TOP10 her podle doupáků

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod StefiCZ 10. 9. 2013 12:03

Co jsem ale četl, tak jsou s tím právě strašný problémy, protože musíš někde savy ukládat přes cloud a to prej není nic jednoduchýho.. no aspoň tak :D Tohle tam myslím vůbec neměli cpát, samozřejmně má každej možnost výběru, to jo. Ale myslím, že většina lidí ( dnes už pravděpodobně i já ) místo několikahoinovýho grindění dá přednost dvoum klikům myší..
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Chumbaba 10. 9. 2013 12:10

Stefi: Je to individuální. Jsou lidi, co i dneska bez problémů hrají staré VGA hry nebo aktuální pixelové hry. Já osobně jsem dneska schopný hrát staré VGA hry, pokud jsem je hrál tehdy, když byly nové (jsem prostě zvyklý na to, jak vypadají). Ale když zkouším hrát klasiku, která mi před 15 lety utekla, většinou už to nedokážu, musím se do hraní nutit a nakonec dám přednost nějaké aktuální pecce.
Chumbaba
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 10. 9. 2013 12:14

Je to tim, ze uz si nemuzu dovolit sedet 3 hodiny u jednoho bosse. Uz jsem proste zpohodlnel. Nejde tak ani o grafiku, ale spis o to, ze driv byly hry podstatne tezsi a nehraly se samy jako dneska.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod N.Marko 10. 9. 2013 14:24

Co se grindování u FF7 týče - obecně bych řekl, že ta hra je stavěná tak, že když už dojdete k nějakému bossovi, máte na něj level a dá se sejmout v pohodě - jen to občas chce trochu popřemýšlet. Hustota náhodných soubojů to tak prostě zařídí a než někam dojdete, jste obecně řečeno připraveni a netřeba se snažit být nějak extra silnější. Grinduje se většinou jen když to chceš dát na jistotu, nebo chceš polevelovat materie. Asi minulý rok jsem FF7 hrál znovu a dal jsem ji pod 40 hodin, vyhýbal jsem se sidequestům, nehledal jsem speciální materie, proběhl jsem všechno jen tak zběžně a neměl jsem problém - na druhou stranu kdybych se chtěl postavit Ruby Weapon, tak krutě pohořím, ale faktem je, že abyste porazili posledního bosse, prostě nemusíte mít lvl 99-
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod StefiCZ 10. 9. 2013 15:03

¨N.Marko píše:Co se grindování u FF7 týče - obecně bych řekl, že ta hra je stavěná tak, že když už dojdete k nějakému bossovi, máte na něj level a dá se sejmout v pohodě - jen to občas chce trochu popřemýšlet.

Jo, tak to vykládej Sephirotovi.. a nebo té svini v sejfu když chceš získat Vincenta do party.. i když ten je volitelnej, takže..
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Chumbaba 10. 9. 2013 15:22

Souhlasím s N. Markem. Když jsem hrál poprvé FF7 (tj. hned jak vyšla na PC), vývoj postav jsem vůbec neřešil, hrál jsem to jako takovou zvláštní adventuru přerušovanou souboji. Dohrál jsem to po 40 hodinách, jasně, že jsem mockrát umřel na bossech, ale dalo se to v pohodě dohrát. Vlastně jsem napoprvé vůbec nechápal, že je to RPG (protože jsem tehdy ještě žil v zastydlém domnění, že "árpídží je jedině baldur").
Chumbaba
Killing Spree

Odeslat příspěvekod flash789 10. 9. 2013 15:50

Dohrat FF7 bez zabiti ruby a emerald je jako kdybych to nehral vůbec:)
Uz je to davno co jsem ji dohral naposled, ale vždy jsem se snazil z te hry vytezit maximum, takze jen tak to proběhnout u me neprichazelo vůbec v úvahu. Porad si rikam ze bych si to mel zase zahrat, ale tak nejak ne a ne se k tomu dokopat. Hmm, tak se nam z tech zebřičku pomalu stava diskuze o FF7, co?:)

PS: lidi se snazi udelat skutecky HD remake, zkousel jsme to ale tak nejak nevim, zas tak uzasny to není.
http://www.youtube.com/watch?v=8e18Ay2kJE4
Podle mě, když nějakej japonec, co programoval FF13 vidí třeba Dragon Age, tak musí umřít smíchy.
flash789
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 10. 9. 2013 16:41

Tak já to hrál už asi po deváté, nebo po desáté, takže jsem řešil jenom příběh. Mám jiné savy, na kterých mám nějakých 95% materií a tak dále.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 11. 9. 2013 00:12

Chumbaba píše:PC: PC, neblbni, já jsem ten třetí z RU "když jsme byli tři". Slavné to časy.

DAVE: Dík. Wizardry 7 bych ale bez pomoci nedohrál, informace jsem sháněl porůznu (internet neexistoval, návody v časopisech ještě nebyly). Nakonec jsem v zoufalství napsal dopis do Score a oni mi poradili, jak naklikat nějaké runy na Isle of Crypts. 11 měsíců v tahu jsem nehrál nic jiného, nádhera.

A neměl jsi tehdy jiný nick ve hře ? Namtaru ? Někdy si říkám jestli to nemám zase zkusit, dávno je to zdarma...a ten středověk za to stál... Jo, a zapoměl jsem - striptease :))))

Krásná hra no...
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod muftu 17. 9. 2013 22:32

moje top 10.
1. Heroes of Might and Magic 2
2. Warcraft 2
3. Legend of Zelda: Skyward Sword
4. Pikmin 3
5. Starcraft
6. Diablo 2
7. Grand Theft Auto: San Andreas
8. Need for Speed 2
9. Persona 4 Golden
10. Legend of Zelda: Ocarina of Time
X360, Xbox, PS3, PS 2, Wii U, Wii, GC, N64, SNES, Sega DC, Sega MD, 3DS XL, 3DS, GBC, GBA SP, GB Micro, GB, PSV, PSP
muftu
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mahorero 18. 9. 2013 00:06

2muftu:Moc zajímavá sestava i žánrově.

Zelda je jasná věc, ať už jakákoliv.) Z těch "velkých" jsem hrál snad každou. Co díl/příběh, hrdinská výprava to zážitek a i vzhledem k tomu, že jsem každý díl hrál delší čas, tak s tím mám spojený i osobní snění, denního dění.)

Pikmini ... úžasná věc! "moderní" doby, posledních let.

tsííí kráááso Diablo, mnoho let na téhle hře, prostě nejvíc. Zážitků mraky času, co víc k tomu dodat.

Warcraft jsem jen tak letmo minul... určitě by si zasloužil víc času.

Mě nejvíc vzal asi poslední dobrej díl Underground 2

Na GTA mám obecně málo času, ale věřim, že by mě to vzalo...
Skládám O*R*I*G*A*M*I* jedním prstem \^_^/´
Mahorero
Killing Spree

Předchozí stránka