Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
Mican píše:Na co tři ovladače? Jedním zapneš televizi, XBox zapneš joypadem (tomu bys stejně neuniknul) a to je celé! Televize se na správný HDMI vstup přepne sama, pokud není úplně blbá (lidově řečeno tam "najde signál", byť je princip odlišný), i v případě že máš zvuk přes nějaký reciever tak na něm nemusíš přepínat také nic - o to už se postarala televize. Nehledej problémy tam kde nejsou.
Vsadím se že 90% lidí tady ani neví co to CEC je a přesto spokojeně žijou a hrajou. Chceš-li mít jistotu, kup si televizi Sony a PS3/4, ty jediné mají podporu "Bravia-Link" v návodu a funkčnost ti garantujou.
Nevim jestli je to tim, ze jsem byl zvykli na 360 ovladac, ale je fakt, ze oproti ps4 ovladaci me ten na xbone take prijde vyrazne lepsisega.maniac píše:Jsem dneska v jednom kole, nemam cas ted k tomu nic psat. Jen dodam ze dilenske zpracovani je na vysoke urovni, ovladac parada, konstrukce konzole super, headset ujde a i HDMi vypada znatelne lepe nez to, co se bezne ke konzolim dodava. PS4 jsem mel doma na zkousku mesic a pul (i ted ji tu mam u sebe) a bez urazky, celkove provedeni vcetne prislusenstvi je u Xka vazne o tridu vyse.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků