MiYoo Mini Plus

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod PhoneGuru 4. 10. 2023 12:17

Čus borci, rád bych zde založil téma na tuhle supr čupr věcičku.
Máte ji někdo?
Zkušenosti?
Jaký hry paříš?
Nějaký tuning?
Pojdte si sdílet tipy a triky :D
Přílohy
miyoo_mini_plus_black__brand_n_1683130262_80f5a41e_progressive.jpeg.jpg
PhoneGuru
First Blood

Odeslat příspěvekod filipio 19. 10. 2023 12:06

Zdar, tak nás tu moc není :)

už máš Onion ?
filipio
First Blood

Odeslat příspěvekod PhoneGuru 23. 10. 2023 11:25

Zdaar, nemam.. Zacal sem parit Pokemony - nejdriv green leaf, kde je chyba a v urcity casti nejde jit dal, ale pak sem zacal fire red a mam nahrano pres 10hodin a nechci o ten postup prijit :D .. Takze zatim s Onionem cekam, je teda fakt, ze mi origo FW nijak nevadi a vse funguje na 100% .. jedu i na puvodni karte, ikdyz mam zalohu na Samsung 128GB SDXC.. :) Kazdopadne luxusni vecicka, jak jsi spokonenej? Jaky hry paris? :)
PhoneGuru
First Blood

Odeslat příspěvekod Sasakr 24. 10. 2023 00:20

Nikdy jsem nepochopil, v čem je tohle lepší, než za polovinu koupit gamepad k mobilu. Za ty prachy jsou ty střeva směšný a s emulací končíš na PS1. To já mám teď rozehraný na mobilu Test Drive Unlimited přes PPSSPP, šlape na 60 FPS a nic mi nechybí.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod filipio 24. 10. 2023 08:25

Prosím nemáš na té kartě PS1 colin rally 2 ?? A GT 2 ??? potřeboval bych je poslat:( nemuzu to nikde sehnat
jina jedu PS1 - GT 1 :))) Asi uplne nejvíc.

-- 24. 10. 2023 09:34 --

Prosím nemáš na té kartě PS1 colin rally 2 ?? A GT 2 ??? potřeboval bych je poslat:( nemuzu to nikde sehnat
jina jedu PS1 - GT 1 :))) Asi uplne nejvíc.
filipio
First Blood

Odeslat příspěvekod PhoneGuru 24. 10. 2023 10:21

Sasakr: Dokud to mit nebudes, tak to ani nikdy nepochopis :) Mobil i se sebelepsim ovladacem, ti proste neda ten spravnej herni zazitek :) ..

-- 24. 10. 2023 11:25 --

filipio: na PS1 mam akorat GT1 (snad myslis gran turismo :D ) a colin rally nemam..
Zkousej hledat na reditu, tam toho je o MiYoo docela dost :)

Jinak za me absolutni rabbit hole je Pokemon Fire Red :D .. nemuzu se od toho odtrhnout, mam tam nahrano cca 11hodin a doufam, ze to nikdy neskonci :D
PhoneGuru
First Blood

Odeslat příspěvekod Sasakr 24. 10. 2023 11:06

Tak jestli to máš na konzole 5. generace a třeba tu PS1, tak jediný benefit vidím v poměru stran displeje. Ale zase... v jaké kvalitě naemuluješ tu PS1, když existují fantastické emulátory jako Duckstation, které z toho udělají úplně novou hru?

Hele, no hlavně že se ti to líbí. Já zůstávám u mobilu.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod PhoneGuru 24. 10. 2023 12:04

Reonu ti to takhle :) .. v podstate me nezajima ani ta PS1, MiYoo mam hlavne kvuli hram na GB/GBA .. Je to malicka krabicka, da se hrat jednou rukou, vydrz hrani az 7hodin, fyzicky tlacitka, ten uzasnej zvuk, proste je to moderni Gameboy.. tohle ti zadnej mobil neda.. A uz vubec si neumim predstavit jak bych hral s tim tvym gamepadem, nebo umim, priserny :D .. Taky sem toho na mobilu nahral, neboj se, ale tohle je proste uplne jinde.. Ten pocit, nostalgie.. To ze muzu hrat naprosto kdykoli, treba i jen 5minut. Taky sem si vzdycky rikal, ze mobil staci.. Nez sem si koupil prvni Gameboy, PSP a nebo ted MiYoo :) Zkus a uvidis, stoji to par korun..

-- 24. 10. 2023 13:15 --

Taky zalezi kolik ti je ;) Jestli jsi nezazil dobu Gameboyu a Pokemonu, ty opravdovy zacatky, tak chapu, ze ti to nic nerika :) ..ja se ale vracim do detstvi.. o 20let zpet :)

-- 24. 10. 2023 13:23 --

btw., telefon mam S21FE, takze vykonu bych mel dost na vsechny mozny hry - nainstalovano mam GTA SA, Mortal Kombat, Trafic Rider, Samorost, Subway Surfer, Mad Skill MX, Call of Duty, Real Racing, PPSSPP sem taky mel, hlavne kvuli LocoRoco.. Ale proste zkusis MiYoo a na telefonu uz parit nechces :)
PhoneGuru
First Blood

Odeslat příspěvekod filipio 24. 10. 2023 13:31

a prosím nemáš nekde odkaz, nemuzu to najít
filipio
First Blood

Odeslat příspěvekod Sasakr 24. 10. 2023 13:59

Hehe, GBA hry jsem hrával 10 zpátky na Symbianové Nokii :-) Všechny ty 3D NFS. Ale vztah k tomu nemám. GBA je fakt dost retro.

