCLOU (jak divné :)), když např. bojuješ s VOLGINEM a on ti fandí, což se VOLGINOVI evidentně nelíbí ("OCEEELOOOOT!"). Nebo když VOLGIN osolí na ranveji SHAGOHODA a ujede OCLOVI jak zařve: "SON OF A BITCH!"..... No bylo by toho spousta - nevim jestli si viděl scénu pod vodopádem jak EVA vyndavá SNAKEovi TRANSMITTER (dá se vidět jen za určitých podmínek) atd. atd. Jsou toho tuny.
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree

Odeslat příspěvekod AlienX 28. 12. 2005 17:34

ocelot ide s dobou aj so svojim avatarom
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod Paar 28. 12. 2005 20:51

transmitter mi eva nevytahla, jelikoz jsem si ho vytahl hned ve vezeni vidlickou. v mgs3 jse spousta scenek, ktere se spusti jen za urcitych okolnosti. napr posledni souboj s ocelotem (ruska ruleta) ma hned tri zakonceni. taky jsem vubec nemel rozhovor se straznym ve vezeni, nemel jsem nocni muru a vubec - je tam tolik tajnych veci, az se mi z toho tocila hlava (dival jsem se na netu na secrety). je mi treba lito, ze jsem si nevyzkousel tocit s revolverem, dela se to myslim pravou packou...
son of a bich - to jsem cumel, v mgs jsem sprosta slova nezazil... :)
kamera by byla strasna, nastesti jde pravou packou prispusobovat, takze v pohode.
dostal jsem takovy mgs abstak, ze opet hraju mgs1 na ps1, uz to bude po x-te, avsak ted hraju bez jedineho killu.

"Souboj OCELOT vs. SNAKE jsem žral (pokud myslíš ten na palubě letadla) a tak nějak mě ani nenapadlo myslet na to kde se to OCLA stačil naučit. Je to přece jen OCELOT."

no jenze to je BIG BOSS!!! chapes? BIG BOSS!!! na toho zadny Ocla nema!!!!! ;)
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 28. 12. 2005 22:09

Mě se strašně líbí jak Ocelot a Paar prožívají serii MGS...pro mě je to taky nejlepší herní serie ale jaksi to tak do podrobna neprožívám...závidím vám chlapi...a na Battalion wars se taky chystám...
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Paar 29. 12. 2005 09:07

myslel jsem, ze se ocelot s big bossem na konci nejak usmiri, ale zustali soky, mozna proto ocelot nenavidi solida - vyrovnani uctu se solid snakem zaroven vyrovna ucty s big bossem.
podle liquida dostal solid snake dominantni geny a on sam jen zbytkove. doopravdy to bylo naopak, takze je liquid "silnejsi" verze big bosse. bohuzel v tech zbytkovych genech byla osobnost, duch a odhodlani big bosse a to z nej dela nejlepsiho vojaka. mozna prave to mel liquid snake na mysli... proc by se jinak nechal big boss solidem zabit.
hraju jednicku a ruzne si pribeh provazuji se dvojkou a trojkou atd ;)
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod dr.miša 3. 1. 2006 12:58

Dnes mi přišli poštou dvě hry :arrow: Geist a Star Fox Assault

Dnes je prubnu a zítra dám vědět. Sakra to bude nářez :!:
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod AlienX 3. 1. 2006 20:00

..dragon quest Vlll
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod Paar 3. 1. 2006 20:42

[quote="dr.miša";Dnes mi přišli poštou dvě hry :arrow: Geist a Star Fox Assault

Dnes je prubnu a zítra dám vědět. Sakra to bude nářez :!:-/quote]

uz se tesim na tvuj nazor ;)
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod unknown 4. 1. 2006 11:50

Ja ted hraju Street Legal Racing Redline. Je to dost dobra hra, az grafiku, muzes tam rozebrat auto do posledniho sroubku, jak motor, tak podvozek, tak i karoserii. Podle me je to mnohem lepsi v "tuneni" (nerikam styling) nez NFSU, NFSU2 a NFSMW dohromady, treba nedavno jsem si udelal auto, ktery melo 862koni, ale vubec se s nim nedalo jezdit (coz by se v NFS nikdy nestalo), takze jsem na prvnim zavode o nej prisel :?. Jinak tu hru doporucuju vsem koho bavi nebo se zajima o tuning :wink:
7,46 kg/hp
unknown
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 4. 1. 2006 12:03

Není to něco podobného jako Street Racing Syndikate na PC?
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod unknown 4. 1. 2006 12:22

jezek píše:Není to něco podobného jako Street Racing Syndikate na PC?P/quote]

Nevim, neznam to, ale je to mozny
7,46 kg/hp
unknown
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 4. 1. 2006 13:05

Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod unknown 4. 1. 2006 13:11

jezek píše:Tohleto.

Hmm, tak to vypada mnohem lip
7,46 kg/hp
unknown
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka