Jakou konzoli pro dítě?

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod ivan7x 4. 3. 2013 19:15

mam doma XBOX360 aj Wii a 5 rocnu dceru. Skusali sme to s xboxom a tam jej ovladac nesedel pretoze ma male ruky. S kinectom to bolo podstatne lepsie pri tom vydrzala aj viac ako hodinu ale schopnych hier pre deti je tam velmi malo (aspon co sa jej paci). Na Wii jej to ide s ovladacom ako tak ale zvykne si dopomahat ze 1 ovladac odlozi a s oboma chyti nuncak a nasmeruje sa snim. Na Wii su ale velmi tazke hry aj ked vyzeraju pre deti maju pre nich neskutocnu obtiaznost. Najlepsie jej to ide s tabletom ale tam sa zas nehybe. Na tablete postahuje kvantum hier aj zahra s tym nema problem. Ovladanie prstom je pre deti to najlahsie. Takze moje doporucenie po par rocnej skusenosti je nekupovat konzolu dietatu :-)
ivan7x
First Blood

Odeslat příspěvekod Ertefol 4. 3. 2013 19:35

Šestileté dítě z mojí zkušenosti v pohodě Wii zvládne - sporty, závody... prakticky cokoliv.
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod johanesek 5. 3. 2013 12:58

Právě, podle mojí zkušenosti jsou děti po 5 - 6 roku nejvíc HC hráči a to co nám přijde těžké, zvládají levou zadní.
New 3DS XL
johanesek
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ertefol 5. 3. 2013 17:58

Jediné, co je brzdí, je to, že neumí jazyk a mnohdy ani číst. Podle mě ten největší drsňák je kluk kolem 11 :))
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod rocksta.r 6. 3. 2013 10:54

iPad
rocksta.r
First Blood

Odeslat příspěvekod .soul 6. 3. 2013 11:10

Jasne, s tim se da krasne poskakovat po mistnosti..
Ale je fakt, ze na iOS je spousta detskych her i v cestine, sestrenice se diky iPadu naucila cist pismena nekdy ve 4..
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod rocksta.r 6. 3. 2013 17:01

Koupit diteti jinou konsoli nez vznesene iOS bych povazoval ta tejrani deti.
rocksta.r
First Blood

Odeslat příspěvekod SCobra 6. 3. 2013 17:05

Počítat iPad do konzolí je výraz naprostého Apple kacířství... Teď už by ti žádný produkt od Applu nikdy neměli prodat.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod rocksta.r 6. 3. 2013 18:37

iPad zastane lecos.
rocksta.r
First Blood

Odeslat příspěvekod Sasakr 6. 3. 2013 20:03

"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Mahorero 7. 3. 2013 15:47

Ertefol píše:Jediné, co je brzdí, je to, že neumí jazyk a mnohdy ani číst. Podle mě ten největší drsňák je kluk kolem 11 :))

Vzpomínám si na Maria 64, kde nám tehdy vytřel zrak právě takhle starý kluk... nebojí se neřeší, kde ty si řekneš tohle nemůžu skočit, on se ani nepozastaví.

Zapracoval jsem to od té doby do svého způsobu hraní a už nemám problém :D vždy si opakuji, že to přeci vývojáři museli vystavět tak, aby se to dalo... pokud se tedy vývojáři považují ještě za lidi.)
Skládám O*R*I*G*A*M*I* jedním prstem \^_^/´
Mahorero
Killing Spree

Předchozí stránka