Krize herního věku

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod powlcz 20. 12. 2016 10:23

Je to kopie. Ale podle místních tím nikomu neublížíte, jako když v samoobsluze ukradnete rohlík. Ale komu škodíte tím jedním rohlíkem? Prý také nikomu. Ale když těch rohlíků ukradnete celou bednu, tak už škodíte těm, kteří si jej nemůžou koupit (fyzicky prostě dojdou). Což ale v případě kopírování neplatí, takže v případně bedny kopií tím prý nikomu neškodíte.

Už chápate demagogii která stejně nemá žádné řešení?
Chronický Ujížděč na nevhodnostech
powlcz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 20. 12. 2016 11:25

A nechtěl by ses třeba radši naučit číst ty čtyřnásobku průměru? Se ani radši nebudu ptát za co :D
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 20. 12. 2016 23:30

powlcz píše:Ale když těch rohlíků ukradnete celou bednu, tak už škodíte těm, kteří si jej nemůžou koupit (fyzicky prostě dojdou).
Wtf? Škodíme jejich vlastníkovi. Snižujeme výši jeho bohatství. Potenciální kupci a jejich užitek jsou nám u (_!_)
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 21. 12. 2016 18:38

Hai Doupáci pohrobci, nějak se Vám To Zvrhlo a Zvrtlo od Tématu, hej..., otočme List, bejvávalo Dobře...Když jsem zapltil za škatuli a otevřel, Srdce Pařana zaplesalo: komplet Hra, kterou mi nikdo neukrad, byla,,moje,,k tomu většinou čeština, Manuál i popis i třeba Story, a dal jsem si ju na regál, abych si ji Kdykoliv i po lettech mohl v Klídku dát, hej. a Pozor, NIKDO mi nekecal do Hraní i INSTALACE...Bejvávalo, teď Hru zaplattíš odneseš si účtenku s Numerem, a...jseš v per- deli, Hru nemáš a drahej Strím Ti do Toho kecá komplet a Robot na Tebe mluví Engliš a čekaj Tě, když jseš Tydýt Máca, různá překvápka, hehe,..akdyž nejseš IT, hej. A to samý u Batlenetu a UPLAY skončíš Kde... a pak si něco KUP, něco co Ti neříká Pane, Tož si Do JRC, po špatnejch zkušenostech s Herníma žralokama chodím jen Pokecat, či zobnout odpad za,,hubičku,,- když je bez Online instalace. Vono Kamarádi AAA Her, ani není nic ke Koupi a k pohodové Hře. To m je Ta Krize, samá akčňárna nacpaná do Všeho jinak by jim To moc Prachů nevydělalo! hej...A To je daleko Horší Zlodějna! - prodávat Numera místo plný škatule, jo naběh jsem si natěšeně jednou, na FUJKy ,,Fallouta,, 4, který již Falloutem není ani náhodou, přesto se ho snažím dohrát, když jsem si již od Duochodcovské Huby utrh a ukrad, tož ho někdy dohraju, že. Nelíběj se mi Kecy nabubřelejch Podnikatelů stylu stylu Pówl: kdo chce - Ten si vydělá dost HAHA! žiješ v šíleném TRHNI ČESKU!, to si chlapče přehnal a za tohle se na Herních webech dávali BAN Totál, Ježek asi uklízí,,Jabka... tahat na Herní scénu nějaký Kecy o Politice a Socialnu, já Ti Ty prachy poctivě vydělané přeji, ale vopováž se plácnout ještě tady Kecy! o sociálně slabších, prostě spousta Lidí má problema si vydělat, aby uživili Rodinu, na Důstojnej život za Fuul práci 8,5 hodiny To nedaj! Víš co je Důstojnej Plat za Poctivou práci nutnej pro Důstojnej život v Česku?! Asi ne, napiš mi ZPRÁVA, můžem pokračovat, ale Tady je To o Hrách, Hraní a Kompech atd.., prostě Drž PEC! a bav se jen o Hrách nebo Hraní, jinak víš co umí naštvanej Medvěd?! Zahraj si nějaké Pravé RPG a uvidíš...Vytočené Mácol...Brou. Doufám, že od Tebe nepříjde nic fajnově zabalenýho, jo pár Mladejm se To již, povedlo, ale vytahovat se na Tydýta Mácu?!, he To zvládne 8 - mi letej...

