1, Final Fantasy VII (Psone) - pro svůj příběh, skělou hratelnost a úžasnej soundrack, do dnes pro mě možná ta úplně nejlepší hra vůbec
2, The Legend of Zelda: Skyward Sword (Wii) - precizní ovládání s wiimotem, dokonalá hratelnost, konečně rámci série slušnej příběh a pravděpodobně minimálně pro mě ten nejlepší orchestrální soundtrack vůbec
3, Xenoblade: Chronicles (Wii) - po letech zase jRPG u kterého člověk může prosedět noci a vůbec mu to nebude vadit

4, Super Mario Bros. (NES) - pravděpodobně moje první plošinovka a hra vůbec, esence hratelnosti a dokonalýho ovládání, jen škoda, že jsem ji dohrál teprve pár let zpátky
5, Mafia (PC) - po prvé jsem si ve hře zamiloval českej dabing, úžasně propracovaný město, pohlcující děj a vůbec celou hru
6, Persona 4: Golden (PSV) - maximální závislost, denně propařený hodiny a hodiny + jeden zničenej školní semestr.. nějak nemám moc víc co dodat

7, God of War 3 (Ps3) - button mashery sice moc nevyhledávám ale tohle jsem si užil od začátku až do konce, plus to byla po nějaké době hra, která mě opět přivedla ke konzolovýmu hraní
8, Metal Gear Solid 4 (Ps3) - žádnou hru jsem pravděpodobně "neprožil" tak jako MGS4
9, Resident Evil 4 (Ps2) - sice obrovský odklon od survivalu ale pro mě je 4ka pořád ta nej ze série, maximálně jsem si ji užil a v blízké době si ji pravděpodobně dám znovu
10, Shadow of the Colossus (Ps2) - úžasný dílko a dokonalá tečka za historií Ps2ky
Platforma za názvem hry, je vždycky ta, na které jsem danou hru hrál, dost velká část her se totiž platformu od platformy liší. Jinak seznam nemám nijak seřazenej, prostě mých TOP10, na dost her se sice nedostalo a některýma si nejsem úplně jistej ale už se mi s tím hýbat nechce..