Zdravim, rozhodl jsem se take prispet. Berte prosim v potaz, ze jsem dosti mlady, takze muj vyber se muze lisit.
1) Mafia - pro me nejlepsi hra, jakou jsem hral. To prostredi a pribeh doplneny ceskym dabingem, na to se neda zapomenout.
2) GTA Vice City - u teto hry jsem stravil nejvice casu. Dodnes je to muj nejoblibenejsi dil serie. Planuji take si tuto hru koupit a dohrat na tabletu

3) Posel Smrti - bohuzel tuto hru jsem hral s navodem, ktery vsak nevyzrazoval pribeh, tudiz jsem si pribeh paradne uzil.
4) Assassin's Creed 2/Brotherhood - zamerne davam tyto dva dily na stejnou pozici, protoze oba dva dily mam velmi rad. Silny pribeh se skvelou dobou, obe hry jsem dobral asi 3x, dokonce jednou i s Italskym dabingem

5) Half Life - sice pro moji vekovou kategorii je to dost old school, ale tyto hry jsou jedny z nejlepsich.
6) Skyrim - jedna z tech novych, modernich her. Sice nema nijak silny pribeh, ale prostredi a moznosti hry to vynahrazuji.
7) Call of Duty Modern Warfare 2 - moje prvni CoD, proto mi asi tolik prirostlo k srdci.

Zaklinac - nekdo si mozna rika, proc je Zaklinac az na 8. miste kdyz pred nim jsou "horsi" hry. Duvod je ten, ze ta hra je neuveritelne dlouha a take pomerne slozita. Nicmene hodne zabavna. Myslim si ze dnes bych ji urcite dohral, ale drive zkratka ne.
9) Minecraft - hra kterou jedni zboznuji a druzi nenavidi. Bohuzel to co z teto hry udelala komunita "deti" a tech co nataci videa na YouTube je hnus. Nicmene se jedna o zabavnou hru, kde clovek muze zavzpominat na "detstvi" kdy si hral s legem. Je to zaroven velmi uklidnujici, jen tak si stavet nebo kopat. Samozrejme po case prijde stereotyp.
10) Assassin's Creed - prvni dil teto serie. Velmi se mi na ni libil CZ dabing. Skoda jen ze mise byly hodne stereotypni. Nicmene to byla velmi kvalitni hra.
Tak tohle byla moje top 10. Vsechny hry jsem hral na PC. Casto zde ctu na prvnich mistech Final Fantasy 7. To je ta hra opravdu tak skvela? Pokud dobre hadam tak je asi jen pro PS2. Pokud by bylo i pro PC tak by to bylo super, ale myslim, ze Final Fantasy je PS serie.