-- 21. 12. 2016 19:46 --

Drahej Póvle, jak trefná přezdífka, protože Ty Herní POVL jseš jen kvůli tomuhle a dalším narážkám i na DOUPĚ, TVRDĚ TADY NARAZÍŠ! TADY BEJVALA VŽDY herní POHODA! TO MI VĚŘ...TY PÓVLE:...,,
Re: Krize herního věku
takhle se dá argumentovat do nekonečna a stejně to tyhle vidláky co nemají ani na pořádný jídlo nijak nezmění. Ti stejně neplatí za žádný digitální obsah ať je dobrý nebo ne.

od powlcz
19. 12. 2016 11:37

Sekce: Konzole
Téma: Krize herního věku
Odpovědi: 108
Zobrazení: 1736
Poslední resumé, drahzej Powle, prudíš po celém SuperForu, když něco potřebuješ tak přilezeš s prosíkem a pak začneš prudit a urážet Kde KOHO, fakt skvěly, buď se zační chovatslušně i k Vidlákům, Sociálně slabším, k Tydýtům, viď Marceli, atd.T.J. k Lidem pod Tvou úroveň nebo opravdu Nazdar Bazar nejen Tady, ale na celém Foru, asi Ti To dělá dobře, někoho ponižovat a urážet všude , kde se objevíš, né , že by si někde neporadil, ale jakým stylem, říká Ti něco ETIKA, Slušnost, Kamarádství, My jsme Totiž tady Kamarádi a jinde taky, hej Ajťáku. vopovaž se mi odprásknout počítač jsem, Důchodce a Tydýt Máca, Brou a přemýšlej nad Sebou, kde je Ten Zahrabanej Pes v Tobě?!
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod Sasakr 21. 12. 2016 22:41

Marceli, víš, že tě tu respektujeme, ale tohle je veřejné fórum a powl tady může psát cokoliv, co není v rozporu s pravidly fóra. Tobě se to může nelíbit, můžeš mu oponovat, můžeš to nečíst, ale diktovat mu, co má nebo nemá dělat, to nemůžeš. Resp. můžeš, ale je to tvoje vizitka, a to ne moc dobrá.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Jonas41 22. 12. 2016 08:35

Konečně to řekl někdo normálně :D díky Marceli :D
Jonas41
First Blood

Odeslat příspěvekod powlcz 22. 12. 2016 12:38

Marcel Kudlvasr píše: přemýšlej nad Sebou, kde je Ten Zahrabanej Pes v Tobě?!

Úplně jednoduše. Tohle fórum má do komunity slušných, rozumných, normálních a navzájem se respektujících lidí daleko. S takovými jednám slušně a s respektem tak, jak se chová i druhá strana. I když Vám to asi nepřipadá, jedná se o anonymní veřejné fórum (protože ale asi žijete pouze v internetovém světě, zamlžuje se Vám nadhled na věc - a nemáte na výběr, internetová fóra jsou pro Vás vším (ztratíte reputaci - nejste nic))

Pokud se Vás dotklo tvrzení, že existuje velká skupina lidí, která do SOFTWARE neinvestuje ani korunu - vidláci co nemají ani na pořádný jídlo; je mi to líto. Nemyslel jsem tím konkrétní osobu, nebo skupinu obyvatel. Tedy ani Vás?

Sám takových několik desítek lidí osobně znám. Ale znám i ty, kteří v životě nic nezkopírovali. Do dnes kupují třeba filmová a hudební DVD.

Dneska nejsme za socíku abych se bál cokoli říct a bral na někoho - ještě k tomu na neplaceném anonymním fóru ohledy (viz kopie není krádež, což samozřejmě je). Vítejte v realitě.
Chronický Ujížděč na nevhodnostech
powlcz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 22. 12. 2016 12:47

Drahej Sasakře, To sis dovolil fakt Moc, Ty ten Pówl ještě Hájíš, víš že je kyber ŠIKANA treestný čin?! A ty jeho výpady jsou tohohle Ranku! Takže Tobě to neirituje, takovýhle Kecy a napadání, no Tak to čumím, Proto To Česko takhle teď vypadá, Ty co jsou ,,za vodou,, i Ty co nejsou, maj strčenou Hlavu do Písku jak za Komanče, rozhlédn i se přes Vánoce, rád bych na Fóru v NY potkal Sasakra go jsem znal, Díky za pochopení STarecee a jukni se na všechno co Tady na Super Fóru, napsal, ve všech rubrikách...a Potom Mluv, hlavně o Sockách atd...Já jsem taky Socka i když Malounář, hehe, Maestro Jan Werich,,Šaty dělaj člověka a další nesmrtelný písničky se hoděj , když se nad Českem zatahují Mračna jako Jarek Nohavica atd.
,,veřejné fórum a powl tady může psát cokoliv, co není v rozporu s pravidly fóra. Tobě se to může nelíbit, můžeš mu oponovat, můžeš to nečíst, ale diktovat mu, co má nebo nemá dělat, to nemůžeš. Resp. můžeš, ale je to tvoje vizitka, a to ne moc dobrá...,,Chceš říct, že urážky Socek - Vidláci atd...je povoleno, a neuctivé chování taky?! Když To Tobě a podobným nevadí, Váš Problem, Tož máš Sasakře po žížalkách.