Ten gamepad samozřejmě zmiňuji kvůli těm případům, kdy vím, že budu mít delší prostoj - cesta vlakem, nějaké delší čekání, pak se něco takovéhoto podle mě vyplatí vzít: https://www.czc.cz/ipega-wireless-gamep ... 5UQAvD_BwE

A právě v těch případech, kdy mám třeba jen 5 minut (reálně i když vím, že budu mít jen 2 minutky) bych se vykašlal jak na gamepad, tak na nějaké další zařízení, když mám ten mobil. Vytáhnu ho a hraju přesně tam, kde jsem skončil, a to za 15 vteřin.

Jo, tak to je slušnej telefon. Na tom už spustíš cokoliv z Wii a PS2. A díky Samsung Dex to lze používat i doma jako plnohodnotnou konzoli :-) To já se SnapDragonem 712 jsem odkázanej spíš na to PSP, ale ono chtě nechtě ty původně handheldový hry jsou na to hraní na mobilu stejně vhodnější.

-- 24. 10. 2023 15:01 --

filipio píše:a prosím nemáš nekde odkaz, nemuzu to najít

Hledej na coolrom.com.au. Mají slušné rychlosti, ostatní stránky s romkama jsou strašně pomalý.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod PhoneGuru 24. 10. 2023 15:03

Sice pustim cokoli, ale neni to proste ono :) A Android hry me vylozene serou s tema in-game nakupama a nebo vecnym cekanim az se ti obnovi postava/opravi auto atd.. Proste to patlani po displayi je votravny av lete si nezahraju vubec, potej se mi ruce :D .. Tu vetu, ze GBA je tezky retro prejdu :D takovej dedek snad jeste nejsem :D ..
Symbian byl fajn, mel sem snad vsechny Nkovy Nokie, tehda sem to hodne hltal :) ale pred 10lety uz sem teda paril spis na iPhonu a PSP :D
Ale to uz jsme uplne offtopic.
Kazdopadne uzivej hrani, at te to bavi.. Jestli, ale nekdy zkusis at uz MiYoo nebo Arbenic, pochopis :))

-- 24. 10. 2023 16:06 --

filipio: To nemam, zkus strycka googla :)) chce to hodne hledat a zkouset :)
PhoneGuru
First Blood

Odeslat příspěvekod Sasakr 24. 10. 2023 22:13

Na Android hry jsem rezignoval. Bavila mě snad jen toto:
https://play.google.com/store/apps/deta ... d&hl=en_US Tam jsem dokonce i přemýšlel, že si nějakou blbost in-game koupím, abych je podpořil.

A tohle, ale je to hroznej pay2win:
https://play.google.com/store/apps/deta ... h&hl=en_US

Ostatní zpravidla buď o ničem obsah, haldy reklam a mizerná kvalita. Mám koupenýho Maxe Payna a GTA 3, tak bych to sakra taky mohl rozehrát. Ale tak nějak mi přijde, že v tom PPSSPP si vždycky užiju víc. Mám koupený epsxe, ale od okamžiku, kdy přišel Duckstation, pozbývá smyslu.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod SCobra 24. 10. 2023 22:19

Sasakr píše:Tak jestli to máš na konzole 5. generace a třeba tu PS1, tak jediný benefit vidím v poměru stran displeje. Ale zase... v jaké kvalitě naemuluješ tu PS1, když existují fantastické emulátory jako Duckstation, které z toho udělají úplně novou hru?

Jestli to fakt vydrží 7 hodin hraní, tak to nevěřím, že mobil vydrží.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod PhoneGuru 25. 10. 2023 06:35

Hele jeste se mi to vybit do nuly nepodarilo, nabijim jednou za dva dny a jelikoz ted mam v praci dost volnyho casu, hraju tak 2.5h denne :)
Kazdopadne uplne sem tady nechtel rozjet debatu o tom jestli je lepsi mobil nebo MiYoo, mobil mame v kapse kazdej, ten me tady nezajima..

Radeji bych tu videl zkusenosti s OnionOS, pripadne kde sehnat nejaky zajimavy hry, ruzny navody atd :)
PhoneGuru
First Blood

Odeslat příspěvekod Sasakr 25. 10. 2023 11:51

SCobra píše:
Sasakr píše:Tak jestli to máš na konzole 5. generace a třeba tu PS1, tak jediný benefit vidím v poměru stran displeje. Ale zase... v jaké kvalitě naemuluješ tu PS1, když existují fantastické emulátory jako Duckstation, které z toho udělají úplně novou hru?

Jestli to fakt vydrží 7 hodin hraní, tak to nevěřím, že mobil vydrží.

Když budu emulovat 5th gen nebo PS1 v kvalitě, v které to běží na tom MiYoo, tak se mobil bude plácat na 5 % využití SOC. Amoled displej bude mít na třetině černé pruhy (protože 4:3) a s přiměřeným jasem to musí těch 7 hodin vydržet taky.
Sasakr
Sleepwalker

Další stránka