Jaké hdmi k ps4

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod DrayDea 12. 9. 2014 15:18

Zdravím
Chtěl bych se zeptat jaké hdmi koupít k ps4 jsem ochoten zaplatit i 2 tisíce koukal jsem se po tomhle http://www.czc.cz/audioquest-slinky-hdm ... o72mr9tc7d ,ale moc tomu nerozumím.
Za všechny rady budu rád děkuji předem
DrayDea
First Blood

Odeslat příspěvekod evlo 12. 9. 2014 16:33

Naprosto nejlepsi bude normalni kabel splnujici specifikaci 1.4. Napr. "znacky" premiumcord.
evlo
Killing Spree

Odeslat příspěvekod DrayDea 12. 9. 2014 17:23

Zdravím ja bych už chtěl spíš nějaký lepší kabel do budoucna ,aby mohl na tv zapojit notebook a běžel by bez problému protože teď co mam za hdmi tak se to docela zadrhává,někde jsem četl že nejlepší je zlatý hdmi takže bych se docela přikláněl k nějaké dražší ale lepší značky hdmi
DrayDea
First Blood

Odeslat příspěvekod N.Marko 12. 9. 2014 20:42

Ze zkušenosti vím, že to je jen tahání peněz z lidí. Opravdu stačí jaýkoliv noname kabel. Jen musí splňovat specifikace a je to.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod evlo 12. 9. 2014 21:11

Ja bych jeste doplnil, ze nonema kabely kolem stovky byvaji v realnem pouziti mene problemove nez super duper drahe kabely.
evlo
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 12. 9. 2014 21:38

Jestli se ti hry zadrhávají, tak to fakt není kabelem...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod DrayDea 13. 9. 2014 11:59

Zdravím hry většinou jdou plynule ,ale zkoušel jsem půjčený hdmi od kamaráda a ps šlo úplně jinak něž s kablem který mám ( používám hdmi které bylo přiložená k ps4) takže mi poradil at koupím lepší kabel abych měl lepší požitek z hraní,o peníze mi nejde,takže mi nevadí když to bude dražší ,ale muší to být efektivnější.
DrayDea
First Blood

Odeslat příspěvekod Zafata 13. 9. 2014 13:09

Kabel Hdmi k PS4 je opravdu sunt, ale bohate ti staci neco s pozlacenymi konektory do 300kc a to uz ho i tak preplatis.
Treba toto http://www.alza.cz/hdmi-v1-4-propojovac ... 219645.htm

Podle me ti, ale bohate staci toto http://www.alza.cz/hdmi-v1-4-hdmi-m-hdm ... 161695.htm
Zafata
First Blood

Odeslat příspěvekod Butcha 13. 9. 2014 13:45

Rozdíly v obraze jsou téměř nulové. Vem jakékoliv hdmi splňující specifikace, doporučuji aby mělo pozlacené konektory. Rozdíl mezi levnějším a dražším hdmi kabelem je především v kvalitě zvuku. Odzkoušeno ve studiu na vlastní uši.
Butcha
First Blood

Odeslat příspěvekod DrayDea 13. 9. 2014 14:44

To jsem chtěl slyšet mockrát děkuji za pomoct a za rady nejspíš určitě jeden z těch dvou kablu co jsi posílal vezmu jen je musím odzkoušet takže jestli někdo chce něco doplnit tak muže a jestli už to je vše tak žádam o lock a znovu děkuji všem co jsi našli čas mi pomoct
DrayDea
First Blood

Odeslat příspěvekod evlo 18. 9. 2014 11:41

Butcha píše:Rozdíly v obraze jsou téměř nulové. Vem jakékoliv hdmi splňující specifikace, doporučuji aby mělo pozlacené konektory. Rozdíl mezi levnějším a dražším hdmi kabelem je především v kvalitě zvuku. Odzkoušeno ve studiu na vlastní uši.

Zvuk - Mozne to je, ale neverim tomu.
evlo
Killing Spree