-- 22. 12. 2016 13:55 --

Drahej POWLECZ, Jo je To Tvůj problem, já Tě tady celýho čet...no coment, přesto Ti Děkuji za fajn odpověď, hehe, kdyby si Stihnul prožít To co já, tak by si neměl Kecy o ,,o LIDECH tady a člověku ve Světě Netu,, kterej nic o Reálu neví, tož další narážka, no přemejšlej o Sobě o Vánocích přeji Ti je fajnové...Tulák Máca, na Cestě Dobra, Pod Modrou Oblohou.P.Z. o Vidlákách si mluvil konkrétně...hej. Dokonce si Urazil a zdrbnul, všechna Společenstva Kamarádů tady na SF hned v 1. Větě?!
Naposledy upravil Marcel Kudlvasr dne 22. 12. 2016 13:06, celkově upraveno 2
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod tdjohn 22. 12. 2016 12:56

powlcz píše:Sám takových několik desítek lidí osobně znám. Ale znám i ty, kteří v životě nic nezkopírovali. Do dnes kupují třeba filmová a hudební DVD.

viz kopie není krádež, což samozřejmě je

Určitě :D ROFL. Tak a ještě tu o Karkulce.

Musíš být asi hodně hloupý, pokud jsi zatím nepochopil, proč to není krádež. Ale třeba to ještě rozlouskneme.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 22. 12. 2016 12:58

HAI Jonasi, díky Ti za Opatěru, no ve Stáří, jsem již lecos překous, hej, Tvůj Tulák Máca, přeji Naplno Prožité Vánoce i Všem,,Hravejm,,
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 22. 12. 2016 14:02

Hai Sasakřee, četl jsi Ty Pravidla SF, tož si je přečti a Ty POWLE taky...Máca
Nepište příspěvky, které jsou vulgární nebo které mohou někoho urazit či ponížit. Ani vám by se nelíbilo, kdyby se někdo takto vyjadřoval na vaši adresu.
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod powlcz 22. 12. 2016 15:15

Zase to nepřehánějte. Pokud se Vás cokoliv takto dotkne, co napíše nějaký stupidní anonym na internetu jako já, neměl byste pravděpodobně být vůbec připojený k internetu.

S úctou, sbohem.

Edit: už to chápu, tady Vám jde o forum doupe.cz - tomu rozumím, nechtěl jsem tu nikoho z místních štamgastů urážet, musíte pochopit, že je ale součástí superfora. Diskuze se rozjela směrem že kopírovat a crackovat hry je v pořádku. Na seriózních forách o hrách by dotyčný vyfasoval minimálně několikadenní BAN. Pokud tuto myšlenku podporujete také (což jste ale nevyjádřil) pak se opravdu nemáme o čem bavit.
powlcz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 22. 12. 2016 23:01

Marceli, jak píše powl, jestli v tvým věku tě dokáže ***** anonymní příspěvek na netu, co ani není adresnej, tak je to divný :-D

A vůbec, doporučuju přestat řešit, co dělají ostatní lidi. Ulehčíš si život.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod rodierczuk2 25. 12. 2016 02:22

Co tu resite za sracky proboha :DD

Podle me, by mel clovek kupovat hry ktere ho bavi. Tzn neco sosnes, chytlo te to.. tak to smaz a kup legal. Zahrejete te to na dusi, a skutecne to funguje - kdyz nekdo udela gamesku kterou mas rad.. a dostanou dost penez, tak samozrejme udelaj dalsi gamesku kterou budes mit rad.
Kdo warezi, sere si do hnizda. Reze si vetev pod nohama.
rodierczuk2
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 9. 2. 2017 16:40

To je divný...

„Zaklínače 3 jsme vydali bez jakékoliv protipirátské ochrany. Od prvního dne jste si proto titul mohli stáhnout z (distribuce) GOG a dát to kamarádovi na flash disku. A stejně jsme prodali okolo 10 milionů kusů na všech třech platformách. Jenže pirátství nebylo důležité, nemůžeme totiž lidi nutit, aby si hry kupovali. Můžeme se je pouze pokoušet přesvědčit,“ prohlásil Marcin Iwiński, spoluzakladatel CD Projektu Red i GOGu.
Zdroj: http://bonusweb.idnes.cz/cd-projekt-red ... ovinky_anb
tdjohn
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka