Xbox One

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 1. 12. 2013 16:31

Že vy se s ním ještě bavíte. Však to on od vás čeká, že se s ním budete hádat a on se bude smát. To, že to nemá v hlavě v pořádku je myslím všem jasné, tak ho raději ignorujte a bude klid.
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod tdjohn 1. 12. 2013 16:35

Právě já to v pořádku mám, ale dřív tu bývala lepší sestava lidí. Všichni trochu s rozumeme už dávno utekli a já tu zůstal sám :D Snažím se něco normálně řešit, ale když většina lidí neumí číst a na to mi argumentuje, že k jeho práci to není potřeba, tak pak nevím. Ten tvůj koment u GTA V také mluvil sám za sebe, ale držel jsem se a nic jsem tam nenapsal! I když jsem chtěl, protože větší nesmysl jsem tu dlouho neviděl. Snažím se! :D
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 1. 12. 2013 16:44

Někdo to tady moderuje, proč to prostě nepromažete?? Dost příspěvků tu nemá nic společného s XO
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 1. 12. 2013 16:48

:shock:
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 1. 12. 2013 16:52

tdjohn: Když jsem ti na Remote Play dal citaci, kterou jsi chtěl, tak jsi na ní nijak nereagoval... A v další diskusi jsi pokračoval v blábolení o tom, že Remote Play nefunguje. Takže v hlavě v pořádku to tu nemáš evidentně ty a akorát tě baví provokovat.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 1. 12. 2013 16:55

To byl stejný důvod jako u PSK. Na první pohled to byl blábol. Kdybys to celé četl, tak bys to věděl. Si pak říkám, jestli tu má cenu cokoli psát. Na druhou stranu občas je tu s někým i sranda. Třeba jako dnes :D
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 1. 12. 2013 17:00

Ne, byla to citace z článku, která dokazuje, že jsi debil a akorát tu provokuješ.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 1. 12. 2013 17:02

To akorát dokazuje, že neumíš číst. Máš tu i kolegu, takže si asi budete rozumět.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 1. 12. 2013 17:06

Tak schválně, kde se tam píše, že obecně nefunguje? :)
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 1. 12. 2013 17:09

Třeba:
The hardware encoders and surrounding pipelines built into both Xbox One and PlayStation 4 seem to be less sophisticated - absolutely fine for the clip-sharing and live-streaming functions they were primarily designed for, but with results falling short for ultra-low latency real-time transmission that Vita Remote Play demands for optimal performance.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 1. 12. 2013 17:16

Nedosahování optimálního výkonu neznamená, že to nefunguje ;-) Což ostatně dokazuje právě ta věta, kterou jsem citoval já.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 1. 12. 2013 17:20

Přesně tak, takže to nefunguje, ale pro casual hráče je to v pohodě. Na tohle chce Sony lákat? S podobnou odezvou to už mohlo mít PS3, ale pokud to nechtěli kvůli odezvě udělat, tak to alespoň mohli vylepšit. Takže buď je to teď k ničemu a navždy bude a nebo to Sony neumí a časem to vylepší. Což nikde nikdo neřekl, ale oznámil se cool bundle za plno peněz. Nintendo by s podobnou odezvou rozcupovali, ale u PS4 to zřejmě nevadí. Je to doplňková funkce, to beru, ale je to celé podvod v současném stavu.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod sega.maniac 1. 12. 2013 17:38

Delate, jako by se tady dalo o necem bavit, pise sem pet a pul lidi a z toho Xbox nezajima nikoho, pak jeste par Nintendistu (ale skutecne jen par) v tematech o Nintendu plus hrstka nadsencu cekajici na PS4. Tot vse. Nejake banovani ci offtopic pusobi vzhledem ke stavu fora pomerne smesne. Doupe je uz jen stinem toho co byvalo v dobach startu X360/PS3. Si schvalne najedte na prvni stranky hlavnich topicu. Osobne uz mnohdy nevidim ani duvod sem vubec neco davat a to ze jsem to drive delal pomerne rad.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 1. 12. 2013 17:38

tdjohn: Jistě, že je to pro casualy :) Co bys s tím chtěl dělat? GTA V nebo multiplayer v CoD přes to hrát nepůjde, ale něco jako Flower nebo Journey nebo co já vím, na 10 minut (třeba přes reklamu v televizi) pustit AC4 by neměl být problém ani teď.

sega: Jestli půjde všechno podle plánu, tak budu mít X360 k Vánocům :) Akorá na něj mám jen Forzu (od dvojky) a PGR...
Ze začátku jsme mimochodem byli všichni studenti a mohli jsme hrát celý dny... To už je teď trochu mimo :)
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 1. 12. 2013 17:50

To si fakt budeš k té sbírce pořizovat ještě další?

To už skoro vychází na každou hru jiný procesor. "Tenhle mě počítá Forzu, tenhle zas GoW, a tady ten Tekken3". :)
_DAVE_
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka