Krize herního věku

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod powlcz 19. 3. 2017 17:09

To je otázkou, za mě jsou nejlepší fps shooter žánry a to na konzolích není nejlepší. Příběh ani grafika mě nezajímá, důležitý je multiplayer a hratelnost.

Třeba teď má vyjít Brutal DooM mod v21, už každým dnem ;-) už se nemůžu dočkat
powlcz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 19. 3. 2017 18:46

Halo a COD má mizivé prodeje na PC proti konzolím, takže to asi nebude největší problém :D

Battlefield je na tom podobně.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod powlcz 19. 3. 2017 18:51

http://bf1stats.com/

Ajo, tak to jsem fakt nevěděl. OK už mlčím
powlcz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 19. 3. 2017 22:05

Vždyť je to postavené na hlavu.
Většina titulů co je na konzole je i na PC.
Třeba MS nyní zavádí cross platform taktiku, takže zbývá maximálně tak SONY.
Otázka je kolik lidí si koupí kvůli několika málo hrám (a to nemusí nutně chtít hrát všechny) krabici pod TV.
Opět je tu také fakt že to co je na konzole a PC je na PC ve vyšší kvalitě, plus zde máte možnost volby ovládání - krom gamepadu i klávesnice a myš.

Takže...ono to s těma hrama na konzole nebude tak žhavé, protože se to nakonec smrskává na Playstejšnu a Nintendo, ovšem opět - fakt budou všichni chtít hrát všechny hry co nejsou na PC z konzolí ?
Mně se třeba líbí Horizon Dawn. Kvůli grafice. Ale asi těžko půjdu a koupím si PS4, protože je pořád dost drahá. Možná kdyby základní verze stála 3 tisíce. Ale ona stojí něco kolem šesti. PRO by se mi líbilo, ale je za jedenáct a co na něm budu hrát ? Vždyť mám nové PC a čistě kvůli tomu horizonu ? Uncharted by mě nebavilo, stejně jako mě přestala bavit nová Lara poté co jsem nedoskočil na plošinku po sto padesátý...No, nejsem tak bohatý abych si kupoval konzoli kvůli několika málo hrám - a je jedno jesli za šestku nebo jedenáctku.

A takhle zcela jistě neuvažuji jen já.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 20. 3. 2017 01:03

"Kvůli několika málo hrám..."
ježíš to je vůůůl, prej "kaviárový tousty já rád" - hoďte na něj síť, je to blázen!
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod powlcz 20. 3. 2017 07:54

:D já jsem někde uprostřed. Xbox nechci kvůli zlatému členství abych si mohl zahrát online, na to M$ píchám. PS4 mi přijde OK, ale aktuálně nemámv TV. Do budoucna ale určitě uvažuju - člověk není jako na PC tolik vázaný komunitou, dám něco 30min a jdu od toho. Na PC člověk nevstane několik hodin a to už pro mne není. Takže ano, vím, že za více peněz dostanu méně, ale to je to co právě chci
Chronický Ujížděč na nevhodnostech
powlcz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod anorexienervozni 20. 3. 2017 09:25

To je blbost. :-]
anorexienervozni
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 20. 3. 2017 09:43

N.Marko píše:"Kvůli několika málo hrám..."
ježíš to je vůůůl, prej "kaviárový tousty já rád" - hoďte na něj síť, je to blázen!

Proc proboha? Neni tohle dost subjektivni nazor?

Mne na PS4 zajimal Until Dawn, U4, FF15 a v nejblizsi dobe novej Crash (a mozna TLOU2, ale to spis jen ze zvedavosti). Kvuli nim nema cenu konzoli kupovat a multiplatformovky si radeji zahraju v lepsi kvalite na PC.
Naposledy upravil Lo!Zza dne 20. 3. 2017 12:23, celkově upraveno 1
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod powlcz 20. 3. 2017 09:54

anorexienervozni píše:To je blbost. :-]

Zas tak velká blbost to není. I když souhlasím, že strávit několik hodin u konzole taky problém není. Oproti PC ale celkem jo, už jen proto, že nemáte klávesnici pro sociální kontakt
Chronický Ujížděč na nevhodnostech
powlcz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod anorexienervozni 20. 3. 2017 10:02

Jak to myslis klavesnici pro socialni kontakt? Mame headset s mikrofonem, pratele na chat a na share play, a provazanost se spoustou socialnich siti. ;-)
anorexienervozni
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Extremez 20. 3. 2017 11:40

Tak u PS4 musíš taky platit za online hraní, ale zas máš každej měsíc nějakou tu hru zdarma a hlavně celkem velký slevy na PS Storu, třeba minulej měsíc tam byl bundle Titanfallu 2 a BF1 za 1200, což je super
Extremez
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Geher61 20. 3. 2017 15:11

Tak ty hry zadarmo většinou nejsou žádnej zázrak, ale lepší něco než nic no. A ty slevy máš i na spousta portálech na PC taky.
Geher61
First Blood

Odeslat příspěvekod icotech852 21. 3. 2017 05:37

anorexienervozni píše:Co s tim maj co spolecnyho konzole? Stejne jako comp, konzole nabidly a porad nabizej skvely tituly.

Mozu za to iba a len konzole.V tom by problem nebol,ale problem nastal v tom,ze sa konzole miesaju do pc,vydavaju sa rovnake tituly pre konzoly a pre pc.Ta doba prisla ,ked vysiel skvelucky BF2 a na konzolach vysiel Battlefield 2: Modern Combat....a takto to malo i zostat,navzdy.

Ten kto vlastnil pc bol vzdy nejakym sposobom "geek".Bolo treba pc poskladat,nadstavit,spravovat.Pokial clovek pc zakupil,tak si musel vediet nainstalovat Windows,scanovat disk,poupratat ci defragmentovat atd...(pripadne to musel niekto spravit za spravcu pc)

Proste jenom vyvojari prisli na to, ze se asi lehky hry lip prodavaj a min propracovany lip vyrabej

pretoze to konzoloidna komunita kupovala.To mas ako s internetom.V roku 2000 sa po internete zvacsa pohyboval len ten,kto vedel narabat s pc.Dnes uz mas na internete aj 6-8 rocne decka,dochodcov,priblble zenske a tato komunita zivi facebook,instagram a podobne (je pravda,ze za to mozu hlavne telefony,tablety a notebooky).A co nastalo? Facebook nici zivoty...vdaka priblblej komunite.A podobne nici zivoty pcckarov aj priblbla konzolova a androidovo tabletova komunita :D pretoze sa tieto platformy zlucuju.Sorry,je to tak ;-)

Nevravim,ze na konzole nie su kvalitne tituly.TAK SI ICH SAKRA VYRABAJTE IBA NA KONZOLU A NIE NA PC ako to bolo aj v minulosti.Z tychto hier su len rychlokvasky a hratelnost clovek vidi v recenziach - 6 z 10.
forsaken...
icotech852
Killing Spree

Odeslat příspěvekod anorexienervozni 21. 3. 2017 08:27

Za co presne muzou konzole? A co je spatnyho na tom, ze hry vychazej multi-platformove? A nerikej mi, ze kvuli konzolim jsou hry jednodussi. Tys asi nikdy nemel NES nebo PS1. Driv byly hry tezsi, ale na vsech platformach.
anorexienervozni
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Extremez 21. 3. 2017 11:09

jako jo no, v posledních pár letech mi přijde už zbytečný i ty hry kupovat, je to vždycky jen 10% celé hry a zbylých 90% si musíš dokoupit v rámci DLCček, prostě rejžujou prachy.
Extremez
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka