muftu: Pozeral som prvých 10 minút, viac som nevydržal, tí ľudia mi lezú na nervy, tak som to potom len preklikal. Neviem ako ty, ale ja som z toho úplne vycítil, že ho chcú zhodiť. Ale bolo zábavné, keď zisťovali, ako posúvať obrazovky.

Každopádne Xbox rozumie dobre aj moju stredoeurópsku československú angličtinu. Keď ju teda "počuje." A v tom by som skôr videl problém - tie mikrofóny pre hlasové ovládanie mi prídu málo citlivé - niekedy treba kričať. Ale teoreticky toto môže byť problém firmvéru.
Ďalej som pochopil, že mali problém s tým, že pre začatie pohybového ovládania treba Kinectu ukázať nepohyblivú ruku s otvorenou dlaňou. Áno treba, a to je jedine dobre. Ako inak by chceli urobiť, aby kurzor nezačal náhodne poskakovať po obrazovke kedykoľvek, keď okolo prejde nejaký človek, ktorému vidno ruku?
Ďalší "problém" - prihlasovanie a rozoznávanie ľudí. Áno, to na videu zjavne nefungovalo, ale mne to funguje stále. Prídeš do miestnosti, Kinect ťa uvidí - do polsekundy sa ti pozdraví. Odídeš z miestnosti, do polsekundy ťa odhlasí. Odídu z miestnosti všetci, obraz zošedne. Vymeníš si gamepad s protihráčom pri splitscreene uprostred hry - okamžite ovládaš správneho hráča. Odtestované pri piatich ľuďoch v miestnosti. Takže tu neviem, prečo im to nefičalo.
Mican: Vyskúšam hneď, keď sa mi bude dať.