Xbox One

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod sega.maniac 1. 12. 2013 15:04

jakych 420p?
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 1. 12. 2013 15:05

sega: MP mě nezajímá :)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 1. 12. 2013 15:41

sega: tdjohna rozlišení nezajímá. 60fps, to je to důležité... tedy kromě GTA5, tam to nevadí :)
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 1. 12. 2013 15:44

Nj, to čtení. Pak se mi divte, že nechci vzdělávat kohokoli zadarmo. U některých je to prostě škoda.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 1. 12. 2013 15:50

Na to aby jsi mohl někoho vzdělávat, musíš mít nejdřív něco v hlavě. Doporučuje se něco kvalitnějšího než seno, nebo sláma.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 1. 12. 2013 15:51

Vidíš, zase chyba čtení. Myslel jsem to tak, že většina lidí stejně nic pořádného dělat nebude, tak jim stačí jen pár tříd základky. To může klidně platit i stát. Zbytek je vyhazováním peněz, tady na fóru máš důkazy.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 1. 12. 2013 15:54

adopr*ele - je to tady zase.
Ty sám jsi nejlepším důkazem, že některým lidem by se nemělo dostávat ŽÁDNÉHO vzdělání.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 1. 12. 2013 15:55

Aha a proto děláš, co děláš a já dělám, co dělám? Realita říká opak, kámo :D
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 1. 12. 2013 15:57

Jo kámo, ale já makám za 30K čistého měsíčně. Tolik k realitě ;)
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod beat 1. 12. 2013 15:59

tdjohn by měl dostat BAN za spamování. Je to podobný případ jako kdysi na "garáži" uživatel s nickem "osobně". Jen tdjohn má menší znalosti..

Jeho arogance a směřování každého threadu k offtopicu je zcela evidentní a mělo by se to řešit.
Vtipné to přestalo být před půl rokem...

EDIT: Smutné je, že člověk s tak nízkou znalostí úplně všeho má tak veliké ego. Ale to dělá ta doba..bude hůř.
Naposledy upravil beat dne 1. 12. 2013 16:02, celkově upraveno 2
Nic není dokonalé.
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 1. 12. 2013 16:00

Před půlrokem měl aspoň světlé chvilky, kdy se s ním dalo mluvit. Teď už vůbec.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 1. 12. 2013 16:00

Nejde o to za kolik, ale co. Myslíš, že na to tři třídy základky nestačej?

-- 1. 12. 2013 16:02 --

beat píše:Jeho arogance a směřování každého threadu k offtopicu je zcela evidentní a mělo by se to řešit.
Vtipné to přestalo být před půl rokem...

Ano, mně nikdy offtopic nevadil. Pokud někomu vadí, tak ho nemusím dělat a můžu být jinde. Diskuse je diskuse a ty staré vlákna stejně už nikdo nikdy číst nebude.

-- 1. 12. 2013 16:03 --

SCobra píše:Před půlrokem měl aspoň světlé chvilky, kdy se s ním dalo mluvit. Teď už vůbec.

Pořád se dá, ale nesmíš psát věci, které jsou "divné" :D
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 1. 12. 2013 16:03

Lepší brát jako uklízečka 30k čistýho, než jako profesor na univerzitě 15k čistýho...
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 1. 12. 2013 16:05

Že sis ty léky nevzal? Jakou to má souvislost? Peníze tady nehrajou roli. To bych také mohl říkat, že jsem v ČR a mám víc. No a? Šlo mi o náklady na vzdělávání zdarma a jeho efektivitu.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 1. 12. 2013 16:05

A to jsem nepočítal dýška. :)
N.Marko
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka