od Marcel Kudlvasr 21. 12. 2016 18:38
Hai Doupáci pohrobci, nějak se Vám To Zvrhlo a Zvrtlo od Tématu, hej..., otočme List, bejvávalo Dobře...Když jsem zapltil za škatuli a otevřel, Srdce Pařana zaplesalo: komplet Hra, kterou mi nikdo neukrad, byla,,moje,,k tomu většinou čeština, Manuál i popis i třeba Story, a dal jsem si ju na regál, abych si ji Kdykoliv i po lettech mohl v Klídku dát, hej. a Pozor, NIKDO mi nekecal do Hraní i INSTALACE...Bejvávalo, teď Hru zaplattíš odneseš si účtenku s Numerem, a...jseš v per- deli, Hru nemáš a drahej Strím Ti do Toho kecá komplet a Robot na Tebe mluví Engliš a čekaj Tě, když jseš Tydýt Máca, různá překvápka, hehe,..akdyž nejseš IT, hej. A to samý u Batlenetu a UPLAY skončíš Kde... a pak si něco KUP, něco co Ti neříká Pane, Tož si Do JRC, po špatnejch zkušenostech s Herníma žralokama chodím jen Pokecat, či zobnout odpad za,,hubičku,,- když je bez Online instalace. Vono Kamarádi AAA Her, ani není nic ke Koupi a k pohodové Hře. To m je Ta Krize, samá akčňárna nacpaná do Všeho jinak by jim To moc Prachů nevydělalo! hej...A To je daleko Horší Zlodějna! - prodávat Numera místo plný škatule, jo naběh jsem si natěšeně jednou, na FUJKy ,,Fallouta,, 4, který již Falloutem není ani náhodou, přesto se ho snažím dohrát, když jsem si již od Duochodcovské Huby utrh a ukrad, tož ho někdy dohraju, že. Nelíběj se mi Kecy nabubřelejch Podnikatelů stylu stylu Pówl: kdo chce - Ten si vydělá dost HAHA! žiješ v šíleném TRHNI ČESKU!, to si chlapče přehnal a za tohle se na Herních webech dávali BAN Totál, Ježek asi uklízí,,Jabka... tahat na Herní scénu nějaký Kecy o Politice a Socialnu, já Ti Ty prachy poctivě vydělané přeji, ale vopováž se plácnout ještě tady Kecy! o sociálně slabších, prostě spousta Lidí má problema si vydělat, aby uživili Rodinu, na Důstojnej život za Fuul práci 8,5 hodiny To nedaj! Víš co je Důstojnej Plat za Poctivou práci nutnej pro Důstojnej život v Česku?! Asi ne, napiš mi ZPRÁVA, můžem pokračovat, ale Tady je To o Hrách, Hraní a Kompech atd.., prostě Drž PEC! a bav se jen o Hrách nebo Hraní, jinak víš co umí naštvanej Medvěd?! Zahraj si nějaké Pravé RPG a uvidíš...Vytočené Mácol...Brou. Doufám, že od Tebe nepříjde nic fajnově zabalenýho, jo pár Mladejm se To již, povedlo, ale vytahovat se na Tydýta Mácu?!, he To zvládne 8 - mi letej...
-- 21. 12. 2016 19:46 --
Drahej Póvle, jak trefná přezdífka, protože Ty Herní POVL jseš jen kvůli tomuhle a dalším narážkám i na DOUPĚ, TVRDĚ TADY NARAZÍŠ! TADY BEJVALA VŽDY herní POHODA! TO MI VĚŘ...TY PÓVLE:...,,
Re: Krize herního věku
takhle se dá argumentovat do nekonečna a stejně to tyhle vidláky co nemají ani na pořádný jídlo nijak nezmění. Ti stejně neplatí za žádný digitální obsah ať je dobrý nebo ne.
od powlcz
19. 12. 2016 11:37
Sekce: Konzole
Téma: Krize herního věku
Odpovědi: 108
Zobrazení: 1736
Poslední resumé, drahzej Powle, prudíš po celém SuperForu, když něco potřebuješ tak přilezeš s prosíkem a pak začneš prudit a urážet Kde KOHO, fakt skvěly, buď se zační chovatslušně i k Vidlákům, Sociálně slabším, k Tydýtům, viď Marceli, atd.T.J. k Lidem pod Tvou úroveň nebo opravdu Nazdar Bazar nejen Tady, ale na celém Foru, asi Ti To dělá dobře, někoho ponižovat a urážet všude , kde se objevíš, né , že by si někde neporadil, ale jakým stylem, říká Ti něco ETIKA, Slušnost, Kamarádství, My jsme Totiž tady Kamarádi a jinde taky, hej Ajťáku. vopovaž se mi odprásknout počítač jsem, Důchodce a Tydýt Máca, Brou a přemýšlej nad Sebou, kde je Ten Zahrabanej Pes v Tobě?!